BRITAX RÖMER Autósülés Baby-Safe Core (0-13 kg) Midnight Grey

Termékkód: F178348 Beszállítói kód: BRR023005_MidnightGrey
  • Szín:

Készleten

Ár

60 490 Ft
Ár és elérhetőség figyelése

Márka:

BRITAX RÖMER Autósülés Baby-Safe Core (0-13 kg) Midnight Grey

Márka:

A BABY-SAFE CORE autósüléssel biztos lehet benne, hogy kis örömcseppje minden úton biztonságban és kényelemben lesz. Könnyű és rugalmas, használhatja az alapzattal vagy (BABY-SAFE CORE BASE) az autó biztonsági övével, hogy minden úton teljes szabadságot élvezzen. Rögzítse biztonságosan értékes gyermekét az egyszerűen zárható csat segítségével és lazítson – a fejtámla állíthatóságának köszönhetően a BABY-SAFE CORE autósülés növekszik vele, így biztos lehet benne, hogy kisbabája születésétől kezdve 83 cm-ig védve van.

MINDENOLDALÚ KÉNYELEM Helyezze kényelembe gyermekét, hogy minden úton biztonságban és kényelemben legyen. A párnázott oldalsó szárnyak oldalirányú ütközés elleni védelmet nyújtanak, míg a puha párnázott fejtámla és az opcionális újszülött betét támogatja gyermekét és természetesebb alvási pozíciót biztosít számára. Ahogy a gyermek nő, eltávolíthatja a betétet, hogy mindig biztos lehessen abban, hogy örömcseppjének a lehető legjobb kényelmet nyújtja.

RUGALMAS ÉS KÉNYELMES Vigye magával a BABY-SAFE CORE-t minden kalandra. Kompakt méreteinek és sokoldalúságának köszönhetően biztonságosan telepítheti az alapzattal* vagy az autó biztonsági övével, hogy teljesen rugalmas legyen. Ez az egyik legkönnyebb gyermekhordozónk, mindössze 3,9 kg tömeggel, amely könnyen hordozható és fáradtság nélkül mozgatható a járművek között: az adaptereknek köszönhetően gyorsan és egyszerűen rögzítheti a babakocsira és indulhat az egész napos szórakozásra.

i-SIZE SZABVÁNY A TELJES BIZTONSÁGÉRT Bízzon a BABY-SAFE CORE rendszerben, amely biztosítja gyermekének biztonságát és védelmét. Az i-Size szabványnak megfelelően fejlesztették ki – kötelező 2023 szeptemberétől – és az UN R129 legújabb előírásai szerint jóváhagyott, így biztos lehet benne, hogy gyermekének minden úton biztonságban van és tökéletesen felkészült az előírások változására.

PUHA ÉS TÁMOGATÓ FEJTÁMLA Védje értékes gyermekének fejecskéjét. A beépített párnának köszönhetően gyermekének pihenhet a feje természetes és kényelmes fekvő pozícióban. A fejtámla és a hevederek 10 állítható pozíciójának köszönhetően könnyen és gyorsan beállíthatóak, így kis kedvence teljes kényelemben lehet függetlenül a magasságától.

EGYSZERŰ HEVEDEREK A ZAVARTALAN ALVÁSÉRT Psszt… finoman rögzítse és oldja meg gyermekét a BABY-SAFE CORE-ban anélkül, hogy megzavarná nyugodt alvását. A gyors és egyszerű rögzítésnek és a hason előre záródásnak köszönhetően soha többé nem kell próbálkoznia gyermekének biztosításával, és ő nyugodtan álmodozhat.

KÜLÖNLEGES ÚJSZÜLÖTT VÉDELEM Nyújtson újszülött örömcseppjének a legjobb védelmet, kényelmet és támogatást a különlegesen tervezett újszülött betétnek köszönhetően. A habpárnák elnyelik az energiát és lehetővé teszik gyermekének, hogy az első hetekben kényelmesebb és ergonomikusabb pozícióban feküdjön.

VÉDŐ OLDALSÓ SZÁRNYAK A puha, párnázott oldalsó szárnyaknak köszönhetően gyermekének kényelmes és biztonságos lesz. Segítenek elnyelni az oldalirányú ütközés erejét és csökkentik a sérülés kockázatát ütközés esetén, így gyermekének kényelmes és Ön nyugodt lehet tudva, hogy minden úton védve van.

VÉDELEM AZ IDŐJÁRÁSI VISZONYOK ELLEN Védje gyermekét a káros UV sugárzástól és a hideg széltől, amikor az autóban vagy a babakocsiban van, a praktikus napellenző segítségével. És mivel nem rögzített a fogantyúhoz, hagyhatja a napellenzőt emelve, még akkor is, ha gyermekét magával viszi, így biztos lehet benne, hogy a sétán biztonságban van.

ÁLLÍTHATÓ FOGANTYÚ Az állítható fogantyúnak köszönhetően a gyermekének emelése és kivétele a hordozóból gyerekjáték. Csak nyomja meg a gombokat mindkét oldalon, hogy kinyissa és elmozdítsa. Ráadásul a fogantyút teljesen hátra is tolhatja, hogy a hordozó stabil legyen, amikor a padlón fekszik. Mert a szülőségben éppen az apróságok teszik a különbséget.

GYORSAN LEVEHETŐ, MOSHATÓ HUZAT Az autóban rendetlenség történhet – italok kiönthetnek és a gyerekek utazási betegséggel megbetegedhetnek. Ezért terveztünk egy mosógépben mosható üléshuzatot, amely könnyen levehető, így gyorsan takaríthat és élvezheti a közös kalandokat.

Műszaki paraméterek:

  • menetiránnyal ellentétesen 40 – 83 cm
  • születéstől – 15 hónapig | 40 – 83 cm | 0 – 13 kg
  • méretek: 61h x 64d x 44sz
  • súly: 3,9 kg
Márka:
Britax Römer
Isofix
igen
Ülés
menetiránnyal szemben