BRITAX RÖMER Autósülés Adventure Plus 2 (100-150 cm) Night Blue

Termékkód: F181672 Beszállítói kód: BRR022830_Night-Blue
  • Szín:

Készleten

Ár

52 990 Ft
Ár és elérhetőség figyelése

Márka:

BRITAX RÖMER Autósülés Adventure Plus 2 (100-150 cm) Night Blue

Márka:

ADVENTURE PLUS biztonságos és kényelmes autósülés háttámlával, mindenféle útra alkalmas. A jármű biztonsági övével való telepítése nagyon egyszerű, így kiváló választás azoknak a szülőknek, akiknek az autója nem rendelkezik ISOFIX rögzítési pontokkal. A minőségi sztenderdek maximális biztosítása érdekében az ADVENTURE PLUS modellt Németországban gyártják.

Egyszerű védelem biztosítása Az ADVENTURE PLUS autósülés úgy lett kifejlesztve, hogy megfeleljen az új i-Size szabványnak. Ez egy háttámlás ülésmagasító, amely gyorsan telepíthető a jármű biztonsági övével és javított biztonságot nyújt az utakon.

Kényelem mindenkinek A textilborítások alapos párnázása és az optimalizált ülőfelület még nagyobb kényelmet biztosít a hosszabb utakon. Az ADVENTURE PLUS modell keskeny kialakítása lehetővé teszi, hogy a járművek sorában három ülést egymás mellé telepítsenek a hátsó üléseken. A fejtámlán lévő segédjelölések megkönnyítik a helyes beállítást, amikor az autósülést egyik autóból a másikba viszik át.

Fenntarthatóság „Made in Germany” A konkurenciával ellentétben a BRITAX RÖMER cég a legtöbb autósülést Németországban gyártja. Ez nemcsak a gyártási minőség maximális biztosítását jelenti, hanem lehetővé teszi a szállítási távolságok lerövidítését is, így minimalizálva a környezetre gyakorolt hatást. Az ADVENTURE PLUS modell egy másik fenntartható előnye a kompakt, újrahasznosított karton csomagolás, amely nagyon hatékony a szállítás során.

Ergonomikus, könnyen állítható fejtámla A fejtámla kifejezetten az idősebb gyermekek kényelmére lett kialakítva és könnyen állítható a gyermek szükségletei szerint. A fejtámla hátulján lévő hasznos jelölések segítenek a szülőknek mindig a megfelelő magasságba állítani a fejtámlát. Ez hasznos, amikor az ülést egyik autóból a másikba helyezik át vagy több gyermeket szállítanak ugyanabban az ülésben.

Három ülés egymás mellett Az autósülés keskeny és kompakt kialakítása lehetővé teszi, hogy három ülést telepítsenek egymás mellé az autó hátsó ülésein. Ez sokféle autóban lehetséges.

Levehető huzat Az utazás során bármi megtörténhet – ital önthető ki és a gyermek rosszul érezheti magát a mozgástól. Éppen ezért terveztünk egy mosható és könnyen levehető üléshuzatot, hogy gyorsan megoldhassa a problémát és visszatérhessen az útra.

Védő párnázás a háttámlán A háttámla párnázása háromféleképpen védi a gyermeket: az autósülés váza védelmet nyújt a gyermeknek a fejtől a csípőig, különösen oldalirányú ütközés esetén. A biztonsági övek felső és alsó vezetői biztosítják a helyes elhelyezést, és a párnázott fejtámla biztonságot és kényelmet nyújt a gyermek fejének és nyakának.

Műszaki paraméterek:

  • az utazás irányában orientált 100 – 150 cm
  • méretek (M x Sz x H): 63 – 83 × 44 × 42 cm
  • a termék súlya: 5.2 kg
Márka:
Britax Römer
Isofix
igen
Ülés
menetirányban