BRITAX RÖMER Autósülés Hi-Liner Space Black (100-150 cm)

Termékkód: F176504 Beszállítói kód: BRR022870_SpaceBlack
  • Szín:

Rendelésre

3 héten belül

Ár

64 680 Ft
Ár és elérhetőség figyelése

Márka:

BRITAX RÖMER Autósülés Hi-Liner Space Black (100-150 cm)

Márka:

Az új HI-LINER modell mindenki számára ideális, aki egy megbízható és könnyen használható magas háttámlás autósülést keres. A HI-LINER modell Németországban lett tervezve és gyártva, és megfelel a legmagasabb szabványainknak a kényelem és biztonság terén az utakon.

i-Size biztonság A HI-LINER üléseket az új i-Size szabvány szerint fejlesztették ki és az R129 legújabb előírásai szerint hitelesítették, amelyek 2023 szeptemberétől kötelezőek. Az ülések így megbízhatóan biztosítják az i-Size biztonságot, amely a jövőben követelmény lesz.

A kényelem és praktikum kombinációja Az optimalizált ülőrész és a puha textilanyagból készült alaposan párnázott huzatok rendkívüli kényelmet biztosítanak, különösen hosszú utazások során. A HI-LINER modell keskeny kialakítása lehetővé teszi, hogy a járművek sorában három ülést egymás mellé szereljenek a hátsó ülésekre. A fejtámlán lévő segédjelzések megkönnyítik az autósülés helyes beállítását egyik autóból a másikba történő áthelyezéskor. Az ISOFIX rendszernek köszönhetően az ülés telepítése egyszerű és biztonságos.

Fenntarthatóság „Made in Germany” A versenytársakkal ellentétben a BRITAX RÖMER cég a legtöbb autósülést Németországban gyártja. Ez egyrészt a gyártás során a maximális minőséget garantálja, másrészt lehetővé teszi a szállítási távolságok csökkentését, így minimalizálva a környezetre gyakorolt hatást. A HI-LINER modell további fenntartható előnye a kompakt, újrahasznosított kartondoboz csomagolás, amely rendkívül hatékony a szállítás során.

Ergonomikus, könnyen állítható fejtámla A mi fejtámlánk kifejezetten az idősebb gyermekek kényelmére lett kialakítva és könnyen állítható a gyermek szükségletei szerint. A fejtámla hátulján lévő hasznos jelzések segítenek a szülőknek mindig a megfelelő magasságba állítani a fejtámlát. Ez hasznos, amikor az ülést egyik autóból a másikba helyezik át vagy több gyermeket szállítanak ugyanabban az ülésben.

Levehető huzat Utazás közben bármi megtörténhet – ital kiönthető és a gyermek rosszul érezheti magát a mozgástól. Éppen ezért terveztünk egy mosható és könnyen levehető üléshuzatot, hogy gyorsan megoldhassa a problémát és folytathassa az utat.

Védő párnázás a fejtámlán A mi párnázásunk háromféleképpen védi a gyermeket: az autósülés váza védelmet nyújt a gyermeknek a fejtől a csípőig, különösen oldalirányú ütközés esetén. A biztonsági övek felső és alsó vezetői biztosítják a megfelelő helyzetüket, és a párnázott fejtámla biztosítja a biztonságot és kényelmet a gyermek fejének és nyakának.

Műszaki paraméterek:

  • méretek (Ma x Sz x Mé): 63 – 83 × 44 × 42 cm
  • súly: 5,9 kg
  • alkalmas: 3,5 éves – 12 éves | 100 – 150 cm | 15 – 36 kg
Márka:
Britax Römer
Isofix
igen
Ülés
menetirányban