Feedo Club

Csak Te tudsz még a terhességről, vagy már büszkén mutogatod a pocakodat és tervezgeted, hogy hol lesz a kiságy? Vagy már otthon van a kis kincs? Akárhogy is, mi veled vagyunk ebben a helyzetben. Éppen azért döntöttünk úgy, hogy létrehozzuk a Feedo Clubot – egy hűségprogramot, hogy megkönnyítsük számodra a kisgyermekek gondozását, mert emlékszünk rá (vagy éppen most tapasztaljuk), hogy milyen kihívást jelenthet ez az időszak számodra.

CSATLAKOZZ A FEEDO CLUBHOZ A NAGYSZERŰ ELŐNYÖKÉRT

FEEDO CLUB ELŐNYEI

INGYENES SZÁLLÍTÁS AZ ELSŐ RENDELÉSRE

Lepd meg magad, az első vásárlásod ingyenesen szállíttjuk. Legyen szó akár az első bodyról, amelyeket rögtön az első orvosi vizsgálat után vásárolsz, akár egy babakocsiról vagy egy teljes ruházatról, az első vásárlásodnál egy fillért sem kell a szállításra költened.
Ráadásul az első vásárlásodat a csomag feladását követő 7 napon belül ingyenes szállítással kapod meg.

Ráadásul az ingyenes szállításra vonatkozó első rendelés kézbesítése után legkésőbb 7 nappal részesül:

10% kedvezmény

szinte mindenre*

* Eldobható pelenkákra, tápszerekre, kozmetikumokra és drogériás termékekre a kedvezmények nem alkalmazhatók. A kedvezmény 6 hétig érvényes.

KEDVEZMÉNYEK A KÖVETKEZŐ VÁSÁRLÁSRA

Nagyra értékeljük hűséged, ezért minden 20 000 Ft feletti vásárlásért rendszeresen megjutalmazunk kedvezményekkel, melyeket akár már a következő vásárlásod során felhasználhatsz.

10% kedvezmény

szinte mindenre*

20% kedvezmény

ruházatra

10% kedvezmény

FEEDO pelenkázásra

Egyhavi

FEEDO pelenkacsomag

Következő vásárlásod alkalmával e-mailben/profilodban kedvezményt kapsz a csomag feladásától számítva 6 napon belül. A kedvezmények 6 hétig érvényesek.

*A kedvezmény eldobható pelenkákra, tápszerekre, kozmetikumokra és drogériás termékekre nem alkalmazható

ESEMÉNYNAPTÁR TÁPSZEREKRE ÉS PELENKÁKRA

Kifogy a tejből vagy a bébiételekből a kicsiknek? Mi lenne, ha egy nap múlva leértékelnék őket? Az eseménynaptárának köszönhetően akár 4 héttel előre tudhatod, hogy milyen eseményeink lesznek. Egyetlen kedvezményről sem fogsz lemaradni, és a vásárlást úgy tudod megtervezni, hogy az a legelőnyösebb legyen számodra.

EXTRA PAMPERS KEDVEZMÉNY

Feedo Club tagok számára a prémium kategóriás babapopsi ápolás még kényelmesebb. Minden 23 500 Ft feletti Pampers termék vásárlásakor extra 5% kedvezményt vehetsz igénybe.

*A kedvezmény felhasználása érdekében a vásárláskor be kell lenned jelentkezve. Írd be az FCPAMPERS5 kódot a bevásárlókosár kedvezménykód részébe, és kattints az “Alkalmazás” gombra.  A kedvezmény a már leárazott Pampers termékekre is vonatkozik, és többször is felhasználható.

KÍVÁNSÁGLISTA

Készítsd el az ideális, személyre szabott bevásárlólistád. A lista segít nyomon követni, hogy mire van még szüksége a babának. Ráadásul az összes listát megoszthatod a családoddal és a barátaiddal. Így pontosan tudni fogják, hogy mi az, ami még nincs meg, és mivel tudnak téged megörvendeztetni. És hogy ne kapj többször egy dolgot, ők is megjelölhetik, hogy mit fognak neked venni.

Tipp tőlünk – használd a listát a gyermeked születésnapjának megtervezésekor is.

SZEMÉLYRE SZABOTT TIPPEK ÉS TANÁCSOK

Örömökkel teli évszak áll előtted, de sok minden ismeretlen is. Informatív, személyre szabott e-mailjeinkben a baba fejlődésének minden szakaszára vonatkozó tanácsokra számíthatsz. A terhesség alatt megtudhatod, hogyan növekszik a baba, vagy milyen vizsgálatok várnak Rád. Majd a szülés után praktikus vásárlási tippeket, tanácsokat várhatsz a szoptatással, pelenkázással vagy utazással kapcsolatban.

A Feedo Club valamennyi előnye változhat.

HOGYAN LEHET CSATLAKOZNI A FEEDO CLUBHOZ?

1.

Regisztrálj, és jelöld be a Gyermekem van vagy Gyermeket várok lehetőségek egyikét.

2.

Jelöld be a hozzájárulást a Feedo Clubba való felvételhez

3.

Erősítsd meg az e-mail címed


4.

Élvezd a FEEDO CLUB előnyeit


TIPP: Nem szeretnéd megadni gyermeked pontos születési dátumát? Adj meg legalább egy hozzávetőleges dátumot (+- 2 nap), hogy tippjeink és tanácsaink még mindig a megfelelő időben érkezzenek Hozzád.

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

  • A Feedo club ingyenes?

   A Feedo Club minden előnye teljesen ingyenes, csupán regisztrálnod kell. A jövőben egy fizetős Feedo Premium programot tervezünk készíteni nektek, ahol számos további előny lesz elérhető.

  • Miért kell tudnunk gyermeke életkorát/születési dátumát a regisztrációkor?
   A számodra összeállított tippeket és tanácsokat a terhesség szakaszához vagy a baba életkorához igazítjuk. Így amikor megadod a szülés időpontját vagy a születési dátumot, mindig a megfelelő pillanatban jutnak el hozzád.

  • Hogyan juthatok hozzá az előnyökhöz, és hogyan válthatom be azokat?

   A legtöbb előny automatikusan jár, ha regisztrálsz a Feedo Club – létrehozhatsz egy kívánságlistát, ingyenes szállítást kapsz az első rendelésére, és hozzáférést az eseménynaptárhoz. A tippeket és tanácsokat közvetlenül a profilodban állíthatod be. Az első rendeléseddel automatikusan 10% kedvezményt is kapsz a következő rendelésedre, a további rendelések feltétele pedig a 20 000 Ft feletti vásárlás. Mind ez a kedvezmény, mind az első vásárlásra vonatkozó ingyenes szállítás 6 hétig érvényes.