Szállítás

SZÁLLÍTÁSI MÓDOK ÉS ÁRAK

A terméket házhoz szállítjuk

DPD

VÁLASZD KI ONLINE, MIKOR HOZZA EL A FUTÁR A CSOMAGOT

2000 Ft

20 000 Ft feletti vásárlás esetén INGYENES

A rendelést a DPD szállító cég futárja szállítja házhoz. A kézbesítés előtt a sofőr kapcsolatba lép veled a várható kézbesítési időről. A futárszolgálat általában 48 órán belül kézbesít az expedíciótól számítva (november/december hónapokban a kézbesítési idő meghosszabbodhat). Az expedícióról e-mailben tájékoztatjuk Önt.

Packeta

VÁLASZD KI AZ ÁTVÉTELI HELYET, AHOL A CSOMAGOT ÁTVESZED

1000 Ft

20 000 Ft feletti vásárlás esetén INGYENES

A Packeta átvevőponjai nagyszerű lehetőség, ha a csomagot saját magad szeretnéd átvenni egy hozzád közeli átvételi ponton. Ezáltal nem kell a futárhoz igazodod.

Amikor a csomagod készen áll az átvételre, SMS-t kapsz a részletes információkkal az átvételi helyről.

Milyen gyorsan szállítjuk a csomagokat?

1.

Ha raktáron van a termék, a csomagokat a rendelés kifizetése után küldjük el. Logisztikai csapatunk teljes gőzzel dolgozik, hogy a csomagodat a lehető leggyorsabban otthonodban tudd. A délelőtt létrehozott rendelést a következő napon adjuk át a szállítónak. Ha a rendelést 12:00 óra után kapjuk meg, legkésőbb két munkanapon belül adjuk át.

2.

Tehát ha hétfőn 12:00-ig rendelsz, a csomagot legkésőbb kedden adjuk át a szállítónak. A szállító általában a következő munkanapon, tehát szerdán szállít.

3.

Abban az esetben, ha a termék nincs raktáron, kapcsolatba lépünk veled. Az elérhetőségi információ minden terméknél megtalálható.