BRITAX RÖMER Autósülés King Pro (76-105 cm) Éjszakai Kék

Termékkód: F181688 Beszállítói kód: BRR023047_Night-Blue
  • Szín:

Készleten

Ár

112 615 Ft
Ár és elérhetőség figyelése

Márka:

BRITAX RÖMER Autósülés King Pro (76-105 cm) Éjszakai Kék

Márka:

A KING PRO – bizonyíték a biztonságra és a minőségre, Németországban gyártva. De várj, van még több! Most ötvözi a pontosságot lenyűgöző funkciókkal. Az autósülésünk az UN R129 szabvány szerint van jóváhagyva, ami garantálja a védelmet és alkalmas a csecsemő-autósülés utáni folytatásra. Ráadásul stílusos tervezést kapott, hogy illeszkedjen az életstílusodhoz. Növekszik a gyermekeddel egészen 105 cm magasságig (max. 20 kg) és biztonságos kalandot kínál az 5 pontos biztonsági öveknek köszönhetően. A gyors és egyszerű telepítés ráadásul nem igényel ISOFIX csatlakozást. Így az autósülés illeszkedik az autódba – függetlenül a jármű modelljétől.

KÉNYELEM A NÖVEKVŐ GYERMEK SZÁMÁRA A KING PRO autósülés minőségi kivitelben készült Németországban és puha párnázattal van ellátva, ami biztosítja, hogy a gyermeked kényelmesen érezze magát. Az állítható fejtámla növekszik a gyermekeddel, hogy tökéletesen illeszkedjen. Legyen szó a szélesre tárt szemek csodájáról vagy a nyugodt alvásról, a gyermeked számára az ideális helyet kínálják a különböző pihenő pozíciók. A mély oldalfalak és az ötpontos biztonsági övek biztonságos kuckót biztosítanak a gyermekednek. Indulj kalandra nyugodt lélekkel és tudattal, hogy a drága felfedeződ védve van.

ERŐFESZÍTÉS NÉLKÜLI TELEPÍTÉSI ÉLMÉNY A gyermeked autósülésének telepítése gyerekjáték. A feszítő rendszerünk biztosítja a biztonságos és stabil helyzetet. És találd ki mit? Az ülés erőfeszítés nélkül illeszkedik minden autóba a hárompontos biztonsági öv segítségével. Minden részletre odafigyeltünk, így te a felejthetetlen utakra koncentrálhatsz a gyermekeddel. Engedd, hogy a KING PRO autósülés a megbízható társaddá váljon, amely kényelmet, biztonságot és korlátlan örömöt hoz minden úton.

UN R129 SZABVÁNY A TELJES BIZTONSÁGÉRT Bízz a KING PRO autósülésben és biztosítsd gyermeked számára a biztonságot és védelmet. Az új UN R129 szabványok szerint van jóváhagyva – kötelezőek 2023 szeptemberétől, így biztos lehetsz benne, hogy a gyermeked minden úton biztonságban van és tökéletesen felkészült vagy a szabályok változására.

DÖNTHETŐ ÜLÉS ÉS AZ ÖVEK FESZÍTŐ RENDSZERE A dönthető ülés és az övek feszítő rendszere miatt a telepítés egyszerű, biztonságos és problémamentes. Már nem kell a kusza hevederekkel bajlódnod. Az ülés telepítésekor az öv automatikusan megfeszül. Élvezd az egyszerűséget, biztonságot és kényelmet. Kösd be magad egy jobb jövőért!

MÉLY ÉS BIZTONSÁGOS OLDALFALAK A KING PRO autósülés puha párnázott oldalfalai segítenek, hogy a gyermeked védve legyen az ütközések során és biztonságban maradjon.

KÉNYELMES VÉDŐ FEJTÁMLA Biztosíts optimális védelmet oldalirányú ütközés esetén: a V alakú fejtámla úgy van megtervezve, hogy korlátozza a gyermek fejének mozgását, védi a nyakát ütközés esetén, miközben teret biztosít a növekedéshez. A fejtámlát és a biztonsági öveket gyorsan és egyszerűen lehet egyidejűleg állítani, így a gyermeked teljes kényelemben lehet függetlenül a testmagasságától.

KIVÉTELESEN BIZTONSÁGOS 5 PONTOS BIZTONSÁGI ÖV Védd meg a gyermekedet a súlyos sérülésektől az 5 pontos biztonsági övvel rendelkező autósülés kiválasztásával. Ütközés esetén az övek az ütközési erőt az összes öt pontra osztják el – a vállakra, a csípőre és a lábak közé – az ülés védőhéjára.

TÖBB DÖNTHETŐ POZÍCIÓ A hosszú utakon elégedett gyermekért. **A KING PRO több dönthető pozícióval rendelkezik, amelyeket egyszerűen beállíthatsz. A 6 utasirányú pozíció közül választhatsz olyat, amely lehetővé teszi a gyermekednek, hogy pihenjen vagy élvezze a kilátást, így elégedett lehet és te élvezheted az utat stressz nélkül.

GYORSAN LEVEHETŐ, MOSHATÓ HUZAT Az autóban való utazás a gyerekekkel jelenthet nagy rendetlenséget is. Legyen szó kiömlött gyümölcsléről vagy utazási betegségről, a KING PRO autósülés huzata mosógépben mosható és könnyen levehető anélkül, hogy le kellene kapcsolni a biztonsági öveket. Így gyorsan takaríthatsz és folytathatod az utat.

DÖNTHETŐ ÜLÉS ÉS AZ ÖVEK FESZÍTŐ RENDSZERE A dönthető ülés és az övek feszítő rendszere miatt a telepítés egyszerű, biztonságos és problémamentes. Már nem kell a kusza hevederekkel bajlódnod. Az ülés telepítésekor az öv automatikusan megfeszül. Élvezd az egyszerűséget, biztonságot és kényelmet. Kösd be magad egy jobb jövőért!

Műszaki paraméterek:

  • az utazás irányába orientált 9 – 20 kg
  • méretek (Magasság x Szélesség x Mélység): 67 × 45 × 54 cm
  • a termék súlya: 9.9 kg
  • 15 hónapos kortól 4 éves korig | 76 – 105 cm | 9 – 20 kg
Márka:
Britax Römer
Isofix
igen
Ülés
menetirányban