2x MOLTEX Pure&Nature Egyszer használatos pelenkák 2 Mini (3-6 kg) 38 db

Termékkód: F163920 Beszállítói kód: VP-F163920
  • Nagyság:

Készleten

Ár

9 020 Ft
Ár: darab: 119 Ft
Ár és elérhetőség figyelése

Márka:

2x MOLTEX Pure&Nature Egyszer használatos pelenkák 2 Mini (3-6 kg) 38 db

Márka:

A Moltex Pure & Nature pelenkák bőrgyógyászatilag teszteltek és környezetbarátok. Ez azt jelenti, hogy a gyártásuk során természetes forrásokat használtak fel, mint például a pamut, a cukornád és a kukorica. A pelenkák csomagolása 100 % biológiai és lebomló, és használható biológiai hulladéktasaknak. A pelenkákban nem találhatók parfümök, klór vagy latex. A hozzáadott pamutnak köszönhetően a pelenkák még puhábbak és kényelmesebbek a viselés során. Jól illeszkedő formájuk nem korlátozza a gyerekeket a mozgásban. Az "Comfort Stretch" rendszerű rugalmas pántok garantálják, hogy a pelenka tökéletesen illeszkedjen a gyermekéhez. A természetes anyagoknak köszönhetően a Moltex ökopelenkák teljesen biztonságosak és hipoallergének. Ugyanakkor nem veszítik el funkcionalitásukat, amely összehasonlítható a hagyományos konvencionális pelenkákkal. A pelenkák akár 12 órán át képesek megtartani a nedvességet – így a kisbabája egész éjjel biztonságban és szárazon marad.

  • Az új trendi design színes képekkel nemcsak a gyerekeket, hanem Önöket, felnőtteket is szórakoztatja. A környezetbarát pelenkáknak nem kell unalmasnak lenniük! A nyomtatás természetesen biztonságos, tanúsított tintával készül.

A pelenkák 100% megújuló energia felhasználásával készülnek. A Moltex Pure & Nature pelenkák gyártója garantálja az összes piaci szabványnak való megfelelést, a gyártáshoz használt összes anyagot rendszeresen tesztelik független laboratóriumok.

A pelenkák a következő tanúsítványokkal rendelkeznek:

  • Oeko-tex Standard 100 – megerősíti a káros kémiai anyagok hiányát.
  • EU Ecolabel – a környezetbarát jelzés az életciklus során, a nyersanyagok kitermelésétől kezdve a gyártáson, a disztribúción, a használaton át egészen a termék élettartamának végéig, amikor is kiszolgálja a célját.
  • FSC tanúsítvány – garantálja, hogy a termékhez használt fa olyan erdőből származik, amelyet fenntarthatósági elvek szerint kezelnek.
  • Allergy Certified – nemzetközi jelzés, amit az ügyfeleknek keresniük kellene, ha el akarják kerülni az allergiák kialakulását. A német Dermatest cég alapos, független tesztelés után 5 csillaggal "kiváló" minősítést adott a pelenkáknak, ezzel megerősítve a pelenkák legmagasabb lehetséges bőrbiztonságát.

A pelenkák 3–6 kg súlyú gyermekek számára készültek. A csomag 38 darab pelenkát tartalmaz. Németországban gyártott.

Márka:
Moltex
Méret
2
BIO/ECO
igen
Csomagolás mérete
76 db