3x SALVEST Põnn BIO Szilvalekvár hússal 240 ml

Termékkód: F166930 Beszállítói kód: VP-F166930

Készleten

Ár

2 919 Ft

Kedvezményes ár

2 685 Ft
Ár: darab: 373 Ft
Tartósan csökkentett ár
Ár és elérhetőség figyelése

Márka:

3x SALVEST Põnn BIO Szilvalekvár hússal 240 ml

Márka:

Tudjuk, hogy néha nehéz a csecsemők szükséges folyadékmennyiségét biztosítani. A gyermekételek bevezetésével és a tej arányának csökkenésével a folyadékok aránya is csökken az étrendben, amit ismét növelni kell. Éppen ezért jöttek létre a finom Põnn gyümölcslevek, amelyek már a 4. hónap végétől kiegészítik a folyadékbevitelt. A benne lévő pép támogatja az új ízek és állagok megismerésének vágyát. Mindez hozzáadott cukrok** nélkül és 100%-ban bio minőségben. A gyümölcslét Reet Raukas gyermekorvos fejlesztette ki a csecsemők érzékeny pocakjaira való tekintettel, és megkönnyíti az átmenetet a tejről a további étrendre.

Összetevők: víz, *szilvapüré (41%), *körtelevél koncentrátumból (8%). Gluténmentes. *ökológiai gazdálkodásból.

Tápérték 100 ml-enként: energia 216 kJ / 51 kcal; zsír 0 g, ebből telített zsírsavak 0 g, szénhidrátok 12 g, ebből cukrok 8,2 g, fehérje 0,5 g, só 0,0 g. Hozzáadott cukrok nélkül. Természetesen előforduló cukrokat tartalmaz.

Használati útmutató: használat előtt rázza fel. Tárolás: Bontatlan csomagolásban szobahőmérsékleten tárolandó. Felbontás után hűtőszekrényben tárolja és 3 napon belül fogyassza el.

Minimális szavatossági idő: lásd a csomagoláson. Speciális táplálék. Különleges táplálék csecsemőknek és kisgyermekeknek a 4. hónap végétől, hacsak a gyermekorvos másképp nem rendeli.

Gyártó: AS Salvest, Aruküla tee 3, 51017, Tartu, Észtország. Forgalmazó: Health Academy, s. r. o., Zbraslavská 22/49, Prága 5, 159 00, Cseh Köztársaság, www.healthfactory.cz, info@healthfactory.cz.

**természetesen előforduló cukrokat tartalmaz

Márka:
Salvest
Kor
5 hónapos kortól
BIO
igen
Gluténmentes
Cukormentes
igen