Kiságyak

Amikor hazahozod a babát a szülészetről, a kiságy azonnal biztonságos menedékké válik. Viszont hatalmas dilemma elé kerülhetsz, amikor a kínálatban lévő kiságyakat nézed át. Sokféle kiságy létezik a csecsemők számára. A Feedonál összecsukható kiságyakat, hordozható kiságyakat vagy akár kerekes kiságyakat is megtalálsz kínálatunkban a könnyű áthelyezés érdekében. Mindegyik kiváló minőségű anyagokból készül, amelyek biztosítják a baba számára a megfelelő alátámasztást és stabilitást. Csak Rajtad múlik, hogy melyiket választod igényeid alapján.

A hordozható babaágyakat könnyen áthelyezheted a nappaliba vagy bármely más helyiségbe, ahol éppen tartózkodsz. Így bárhol szem előtt tarthatod gyermeked. A könnyű hordozhatóság érdekében gurulós kiságyakat is kínálunk. A babaágyak egy másik típusa a növekvő kiságyak, amelyek együtt nőnek a babával. Átalakíthatók az életkoruknak megfelelően. A rácsos kiságyak megvédik a babát a kiságyból való kieséstől. Amikor felnőnek, a korlátok eltávolíthatók. Ha olyan kiságyat keresel, amely többféleképpen használható, kínálatunkban megtalálsz többfunkciós kiságyakat, amelyekbe a gyerkőcöt altathatod vagy etetőszékként is alkalmazhatod.


Ne felejts el vásárolni a kiságyhoz lepedőtfészket és pólyát is, egyszerűen mindent, amire szükséged lehet a gyermekágy készletéhez. Gyorsan össze kell állítanod a kiságyat? Válassz az utazó gyermekágyak közül, amelyeket otthonodon kívül is használhatsz.

Összesen 98 terméket találtunk
A megadott szűrő alapján 98 terméket találtunk: