BRITAX RÖMER Autósülés Kidfix M i-Size (100-150 cm) Storm Grey

Termékkód: F173159 Beszállítói kód: BRR022641-Storm_Grey
  • Szín:

Készleten

Ár

63 780 Ft
Ár és elérhetőség figyelése

Márka:

BRITAX RÖMER Autósülés Kidfix M i-Size (100-150 cm) Storm Grey

Márka:

Az új generációs KIDFIX M i-SIZE autósülések a vezető autógyártókkal együttműködve lettek kifejlesztve, és 3,5 és 12 éves kor közötti gyermekek védelmére szolgálnak. Ezek az ülések az új i-Size előírások szerint vannak jóváhagyva. Megbízhat a maximális biztonságban és kényelemben. A keskeny kialakításnak köszönhetően három ülés is elfér egymás mellett számos autómodellben, így ideális választás lesz növekvő családja számára.

Megbízható védelem Az új KIDFIX M i-SIZE autósülés az új i-Size szabvány szerint lett tervezve és jóváhagyva, szigorúbb tesztelési kritériumokkal. Így még biztonságosabb. Az ülés a vezető autógyártókkal együttműködve lett kifejlesztve a még jobb ütközésvédelem érdekében. Az oldalfalak és a fejtámla alapos párnázása segít megvédeni a gyermeket baleset esetén.

Kényelem és praktikum mindenekelőtt A KIDFIX M i-SIZE üléseknél a kényelem és praktikum alapvető. A puha textilborítások, alapos párnázással és a gondosan elhelyezett szellőzőnyílások a héjban gondoskodnak a gyermek hosszabb utakon történő kényelméről. A keskeny kialakítás lehetővé teszi három KIDFIX M i-SIZE ülés egymás melletti telepítését a hátsó üléseken. A fejtámlán lévő jelölések segítenek a szülőknek beállítani a fejtámla megfelelő magasságát.

Fenntartható minőség – gondoskodás a világról, ahol gyermekeink felnőnek Az ügyesen megtervezett KIDFIX M i-SIZE modell körülbelül 1,3 kg-mal könnyebb, mint elődje, és Németországban lett tervezve és gyártva, ami segít csökkenteni a szállítási utakat és minimalizálni a környezetre gyakorolt hatást. Cseréltük csomagolásainkat is fenntartható alternatívákra: a KIDFIX M i-SIZE most növényi alapú anyagba csomagolt és felelősségteljes gyártásból származó, fenntartható forrásokból nyert újrahasznosított kartonokba kerül. Még a termékinformációkat rögzítő címkék is biológiailag lebomlóak, így nem kerülnek mikroműanyagok az ökoszisztémába.

Ergonomikus, könnyen állítható fejtámla A fejtámlánk kifejezetten az idősebb gyermekek kényelmére lett kialakítva, és könnyen állítható a gyermek igényei szerint. A fejtámla hátulján lévő hasznos jelölések segítenek a szülőknek mindig a megfelelő magasságba állítani a fejtámlát. Ez hasznos, amikor az ülést egyik autóból a másikba helyezik át, vagy több gyermeket szállítanak ugyanabban az ülésben.

Légszellőzés A szellőzőnyílások gondos elhelyezése elősegíti a levegő cirkulációját és kényelmet biztosít a gyermeknek hosszabb utakon is.

Három ülés egymás mellett Az ülés keskeny és kompakt kialakítása lehetővé teszi, hogy három ülés telepíthető legyen az autó hátsó ülésein egymás mellett. Ez sok autómodellben lehetséges.

Levehető huzat Útközben bármi megtörténhet – ital kiönthető, és a gyermek rosszul érezheti magát a mozgástól. Éppen ezért terveztünk egy mosható és könnyen levehető üléshuzatot, hogy gyorsan megoldhassa a problémát és folytathassa az utat.

Védő párnázás a fejtámlán A fejtámla párnázása három módon védi a gyermeket: az autósülés váza védelmet nyújt a gyermeknek a fejtől a csípőig, különösen oldalirányú ütközés esetén. A biztonsági övek felső és alsó vezetői biztosítják a megfelelő helyzetüket, és a párnázott fejtámla biztonságot és kényelmet nyújt a gyermek fejének és nyakának.

A kényelem tudománya Mérnökeink az emberi test elemzését használták fel annak biztosítására, hogy az autósülés az optimális kényelmet nyújtsa a kisebb és idősebb gyermekek számára. Az eredmény jobb ergonómia és nyugodt utazás mindenki számára.

Új ülésdesign a még jobb ütközésvédelem érdekében A vezető autógyártókkal szoros együttműködésben az ülés új design-t kapott, amelynek köszönhetően a nyak terhelése akár 10%-kal is csökkenhet.** **a Britax Römer belső tesztjei Q10-es bábúval, amely egy átlagos 10 éves gyermeket szimbolizál

Műszaki paraméterek:

  • menetiránnyal megegyezően 100 – 150 cm
  • méretek (Ma x Sz x Mé): 63 – 83 × 44 × 42 cm
  • a termék súlya: 6,5 kg
Márka:
Britax Römer
Isofix
igen
Ülés
menetirányban