3x POPOTE Zseb bio őszibarack 120 g, 4+

Termékkód: F164520 Beszállítói kód: VP-F164520

Márka:

3x POPOTE Zseb bio őszibarack 120 g, 4+

Márka:

Gyümölcsös tasak, amely a fő összetevő legmagasabb tartalmára összpontosít. Gazdag íz és széles választék a könnyű kombináláshoz saját receptekben. A 4. hónap végétől.

  • Egyízű tasak – ideális abban az időszakban, amikor a baba új ízeket ismer meg
  • Csak minimális bio Golden alma adalék az íz finomításához és optimális szerkezethez
  • Könnyen kombinálható a többi Popote tasakkal = ételkészítés pár perc alatt
  • Cukor hozzáadása nélkül, sűrítőanyagok, ízesítőszerek és kémiai tartósítószerek nélkül
  • Ökológiai gazdálkodásból származó alapanyagokból készült, amelyek öko-farmokról származnak
  • Francia gyermekgyógyászok által jóváhagyott, a csecsemőtáplálás területén
  • Bisfenol A-mentes csomagolás

Ízletes és illatos őszibarack, tele napsütéssel, amin érett. FINOM Hogy a babák már a 4 hónapos kortól élvezhessék, finomítottuk a nagyszerű bio Golden almánkkal és hozzáadtunk egy csepp bio citromlevet. Meglepő íz, amely tökéletesen kiegészíti a új ízek puzzle-játékát a kis ínyenc számára.

A Popote vállalatnál egy egyszerű szabályt követünk. Franciaországban csak egyetlen fő összetevővel készítjük termékeinket, hogy még a legkisebb babák is megismerhessék, milyen az igazi gyümölcs íze. Popote, szeretettel a legkisebbeknek.

A Popote BIO Őszibarack tasakunkban 60% ízletes bio őszibarackot és 40% bio Golden almát talál az íz finomításához és a textúrához. Ehhez egy csepp bio citromlevet. És ennyi!

Semmi kémiai varázslat és mágia hozzáadott cukor, sűrítőanyagok, ízesítőszerek és tartósítószerek formájában! Csak tiszta természet

A tasakjainkba kerülő őszibarackok kiválasztására nagyon odafigyelünk. Beszállítóink ökológiai gazdálkodás szabályai szerint termesztik őket. Itt például nem történik mesterséges peszticidek alkalmazása és csak természetes trágyákat használnak.

Készítsen csemegéket a kicsi ízlése szerint. Csak 100% bio minőségű összetevők. Szenvedéllyel és szeretettel termesztett termék. Finoman megfőzve, majd a szükséges finomságra turmixolva, tasakokba téve és csak pasztőrizálással kezelve. Semmi felesleges adalékanyag. Csak így őrizheti meg a gyümölcs a lehető legtöbb ízét és illatát.

Ezért olyan ízletesek a barackjaink. Ráadásul könnyen kombinálhatja őket más összetevőkkel.

A Popote tudja, hogyan kell kielégíteni minden kis evő ízlelőbimbóit. Ráadásul minden termék gyermekgyógyászok által jóváhagyott a csecsemőtáplálás területén. Ráadásul a praktikus csomagolásnak köszönhetően egyszerűen magával viheti őket például egy sétára. Popote – tasak minden zsebbe.

Ökológiai gazdálkodásból származó termék. Különleges táplálkozásra szánt csecsemők és kisgyermekek számára a 4. hónap végétől. Franciaországban készült. Tartalom 120 g. Védő légkörben csomagolva. A csomagolás nem tartalmaz biszfenolt. Receptjeink fejlődhetnek. Ezért a pontos összetételről és tápértékről mindig a termék címkéjén talál információt.

Összetétel:

barack* 60%, alma* 40%, koncentrált citromlé* (a savasság esetleges beállításához) *Ökológiai gazdálkodásból származó összetevők, hozzáadott cukor és tartósítószerek nélkül**, gluténmentes. Természetesen előforduló cukrokat tartalmaz a gyümölcsben. **a csecsemőtáplálás előírásainak megfelelően Receptjeink fejlődhetnek. Ezért a pontos összetételről és tápértékről mindig a termék címkéjén talál információt.

A felbontás előtt szobahőmérsékleten tárolandó. Használat előtt masszírozza meg a tasakot. Ne hagyja, hogy a gyermek felügyelet nélkül fogyassza vagy játsszon a zárókupakkal.

A csomagolás hátulján feltüntetett dátumig tartó minimális eltarthatóság. A felbontás előtt szobahőmérsékleten tárolandó. Ha a tasakot nem melegítették fel, a felbontás után jól zárja le és 48 órán belül hűtőszekrényben tárolja.

Átlagos tápértékek/100 g: energia 192 kJ/45 kcal, zsírok ˂0,3 g, ebből telített zsírsavak 15 mg, szénhidrátok 10 g, ebből cukrok 8 g, rost 1,3 g, fehérje 0,6 g, só ˂0,01 g, nátrium <5 mg.

Származási ország: Franciaország

Szállító címe: Bohemia Organics s.r.o. , Nad Pískovnou 20, 140 00 Prága 4, Cseh Köztársaság

Márka:
Popote
Kor
5 hónapos kortól
BIO
igen
Gluténmentes
Cukormentes
igen
Összetétel
egy fajta