6x NUTRILON 1 AR speciális kezdő tápszer 800 g, 0+

Termékkód: F025504 Beszállítói kód: VP-F025504

Márka:

6x NUTRILON 1 AR speciális kezdő tápszer 800 g, 0+

Márka:

A Nutrilon 1 AR a csecsemők táplálására szolgál, akik gyakran buknak. Ez a probléma az emésztőrendszer elégtelen fejlettsége miatt alakulhat ki, és a gyermek korának előrehaladtával meg kell szűnnie. Alkalmas újszülöttek számára. A Nutrilon AR tartalmaz egy speciális természetes összetevőt, a karobint (szentjánoskenyér liszt), amely sűríti a gyomor tartalmát, így csökkentve a bukás előfordulását.

A karobin egy természetes anyag, amelyet a szentjánoskenyér magjaiból nyernek, és gazdag rostban. Ennek köszönhetően sűríti a gyomor tartalmát és csökkenti a bukás előfordulását.

Így az összes tápanyag az emésztőrendszerben marad, és a test nem veszít értékes anyagokat. A karobin hatásait klinikai tanulmányok igazolták. A karobin áthalad az emésztőrendszeren emésztetlenül, és így puhítja a székletet.

Összetétel: Laktóz (TEJBŐL), Növényi olajok (pálma, kókusz, repce, napraforgó), Szárított sovány TEJ, Demineralizált savó (TEJBŐL), Galaktooligoszacharidok (TEJBŐL), Karobin (3,5%), Szérumból kivont fehérje koncentrátum (TEJBŐL), Kalcium-foszfát, HALolaj, Szérumból kivont fehérje (TEJBŐL), Fruktooligoszacharidok, Mortierella alpina olaj, Kolin-klorid, Kálium-citrát, Nátrium-citrát, Kálium-klorid, L-aszkorbinsav, Magnézium-klorid, Emulgeálószer (SZÓJALECITIN), Inozitol, Taurin, Kalcium-karbonát, Vas-szulfát, L-triptofán, Cink-szulfát, Nátrium-L-aszkorbát, L-karnitin, DL-alfa-tokoferil-acetát, Uridin 5'-monofoszfát nátriumsója, Cytidin 5'-monofoszfát, Antioxidáns (aszkorbil-palmitát), Adenozin 5'-monofoszfát, Kalcium-D-pantotenát, Inozin 5'-monofoszfát nátriumsója, Niacinamid, Guanozin 5'-monofoszfát nátriumsója, Réz-szulfát, DL-alfa-tokoferol, Retinil-palmitát, Tiamin-hidroklorid, Piridoxin-hidroklorid, Riboflavin, Pteroilmonoglutaminsav (folsav), Kálium-jodid, Mangán-szulfát, Nátrium-szelenit, Fito-menadion, Kolekalciferol, D-biotin, Cianokobalamin, Fluorid 0,044 mg.

Az összetétel a táplálék száraz állapotára vonatkozik.

AZ ALLERGÉNEK NAGY BETŰKKEL KIEMELVE

Tápérték 100 g porra:
- Energiaérték: 2024 kJ
- : 484 kcal
- Zsírok: 24,7 g
- ebből::
- telített zsírsavak: 11 g
- többszörösen telítetlen zsírsavak: 4,2 g
- – arachidonsav (AA): 0,12 g
- – dokozahexaénsav (DHA): 0,12 g
- – linolsav (LA): 3,3 g
- – alfa-linolénsav (ALA): 0,39 g
- Szénhidrátok: 53,4 g
- ebből::
- cukrok: 52,5 g
- – laktóz: 51,5 g
- polialkoholok:
- – inozitol: 53 mg
- Rost: 5,0 g
- ebből::
- galaktooligoszacharidok (GOS): 1,8 g
- fruktooligoszacharidok (FOS): 0,29 g
- Tejfehérjék: 9,7 g
- Só: 0,4 g
- Vitaminok:
- A: 423 µg
- D₃: 12 µg
- E: 8,2 mg TE
- K₁: 42 µg
- C: 68 mg
- Tiamin (B₁): 0,48 mg
- Riboflavin (B₂): 1,0 mg
- Niacin (B₃): 3,2 mg
- B₆: 0,34 mg
- Folsav: 101 µg
- Folát: 61 µg
- B₁₂: 0,60 µg
- Biotin: 12 µg
- Pantoténsav: 3,7 mg
- Ásványi anyagok:
- Nátrium: 161 mg
- Kálium: 553 mg
- Kloridok: 388 mg
- Kalcium: 580 mg
- Foszfor: 374 mg
- Magnézium: 38 mg
- Vas: 5,8 mg
- Cink: 4,6 mg
- Réz: 0,38 mg
- Mangán: 0,027 mg
- Fluoridok: ≤ 0,044 mg
- Szelén: 22 µg
- Króm: ≤ 44 µg
- Jód: 92 µg
- Egyéb fontos anyagok:
- L-karnitin: 15 mg
- Kolin: 160 mg
- Taurin: 39 mg
- Nukleotidok: 17 mg
- Az átlagos felnőtt személy (8400kJ/2000kcal) referencia beviteli értéke

Elkészítési útmutató:

  1. Mossa meg a kezét és sterilizálja az összes használt edényt.
  2. Forraljon fel csecsemővízet, hagyja kihűlni kb. 40 °C-ra.
  3. Öntse a vizet a sterilizált üvegbe. Ne használjon többször forralt vizet.
  4. Adja hozzá a port a vízhez a mellékelt mérőkanállal. Ne nyomja meg a port a mérőkanálban. A javasolt adagoktól való túl nagy eltérések káros következményekkel járhatnak.
  5. Zárja le az üveget, és azonnal alaposan rázza meg először vízszintes helyzetben balról jobbra (10 másodperc), majd függőleges helyzetben fentről lefelé (10 másodperc), amíg a por fel nem oldódik. Vegye le a kupakot, és helyettesítse steril cumival. Várjon 3-5 percet, amíg a tej besűrűsödik. A cumi nagyobb lyukat igényelhet.
  6. Ellenőrizze a tejkeverék hőmérsékletét a csukló belső oldalára cseppentve, és táplálja.

Tárolás Minden használat után zárja le gondosan a csomagolást. Tárolja száraz, hűvös helyen (ne a hűtőszekrényben). Ne tegyen nedves mérőkanalat a csomagolásba. Egy hónapon belül fogyassza el a bontástól számítva.

Tárolja száraz, hűvös helyen (< 25 °C).

Minimális eltarthatósági idő: lásd a doboz alján.

Fontos tanácsok: A kész ételt két órán belül fogyassza el. Mindig semmisítse meg a fel nem használt ételt. Ne melegítse az ételt mikrohullámú sütőben, hogy elkerülje a gyermek leforrázását az egyenlőtlen melegedés miatt. Soha ne adjon a csecsemőtáplálékhoz több mérőkanálnyit, mint amennyit előírtak, vagy bármi mást. Ügyeljen a szájhigiénére az első fogak növekedése során, különösen lefekvés előtt.

Minden használat után mindig zárja le gondosan a csomagolást, és tárolja száraz, hűvös helyen (ne a hűtőszekrényben). Ne tegyen nedves mérőkanalat a csomagolásba. A tartalmat egy hónapon belül fogyassza el a bontástól számítva.

Az élelmiszer különleges táplálkozási igényekre szolgál. A Világ Egészségügyi Szervezet kizárólagos szoptatást javasol a gyermek 6 hónapos koráig, és ha lehetséges, a szoptatás folytatását a gyermek két éves koráig. Ne feledje, hogy a szoptatás abbahagyásának döntése visszafordíthatatlan lehet. A csecsemőtáplálékra való áttérés pénzügyi és társadalmi következményekkel is jár. A csecsemő egészségének érdekében fontos, hogy szigorúan tartsa be a csomagoláson feltüntetett csecsemőtáplálék előkészítésére, adagolására és használatára vonatkozó ajánlásokat. A használati utasítást és további információkat a mellékelt tájékoztatóban és a weboldalon találja.

A Proexpert sorozat: A Nutrilon ProExpert sorozat alkalmas speciális táplálkozási igényekkel rendelkező gyermekek számára. Megoldást kínál olyan gyermekek számára, akik kisebb emésztési problémákkal, allergiás reakciók megnyilvánulásaival, allergiára való hajlammal és koraszülött gyermekek számára.

A Nutrilonról:

A szakértők csapata több mint 40 éve kutatja az anyatejet. Az új ismeretek segítik a csecsemők, kisgyermekek és szoptató anyák táplálkozásának termékinnovációit.

Ezenkívül a Nutrilon nem feledkezik meg a speciális táplálkozási igényekkel rendelkező csecsemőkről és kisgyermekekről sem, mint például az allergiák, bukás, kólikák, laktózintolerancia és egyéb.

Az anyatej a csecsemő számára a legjobb táplálék. Mindent biztosít a számára az egészséghez, a betegségekkel szembeni ellenállóképességhez és a jó fejlődéshez. Annak érdekében, hogy a szoptatni nem tudó csecsemők is optimális táplálékot kapjanak, a Nutricia fejleszti a csecsemőtápszer receptúráit az anyatej mintájára. Tejek, amelyek tele vannak vitaminokkal, szükséges és hasznos anyagokkal.

Származási ország: Hollandia

Szállító címe: Danone a.s., V parku 2294/2, 148 00 Praha 4, Cseh Köztársaság

Márka:
Nutrilon
Kor
születéstől
Laktózmentes
nem
Speciális
antireflux (AR)