BRITAX RÖMER Autósülés Hi-Liner Night Blue (100-150 cm)

Termékkód: F181682 Beszállítói kód: BRR022870_Night-Blue
  • Szín:

Készleten

Ár

67 685 Ft
Ár és elérhetőség figyelése

Márka:

BRITAX RÖMER Autósülés Hi-Liner Night Blue (100-150 cm)

Márka:

Az új HI-LINER modell mindenki számára készült, aki egy megbízható és könnyen használható, magas háttámlájú autósülést keres. A HI-LINER modell Németországban tervezett és gyártott, és megfelel a legmagasabb szabványainknak a kényelem és biztonság terén az utazás során.

i-Size biztonság A HI-LINER üléseket az új i-Size szabvány szerint fejlesztették ki és az R129 legújabb előírásai szerint hitelesítették, amelyek 2023 szeptemberétől kötelezőek. Az ülések így megbízhatóan biztosítják az i-Size által a jövőben követelt biztonságot.

A kényelem és praktikum kombinációja Az optimalizált ülőrész és a puha textilanyagból készült alaposan párnázott huzatok rendkívüli kényelmet nyújtanak, különösen hosszú utazások során. A HI-LINER modell karcsú kialakítása lehetővé teszi, hogy a hátsó üléseken egymás mellett három ülést telepítsenek. A fejtámlán lévő segédjelölések megkönnyítik az autósülés helyes beállítását, amikor egyik autóból a másikba helyezik át. Az ISOFIX rendszernek köszönhetően az ülés telepítése egyszerű és biztonságos.

Fenntarthatóság „Made in Germany” A versenytársakkal ellentétben a BRITAX RÖMER cég a legtöbb autósülést Németországban gyártja. Ez nemcsak a gyártás során biztosítja a maximális minőséget, hanem lehetővé teszi a szállítási távolságok lerövidítését is, így minimalizálva a környezetre gyakorolt hatást. A HI-LINER modell egy másik fenntartható előnye a kompakt, újrahasznosított kartondoboz, amely nagyon hatékony a szállítás során.

Ergonomikus, könnyen állítható fejtámla A fejtámlánkat kifejezetten az idősebb gyermekek kényelmére terveztük, és könnyen állítható a gyermek szükségletei szerint. A fejtámla hátulján lévő hasznos jelölések segítenek a szülőknek mindig a megfelelő magasságba állítani a fejtámlát. Ez hasznos, amikor az ülést egyik autóból a másikba helyezik át, vagy több gyermeket szállítanak ugyanabban az ülésben.

Levehető huzat Útközben bármi megtörténhet – ital önthető ki, és a gyermek rosszul érezheti magát a mozgástól. Éppen ezért terveztünk egy mosható és könnyen levehető üléshuzatot, hogy gyorsan megoldhassa a problémát és folytathassa az utat.

Védő párnázás a háttámlán A háttámla párnázása három módon védi gyermekét: az autósülés váza a fejtől a csípőig védelmet nyújt a gyermeknek, különösen oldalirányú ütközés esetén. A biztonsági övek felső és alsó vezetői biztosítják a megfelelő helyzetüket, és a párnázott fejtámla biztonságot és kényelmet nyújt a gyermek fejének és nyakának.

Műszaki paraméterek:

  • méretek (Ma x Sz x Mé): 63 – 83 × 44 × 42 cm
  • súly: 5,9 kg
  • alkalmas: 3,5 éves – 12 éves | 100 – 150 cm | 15 – 36 kg
Márka:
Britax Römer
Isofix
igen
Ülés
menetirányban