BRITAX RÖMER Autósülés Adventure Plus 2 (100-150 cm) Space Black

Termékkód: F172347 Beszállítói kód: BRR022830_SpaceBlack
  • Szín:

Készleten

Ár

56 890 Ft
Ár és elérhetőség figyelése

Márka:

BRITAX RÖMER Autósülés Adventure Plus 2 (100-150 cm) Space Black

Márka:

ADVENTURE PLUS biztonságos és kényelmes autósülés háttámlával, alkalmas mindenféle útra. A jármű biztonsági övével való telepítése nagyon egyszerű, így kiváló választás azoknak a szülőknek, akiknek a járműve nem rendelkezik ISOFIX rögzítési pontokkal. A minőségi sztenderdek maximális biztosítása érdekében az ADVENTURE PLUS modellt Németországban gyártják.

Egyszerű védelem biztosítása Az ADVENTURE PLUS autósülés úgy lett kifejlesztve, hogy megfeleljen az új i-Size szabványnak. Ez egy háttámlás ülésmagasító, amely gyorsan telepíthető a jármű biztonsági övével és fokozott biztonságot nyújt az utakon.

Kényelem mindenkinek A textilborítások alapos párnázása és az optimalizált ülőrész még nagyobb kényelmet biztosít a hosszabb utakon. Az ADVENTURE PLUS modell keskeny kialakítása lehetővé teszi, hogy a járművek teljes sorában három ülést telepítsenek egymás mellé a hátsó üléseken. A segédjelzések a fejtámlán megkönnyítik a helyes beállítást, amikor az autósülést egyik autóból a másikba helyezik át.

Fenntarthatóság „Made in Germany” A versenytársakkal ellentétben a BRITAX RÖMER cég a legtöbb autósülést Németországban gyártja. Ez nemcsak a gyártás során a maximális minőséget biztosítja, hanem lehetővé teszi a szállítási távolságok lerövidítését is, így minimalizálva a környezetre gyakorolt hatást. Az ADVENTURE PLUS modell egy másik fenntartható előnye a kompakt, újrahasznosított kartondoboz csomagolás, amely nagyon hatékony a szállítás során.

Ergonomikus, könnyen állítható fejtámla A fejtámla kifejezetten az idősebb gyermekek kényelmét szem előtt tartva készült és könnyen állítható a gyermek igényei szerint. A fejtámla hátulján lévő hasznos jelzések segítenek a szülőknek mindig a megfelelő magasságba állítani a fejtámlát. Ez hasznos, amikor az ülést egyik autóból a másikba helyezik át vagy több gyermeket szállítanak ugyanabban az ülésben.

Három ülés egymás mellett Az autósülés keskeny és kompakt kialakítása lehetővé teszi, hogy három ülést telepítsenek egymás mellé az autó hátsó ülésein. Ez sok autóban lehetséges.

Levehető huzat Az utazások során bármi megtörténhet – az ital kiönthető és a gyermek rosszullétet kaphat a mozgástól. Éppen ezért terveztünk egy mosható és könnyen levehető üléshuzatot, hogy gyorsan megoldhassa a problémát és folytathassa az utat.

Védő párnázás a háttámlán A háttámla párnázása három módon védi a gyermeket: az autósülés váza a fejtől a csípőig védelmet nyújt a gyermeknek, különösen oldalirányú ütközés esetén. A biztonsági öv felső és alsó vezetői biztosítják azok helyes elhelyezését, és a párnázott fejtámla biztonságot és kényelmet nyújt a gyermek fejének és nyakának.

Műszaki paraméterek:

  • menetirányba orientált 100 – 150 cm
  • méretek (Ma x Szé x Mé): 63 – 83 × 44 × 42 cm
  • a termék súlya: 5.2 kg
Márka:
Britax Römer
Isofix
nem
Ülés
menetirányban