BRITAX RÖMER Autósülés Safe-Way M (61-125 cm) Jade Green

Termékkód: F180147 Beszállítói kód: BRR023045_JadeGreen
  • Szín:

Rendelésre

3 héten belül

Ár

240 855 Ft
Ár és elérhetőség figyelése

Márka:

BRITAX RÖMER Autósülés Safe-Way M (61-125 cm) Jade Green

Márka:

Engedje meg gyermekének, hogy örüljön egy nagyszerű és biztonságos jövőnek az utazás során a lehető legbiztonságosabb módon – menetiránnyal ellentétesen elhelyezett autósülésben. A SAFE-WAY M autósüléssel olyan társra talál, amely megvédi a gyermekét egészen 7 éves koráig (125 cm). Így a kicsi útitársa hosszabb ideig élvezheti a menetiránnyal ellentétes utazást, és készen áll minden kalandra. Legyen szó rövid vagy hosszú útról, a SAFE-WAY M autósüléssel biztos lehet benne, hogy a kis napfénye biztonságosan és kényelmesen utazik. És mi több. Az autósülés Németországban készült, extra hosszú használhatóságot kínál, és telepítése egyszerű. Élvezze együtt a nyugodt és biztonságos utazást!

MENETIRÁNNYAL ELLENTÉTESEN, A BIZTONSÁGOS JÖVŐ FELÉ Engedje meg gyermekének, hogy örüljön egy nagyszerű és biztonságos jövőnek az utazás során a lehető legbiztonságosabb módon – menetiránnyal ellentétesen elhelyezett autósülésben. A SAFE-WAY M autósüléssel olyan társra talál, amely megvédi a gyermekét egészen 7 éves koráig (125 cm).

ÖLELJE KÖRBE SZERETETÉT KÉNYELEMMEL Ezzel az autósüléssel létrehozhatja gyermekének a világ felfedezéséhez egy meleg és biztonságos fészket. Puha párnázata és ergonomikus kialakítása biztonságot és kényelmet biztosít. Még a legkisebb gyermek is nyugodtan pihenhet a csecsemőbetétnek köszönhetően, amely tartozék és további védelmet és fekvő pozíciót biztosít. És képzelje el? A SAFE-WAY M állítható fejtámlájának és biztonsági öveinek köszönhetően alkalmazkodik gyermekének növekedéséhez.

NYUGALOM ÖNNEK, MINT SZÜLŐNEK Az autósülés telepítése egyszerűbbé vált az új ClickTight rendszerünknek köszönhetően, amely gyors és biztonságos beállítást biztosít. A csupán 8 kg súlyú SAFE-WAY M autósülés könnyen hordozható. Az állítható fejtámla és biztonsági övek biztosítják a szilárd rögzítést, ahogy gyermeked nő 3 hónapos kortól 7 éves korig (61–125 cm | 36 kg).

TELJES BIZTONSÁG – SVÉD PLUSZ TESZT ÉS UN R129 SZABVÁNY Bízzon a SAFE-WAY M autósülésben, és biztosítsa gyermekének a biztonságot és védelmet. Az UN R129 legújabb előírásai szerint jóváhagyott – kötelező 2023 szeptemberétől, így tökéletesen felkészült az előírások változására. A SAFE-WAY M autósülés ráadásul átesett a szigorú svéd Plusz teszten, így biztos lehet benne, hogy gyermeked minden úton biztonságban lesz.

MÉLY ÉS BIZTONSÁGOS OLDALSÓ FALAK A Safe-Way M autósülés puha párnázott oldalfalai segítenek, hogy gyermeked ütközés esetén védve legyen az ütődéstől és biztonságban maradjon.

KIVÉTELESEN BIZTONSÁGOS 5-PONTOS BIZTONSÁGI ÖVEK Védje gyermekét súlyos sérülésektől egy 5-pontos biztonsági övvel ellátott autósülés kiválasztásával. Ütközés esetén az övek az ütközés erejét az összes 5 pontra osztják el – a vállakra, csípőre és a lábak közé.

KÉNYELMES VÉDŐ FEJTÁMLA Biztosítsa az optimális védelmet oldalirányú ütközés esetén: a V alakú fejtámla úgy van kialakítva, hogy korlátozza a gyermek fejének mozgását, védi a nyakát ütközés esetén, miközben teret biztosít a növekedéshez. A fejtámlát és a biztonsági öveket gyorsan és egyszerűen lehet egyidejűleg beállítani, így gyermeked teljes kényelemben lehet függetlenül a testmagasságától.

EGYSZERŰ TELEPÍTÉS EGYETLEN KATTINTÁSSAL Bemutatjuk a SAFE-WAY M-et ClickTight-tal! Az új ClickTight rendszer egyetlen kar mozgatásával automatikusan meghúzza az övet. Aggódik a sikertelen telepítés miatt? Nem kell! Az új ClickTight rendszer megoldja a gyakori problémákat és biztosítja a biztonságos rögzítést. Búcsút mondhat a lazának öveknek és üdvözölheti a problémamentes élményt. A ClickTight-tal a biztonság gyerekjáték.

KÜLÖNLEGES VÉDELEM ÉS KÉNYELEM CSECSEMŐKNEK Hogy gyermeked úgy érezze magát, mintha egy fészekben feküdne, használhatja a csecsemőbetétet. Ez lehetővé teszi a kisbabának, hogy 87 cm-ig döntött pozícióban feküdjön, ahol kényelmesen és védetten érezheti magát. A további puha párnázat extra biztonságot nyújt a gyermekének és kényelmes légkört teremt.

GYORSAN LEVEHETŐ, MOSHATÓ HUZAT Az autóban való utazás gyerekekkel jelenthet nagy rendetlenséget is. Legyen szó kiömlött gyümölcsléről vagy utazási betegségről, a SAFE-WAY M autósülésnek olyan üléshuzata van, amely mosógépben mosható és könnyen levehető anélkül, hogy le kellene csatolni a biztonsági öveket.

PUHA MELLKASVÉDŐK A SAFE-WAY M autósülés puha mellkasvédőinek köszönhetően gyermeked mozgásai ütközés esetén korlátozottak lesznek. A párnázatok még nagyobb kényelmet biztosítanak a biztonságos 5-pontos övekhez, és szükség esetén könnyen kivehetők a mosáshoz anélkül, hogy az öveket le kellene csatolni.

MAGASSÁGBAN ÁLLÍTHATÓ TÁMASZLÁB Az állítható támaszláb segítségével biztonságosan telepítheti a SAFE-WAY M autósülést a járműbe. A láb az autó padlójához rögzül, hogy elegendő stabilitást biztosítson és minimalizálja az autósülés dőlését. Egy könnyen olvasható indikátor mutatja, mikor van a támaszláb szilárdan a jármű padlójára helyezve, így a helyes telepítés problémamentes.

Műszaki paraméterek:

  • méretek (Mag x Szél x Mély): 58 × 44 × 77 cm
  • a termék súlya: 8.6 kg
  • 3 hónapos kortól 7 éves korig | 61 – 125 cm | 36 kg
Márka:
Britax Römer
Isofix
nem
Ülés
menetiránnyal szemben