BRITAX RÖMER Autósülés Baby-Safe 2 i-Size (0-13 kg) Nordic Grey F

Termékkód: F067518 Beszállítói kód: BRR022702-NordicGrey
  • Szín:

Készleten

Ár

107 600 Ft

Kedvezményes ár

73 540 Ft
Tartósan csökkentett ár
Ár és elérhetőség figyelése

Márka:

BRITAX RÖMER Autósülés Baby-Safe 2 i-Size (0-13 kg) Nordic Grey F

Márka:

A születéstől 15 hónapos korig alkalmas BABY-SAFE i-SIZE úgy lett tervezve, hogy megfeleljen az új ECE R129 (i-Size) szabványnak, amely az autósülésekre vonatkozik, és alkalmas újszülöttek és 15 hónapos vagy 83 cm magasságig terjedő gyermekek számára. A gyermekülés újszülött betéttel van felszerelve, amely extra védelmet biztosít és elnyeli az energiát ütközés esetén. A betét eltávolítható és a fejtámla állítható, hogy több helyet biztosítson a növekvő gyermek számára.

Szabadalmaztatott fekvő pozíciós technológia a biztonság és kényelem érdekében Tudjuk, mennyire nehéz eldönteni a legbiztonságosabb fekvő pozíciót az újszülöttek számára autóval történő utazás során. Mivel az újszülött izmai még nem fejlődtek ki teljesen, a fekvő pozíció jobb, míg az ülő pozíció biztonságosabb ütközés esetén. A BABY-SAFE i-SIZE a mi szabadalmaztatott fekvő pozíciós technológiánkkal van felszerelve, amely egyszerű megoldást kínál a fejtámla állításával lehetővé teszi a fekvő pozíció beállítását. Bizonyos járműmodellekben a FLEX BASE BABY-SAFE i-SIZE használatával még jobb fekvő pozíciót biztosíthat a gyermek számára.

Nyugalom az első utazások során a gyermekével A gyermekek, különösen az újszülöttek, a legsebezhetőbb utasok és ezért védelmet igényelnek minden lehetséges ütközés ellen. Ezért összpontosítottunk a fejlesztésre, tesztelésre, tökéletesítésre és a gyermekülések gyártására, amelyek megfelelnek a legmagasabb követelményeknek és tesztjeik meghaladják a gyermekbiztonsági szabványokra vonatkozó új előírásokat (ECE R129). Ha megvásárolja a BABY-SAFE i-SIZE-t, akkor a kutatásunkat és a gyermekének biztonságára vonatkozó garanciánkat is megvásárolja, így teljes nyugalommal utazhat gyermekével.

  • Méretek: (Magasság x Szélesség x Mélység) 58 × 44 × 67 cm
  • A termék súlya: 4,8 kg
Márka:
Britax Römer
Isofix
igen, nem
Ülés
menetiránnyal szemben