1 Kezdeti tej 800 g 0m+

Termékkód: F178378 Beszállítói kód: 760017

Készleten

Ár

8 380 Ft
Ár: darab: 1 048 Ft
Ár és elérhetőség figyelése

Márka:

1 Kezdeti tej 800 g 0m+

Márka:

Kezdeti tejpor alapú csecsemőtáplálék Bifidobacterium animalis subsp. lactis-szel. Az élelmiszer csecsemők számára készült születésüktől, ha nem lehet őket szoptatni.

A Beggs csecsemőtáplálékot cseh és szlovák szülőkkel együttműködve fejlesztették ki. A készítmény gazdagítva van teljes tejháttal. Születéstől a 6. hónap végéig szánták, ha nem lehet őket szoptatni.

Jellemzők:

  • Tartalmazza a tejsavbaktériumokat (Bifidobacterium animalis subsp.lactis), amelyek a szoptatott gyermekek bélflórájában találhatóak.

- Növényi eredetű DHA-t tartalmaz. - Gazdagítva teljes tejháttal. - Pálmaolaj, halolaj és szója nélkül.

  • Genetikailag módosított szervezetek nélkül (GMO**).

- Hollandiában gyártott.

  • Tartalmazza a DHA-t (ahogy azt az összes csecsemőtáplálékra vonatkozó jogszabályok előírják).

** GMO-mentes a jogszabályok szerint, mint minden csecsemő- és gyermektáplálék.

Összetétel: demineralizált tejsavó porban (a TEJBŐL), növényi olajok (napraforgó, kókusz, repce), szárított sovány TEJ, galakto-oligoszacharidok (a TEJBŐL), laktóz (a TEJBŐL), maltodextrin, kalcium-foszfát, kalcium-karbonát, nátrium-klorid, kálium-klorid, tri-magnézium-dicitrát, kálium-citrát, hidrogén-foszfát kálium, kalcium-hidroxid, vas-szulfát, cink-szulfát, réz-szulfát, mangán-szulfát, kálium-jodid, nátrium-szelenit, kukoricaszirup, frukto-oligoszacharidok, 2‘-FUKOSZILLAKTÓZ, szárított teljes TEJ 0,5 %, kolin-klorid, nátrium-L-aszkorbát, nikotinamid, D-kalcium-pantotenát, DL-alfa-tokoferil acetát, tiamin-hidroklorid, retinil-acetát, piridoxin-hidroklorid, folsav, riboflavin, fitomenadion, kolekalciferol, D-biotin, cianokobalamin, Mortierella alpina olaj, Crypthecodinium cohnii olaj, taurin, emulgeálószer (napraforgó lecitin), citidin-5′-monofoszfát, nátrium só uridin-5′-monofoszfát, adenosin-5′-monofoszfát, nátrium só inosin-5′-monofoszfát, nátrium só guanosin-5′-monofoszfát, L-karnitin-L-tartrát, antioxidánsok (tokoferolok keverékének koncentrátuma, aszkorbil palmitát), tejsavbaktériumok (Bifidobacterium animalis subsp.lactis; 1,5×107 cfu/g). Az allergének nagybetűvel és félkövérrel vannak jelölve. Az összetétel a táplálék száraz állapotára vonatkozik.

Fontos figyelmeztetés: A szoptatás a csecsemők táplálásának legjobb módja. A Beggs 1 a csecsemők táplálására szolgál születésüktől, ha nem lehet őket szoptatni, és csak egészségügyi, táplálkozási vagy gyógyszerészeti képesítéssel rendelkező független személyek, vagy más szakemberek tanácsára használható, akik felelősek az anya és a gyermek gondozásáért. Gondoskodjon a szájhigiénia megőrzéséről az első fogak növekedési időszakában, különösen lefekvés előtt. Kövesse az elkészítési és tárolási utasításokat, különben veszélyezteti a csecsemő egészségét.

A márkáról: Mi vagyunk a Beggs. Alkotók és elégedett szülők, akik a gyermekeikkel együtt nőnek. A szülőséget nem kötelezettségként fogjuk fel. Számunkra a gyermekek a legjobb tanárok. Megmutatják nekünk, hogy az életben mennyire fontos lelassulni, figyelmesnek lenni és örülni minden egyes napnak.

Célunk világos volt – innovatív, minőségi, finom termékek sorozatát létrehozni, amelyek megértik a gyermekeket. Ezen alapulva jöttek létre a gyermektejek, bébiételek és italok első receptjei. Büszkék vagyunk arra, hogy a Beggs kezdeményezői és alkotói mindfulness szülők. Aktívak, figyelmesek és őszintén szerető emberek, akik a gyermekeikért élnek itt és most. Mert a boldog gyermekkor a megelégedett szülőséggel kezdődik.

Márka:
BEGGS
Kor
születéstől
Laktózmentes
nem