2x MOLTEX Pure&Nature Egyszer használatos pelenkák 5 Junior (11-25 kg) 25 db

Termékkód: F163923 Beszállítói kód: VP-F163923
  • Nagyság:

Készleten

Ár

9 020 Ft
Ár: darab: 180 Ft
Ár és elérhetőség figyelése

Márka:

2x MOLTEX Pure&Nature Egyszer használatos pelenkák 5 Junior (11-25 kg) 25 db

Márka:

A Moltex Pure & Nature pelenkák bőrgyógyászatilag teszteltek és környezetbarátok. Ez azt jelenti, hogy a gyártásuk során természetes forrásokat használtak fel, mint például a pamut, a cukornád és a kukorica. A pelenkák csomagolása 100 % biológiai és lebomló, és biológiai hulladéktasakként használható fel. A pelenkákban nem találhatók parfümök, klór vagy latex. A hozzáadott pamutnak köszönhetően a pelenkák még puhábbak és kényelmesebbek a viselés során. Jól illeszkedő formájuk nem korlátozza a gyerekeket a mozgásban. Az "Comfort Stretch" rendszerű rugalmas pántok garantálják, hogy a pelenka valóban illeszkedjen a gyermekéhez. A természetes anyagoknak köszönhetően a Moltex ökopelenkák teljesen biztonságosak és hipoallergének. Ugyanakkor nem veszítik el funkcionalitásukat, amely összehasonlítható a hagyományos konvencionális pelenkákkal. A pelenkák akár 12 órán át képesek megtartani a nedvességet – így a kisbabája egész éjjel biztonságban és szárazon marad.

  • Az új trendi design színes képekkel nemcsak a gyerekeket, hanem Önöket, felnőtteket is szórakoztatni fogja. A környezetbarát pelenkáknak nem kell unalmasnak lenniük! A nyomtatás természetesen biztonságos, tanúsított tintával készült.

A pelenkák 100% megújuló energia felhasználásával készülnek. A Moltex Pure & Nature pelenkák gyártója garantálja az összes piaci szabványnak való megfelelést, a gyártáshoz felhasznált összes anyagot rendszeresen tesztelik független laboratóriumok.

A pelenkák az alábbi tanúsítványokkal rendelkeznek:

  • Oeko-tex Standard 100 – megerősíti a káros vegyi anyagok hiányát.
  • EU Ecolabel – a környezetbarát jelzés az életciklus során, a nyersanyagok kitermelésétől kezdve a gyártáson, a disztribúción, a használaton át egészen a termék életének végéig, amikor már kiszolgálta az idejét.
  • FSC tanúsítvány – garantálja, hogy a termékhez használt fa olyan erdőből származik, amelyet fenntarthatósági elvek szerint kezelnek.
  • Allergy Certified – nemzetközi jelzés, amit az ügyfeleknek keresniük kell, ha el akarják kerülni az allergiák kialakulását. A német Dermatest cég alapos, független tesztelés után 5 csillaggal "kiváló" minősítést adott a pelenkáknak, ezzel megerősítve a pelenkák legmagasabb lehetséges bőrbiztonságát.

A pelenkák 11–25 kg súlyú gyermekek számára készültek. A csomagban 25 darab pelenka található. Németországban gyártva.

Márka:
Moltex
Méret
5-ös méret (11-28 kg)
BIO/ECO
igen
Csomagolás mérete
50 db