BRITAX RÖMER Autósülés King Pro (76-105 cm) Holdfénykék

Termékkód: F180159 Beszállítói kód: BRR023047_MoonlightBlue
  • Szín:

Készleten

Ár

92 055 Ft
Ár és elérhetőség figyelése

Márka:

BRITAX RÖMER Autósülés King Pro (76-105 cm) Holdfénykék

Márka:

A KING PRO – a biztonság és minőség német gyártású bizonyítéka. De várjunk, van még több! Most ötvözi a precizitást lenyűgöző funkciókkal. Autósülésünk az UN R129 szabvány szerint van jóváhagyva, ami garantálja a védelmet és alkalmas folytatásként a csecsemő-autósülés után. Ráadásul stílusos tervezést kapott, hogy illeszkedjen az életstílushoz. Növekszik a gyermekével egészen 105 cm magasságig (max. 20 kg) és biztonságos kalandot kínál az 5 pontos biztonsági öveknek köszönhetően. A gyors és egyszerű telepítés ráadásul nem igényel ISOFIX csatlakozást. Így az autósülés beilleszthető az autójába – a jármű modelljétől függetlenül.

KÉNYELEM A NÖVEKVŐ GYERMEK SZÁMÁRA A KING PRO autósülés német minőségben készült és puha párnázattal van ellátva, amely biztosítja, hogy a gyermek kényelmesen érezze magát. Az állítható fejtámla növekszik a gyermekkel együtt, hogy tökéletesen illeszkedjen. Legyen szó a szélesre nyílt szemekkel való csodálkozásról vagy a nyugodt alvásról, a gyermek számára a különböző pihenő pozíciókban ideális helyet biztosít. A mély oldalfalak és az ötpontos biztonsági övek biztonságba burkolják a gyermeket. Induljon kalandra nyugodt elmével és tudattal, hogy értékes felfedezője védve van.

PROBLÉMAMENTES TELEPÍTÉSI ÉLMÉNY Az autósülés telepítése a kicsi számára gyerekjáték. A feszítő rendszerünk biztosítja a biztonságos és stabil helyzetet. És találd ki mit? Az ülés problémamentesen illeszkedik minden autóba a hárompontos biztonsági öv segítségével. Minden részletre odafigyeltünk, így Ön az felejthetetlen utakra koncentrálhat a gyermekével. Engedje, hogy a KING PRO autósülés legyen a megbízható társa, amely kényelmet, biztonságot és korlátlan örömöt nyújt minden utazás során.

UN R129 SZABVÁNY A TELJES BIZTONSÁGÉRT Bízzon a KING PRO autósülésben és biztosítsa gyermekének a biztonságot és védelmet. Az legújabb UN R129 előírások szerint van jóváhagyva – kötelezőek 2023 szeptemberétől, így biztos lehet abban, hogy gyermek minden utazás során biztonságban van és tökéletesen felkészült az előírások változására.

DÖNTHETŐ ÜLÉS ÉS AZ ÖVEK FESZÍTŐ RENDSZERE A dönthető ülésnek és az övek feszítő rendszerének köszönhetően a telepítés egyszerű, biztonságos és problémamentes. Már nem kell a kusza hevederekkel bajlódnia. Az ülés telepítésekor az öv automatikusan megfeszül. Élvezze az egyszerűséget, a biztonságot és a kényelmet. Kapcsolódjon be a jobb jövőért!

MÉLY ÉS BIZTONSÁGOS OLDALFALAK A KING PRO autósülés puha párnázott oldalfalai segítenek, hogy gyermek a ütközés esetén védve legyen az ütközéstől és biztonságban.

KÉNYELMES VÉDŐ FEJTÁMLA Biztosítson optimális védelmet oldalirányú ütközés esetén: a V alakú fejtámla úgy van kialakítva, hogy korlátozza a gyermek fejének mozgását, védi a nyakát ütközés esetén, miközben teret biztosít a növekedéshez. A fejtámlát és a biztonsági öveket gyorsan és egyszerűen lehet egyidejűleg állítani, így a gyermek teljes kényelemben lehet függetlenül a testmagasságától.

RENKÍVÜL BIZTONSÁGOS 5 PONTOS BIZTONSÁGI ÖVEK Védje gyermekét a súlyos sérülésektől az ötpontos biztonsági övvel rendelkező autósülés kiválasztásával. Ütközés esetén az övek az ütközés erejét az összes öt pontra osztják el – a vállakra, a csípőre és a lábak közé – az ülés védőhéjára.

TÖBB DÖNTHETŐ POZÍCIÓ A boldog gyermekért a hosszú utazások során. **A KING PRO több dönthető pozícióval rendelkezik, amelyeket egyszerűen beállíthat. A 6 menetirányú pozícióval kiválaszthatja azt a pozíciót, amely lehetővé teszi a gyermek számára, hogy pihenjen vagy élvezze a kilátást, hogy elégedett legyen és Ön stresszmentesen élvezhesse az utazást.

GYORSAN LEVEHETŐ, MOSHATÓ HUZAT Az autóban való utazás a gyerekekkel jelenthet nagy rendetlenséget is. Legyen szó kiömlött gyümölcsléről vagy utazási betegségről, a KING PRO autósülés huzata mosógépben mosható és könnyen levehető anélkül, hogy le kellene csatolni a biztonsági öveket. Így gyorsan takaríthat és folytathatja az utazást.

DÖNTHETŐ ÜLÉS ÉS AZ ÖVEK FESZÍTŐ RENDSZERE A dönthető ülésnek és az övek feszítő rendszerének köszönhetően a telepítés egyszerű, biztonságos és problémamentes. Már nem kell a kusza hevederekkel bajlódnia. Az ülés telepítésekor az öv automatikusan megfeszül. Élvezze az egyszerűséget, a biztonságot és a kényelmet. Kapcsolódjon be a jobb jövőért!

Műszaki paraméterek:

  • menetirány szerinti tájolás 9 – 20 kg
  • méretek (Ma x Szé x Mé): 67 × 45 × 54 cm
  • a termék súlya: 9.9 kg
  • 15 hónapos kortól 4 éves korig | 76 – 105 cm | 9 – 20 kg
Márka:
Britax Römer
Isofix
igen
Ülés
menetirányban