HiPP Első gabonapehely BIO 100% zab (200 g), 4 hónapos kortól
HiPP BIO Első gabonakása – 100% zab 200 g, 4 hónapos kortól
A HiPP BIO zabkása hozzáadott cukor és tej nélkül ideális első kanál a glutén bevezetéséhez a babája étrendjébe. A BIO zab sok ásványi anyagot, nyomelemet és vitamint biztosít a babájának, mint például cink, vas, B1 és B6 vitaminok. A cink és a vas támogatják az immunrendszert. A vas emellett segíti a vérképzést. A magas oldható rosttartalomnak köszönhetően a zabkása elősegíti a jó emésztést.
A HIPP BIO zab hűvösebb éghajlaton, magasabb páratartalom mellett termesztik – Németországban, Lengyelországban, Litvániában, Svédországban és Csehországban.
A tejmentes kását nagyon egyszerűen elkészítheti - forralt ivóvízzel keverve, az íz javítása érdekében hozzáadhat néhány kanál gyümölcspürét.
Tulajdonságok:
- B1 vitamin – fontos az idegrendszer működéséhez
- cink és vas – az immunitásért és a vérképzésért
- tápláló és könnyen emészthető BIO zab (glutént tartalmaz)
- hozzáadott cukor nélkül, csak természetesen előforduló cukrokat tartalmaz (a törvény szerint)
- hozzáadott tejkomponens nélkül
- hozzáadott aromák, színezékek és tartósítószerek nélkül
Összetevők: ZAB teljes kiőrlésű liszt* 100%, B1 vitamin *ökológiai gazdálkodásból
Az allergének nagybetűvel kiemelve
Tápértékek (100 g-ra):
– Energiaérték: 1668 kJ
- Energiaérték: 395 kcal
- Zsírok: 7.6 g
- Ebből telített zsírsavak: 1.3 g
- Szénhidrátok: 66.5 g
- Ebből cukrok: 0.5 g
- Fehérjék: 12.6 g
- Só: 0.05 g
Fontos figyelmeztetések
- Gabonapüré különleges táplálkozásra csecsemők és kisgyermekek számára.
- Gyermeke egészsége érdekében fontos betartani az elkészítési útmutatót és a tárolási, kezelési feltételeket.
- A kását kanállal adja a gyermeknek, és mindig frissen készítse el.
- A csomagolást nyitás után jól zárja le, szárazon és higiénikusan tárolja szobahőmérsékleten. Felbontás után 3–4 héten belül fogyassza el.
- Ne melegítse a kását mikrohullámú sütőben (forrázás veszélye!).
- Már az első fogaktól kezdve fordítson rendszeres figyelmet a fogápolásra.
Fordítson figyelmet a kiegyensúlyozott étrendre és gyermeke egészséges életmódjára.
Elkészítési útmutató: Kása fél adag tejjel: Öntsön 100 ml tejet és 100 ml ivóvizet egy edénybe, forralja fel, majd hűtse le kb. 50°C-ra. Mély tányérba vagy tálba szórjon 3–4 evőkanál port (20 g), öntse rá az elkészített folyadékot, keverje össze, és hagyja állni, amíg a kása eléri a megfelelő állagot. A kását kanállal adja a gyermekeknek. Kása tejjel: Készítse el az útmutató szerint 200 ml tejjel. Mély tányérba vagy tálba szórjon 3–4 evőkanál port (20 g), öntse rá az elkészített tejet, keverje össze, és hagyja állni, amíg a kása eléri a megfelelő állagot. A kását kanállal adja a gyermekeknek. Tejmentes kása: Tányérba vagy tálba szórjon 2 evőkanál port, öntse rá 100 ml forralt ivóvizet, amelyet kb. 50°C-ra hűtött le, és keverje össze. Adjon hozzá kb. 100 g gyümölcspürét, és keverjen bele 1 teáskanál repceolajat.
Tárolja szárazon: 10°C és +25°C között.
Minimális eltarthatóság: lásd a felső szélén
Származási ország: Horvátország
Szállító címe: HiPP Czech, Pekařská 628/14, Prága 155 00, Cseh Köztársaság