BRITAX RÖMER Autósülés Safe-Way M (61-125 cm) Space Black

Termékkód: F180144 Beszállítói kód: BRR023045_SpaceBlack
  • Szín:

Rendelésre

3 héten belül

Ár

225 525 Ft
Ár és elérhetőség figyelése

Márka:

BRITAX RÖMER Autósülés Safe-Way M (61-125 cm) Space Black

Márka:

Engedje meg gyermekének, hogy örömmel tekintsen egy nagyszerű és biztonságos jövő elé utazás közben a lehető legbiztonságosabb módon – az útiránnyal ellentétesen elhelyezett autósülésben. A SAFE-WAY M autósüléssel olyan társra talál, amely megvédi kisgyermekét egészen 7 éves koráig (125 cm). Így a kis barátja hosszabb ideig élvezheti az útiránnyal ellentétes utazást, és készen áll minden kalandra. Legyen szó rövid vagy hosszú útról, a SAFE-WAY M autósüléssel biztos lehet benne, hogy kis napocskája biztonságosan és kényelmesen utazik. És mi több. Az autósülés Németországban készült, extra hosszú használhatóságot kínál, és a telepítése egyszerű. Élvezze együtt a biztonságos utazást nyugalomban!

AZ ÚTIRÁNNAL ELLENTÉTESEN, A BIZTONSÁGOS JÖVŐ FELÉ Engedje meg gyermekének, hogy örömmel tekintsen egy nagyszerű és biztonságos jövő elé utazás közben a lehető legbiztonságosabb módon – az útiránnyal ellentétesen elhelyezett autósülésben. A SAFE-WAY M autósüléssel olyan társra talál, amely megvédi kisgyermekét egészen 7 éves koráig (125 cm).

ÖLELJE KÖRBE SZERETETÉVEL A KÉNYELEMET Ezzel az autósüléssel kényelmes és biztonságos fészket készíthet gyermekének a világ felfedezéséhez. Puha párnázata és ergonomikus kialakítása biztonságot és kényelmet biztosít. Még a legkisebb gyermek is nyugodtan pihenhet a csecsemőbetétnek köszönhetően, amely része a készletnek és további védelmet és fekvő pozíciót biztosít. És képzelje el? A SAFE-WAY M állítható fejtámlájával és biztonsági öveivel alkalmazkodik gyermekének növekedéséhez.

NYUGALOM ÖNNEK, MINT SZÜLŐNEK Az autósülés telepítése egyszerűbbé vált új ClickTight rendszerünknek köszönhetően, amely gyors és biztonságos beállítást biztosít. A csupán 8 kg súlyú SAFE-WAY M autósülés könnyen hordozható. Az állítható fejtámla és biztonsági övek biztos rögzítést nyújtanak, ahogy gyermeked nő 3 hónapos kortól 7 éves korig (61–125 cm | 36 kg).

TELJES BIZTONSÁG – SVÉD PLUSZ TESZT ÉS UN R129 SZABVÁNY Bízzon a SAFE-WAY M autósülésben, és biztosítsa gyermekének a biztonságot és védelmet. Az UN R129 legújabb előírásai szerint jóváhagyott – kötelező 2023 szeptemberétől, így tökéletesen felkészült az előírások változására. A SAFE-WAY M autósülés ráadásul átesett a szigorú svéd Plusz teszten, így biztos lehet benne, hogy gyermeked minden utazás során biztonságban lesz.

MÉLY ÉS BIZTONSÁGOS OLDALSÓ FALAK A Safe-Way M autósülés puha párnázott oldalfalai segítenek, hogy gyermeked ütközés esetén védve legyen az ütődéstől és biztonságban maradjon.

KIVÉTELESEN BIZTONSÁGOS 5-PONTOS BIZTONSÁGI ÖVEK Védje gyermekét súlyos sérülésektől egy 5-pontos biztonsági övvel ellátott autósülés kiválasztásával. Ütközés esetén az övek az ütközés erejét az összes 5 pontra osztják el – a vállakra, a csípőre és a lábak közé.

KÉNYELMES VÉDŐ FEJTÁMLA Biztosítsa az optimális védelmet oldalirányú ütközés esetén: a V alakú fejtámla különösen úgy van kialakítva, hogy korlátozza a gyermek fejének mozgását, védi a nyakát ütközés esetén, miközben teret biztosít a növekedéshez. A fejtámlát és a biztonsági öveket gyorsan és egyszerűen lehet egyidejűleg beállítani, így gyermeked teljes kényelemben lehet függetlenül a testmagasságától.

EGYSZERŰ TELEPÍTÉS EGYETLEN KATTINTÁSSAL Bemutatjuk a SAFE-WAY M-et ClickTight-tal! Az új ClickTight rendszer egy mozdulattal automatikusan meghúzza az övet. Aggódik a sikertelen telepítés miatt? Nem kell! Az új ClickTight rendszer megoldja a gyakori problémákat és biztosítja a biztonságos rögzítést. Búcsút mondhat a lazának öveknek és üdvözölheti a problémamentes élményt. A ClickTight-tal a biztonság gyerekjáték.

KÜLÖNLEGES VÉDELEM ÉS KÉNYELEM CSECSEMŐKNEK Hogy gyermeked úgy érezze magát, mintha egy fészekben feküdne, használhatja a csecsemőbetétet. Ez lehetővé teszi a kisbabának, hogy 87 cm-ig dőlt pozícióban feküdjön, ahol kényelmesen és védetten érezheti magát. A további puha párnázat extra biztonságot nyújt gyermekednek és kényelmes légkört teremt.

GYORSAN LEVEHETŐ, MOSHATÓ HUZAT Az autóban utazó gyerekekkel való utazás jelenthet nagy rendetlenséget is. Legyen szó kiömlött gyümölcsléről vagy utazási betegségről, a SAFE-WAY M autósülésnek mosógépben mosható és könnyen levehető üléshuzata van, anélkül, hogy le kellene kapcsolni a biztonsági öveket.

PUHA MELLKASVÉDŐK A SAFE-WAY M autósülés puha mellkasvédőinek köszönhetően gyermeked mozgásai ütközés esetén korlátozottak lesznek. A párnázatok még nagyobb kényelmet biztosítanak a biztonságos 5-pontos övekhez, és szennyeződés esetén könnyen kivehetők a mosáshoz, anélkül, hogy az öveket le kellene kapcsolni.

MAGASSÁGBAN ÁLLÍTHATÓ TÁMASZLÁB Az állítható támaszláb segítségével biztonságosan telepítheti a SAFE-WAY M autósülést a járműbe. A láb az autó padlójához rögzül, hogy elegendő stabilitást biztosítson és minimalizálja az autósülés dőlését. Egy könnyen olvasható indikátor mutatja, amikor a támaszláb szilárdan van rögzítve a jármű padlójához, így annak helyes telepítése problémamentes.

Műszaki paraméterek:

  • méretek (Ma x Sz x Mé): 58 × 44 × 77 cm
  • a termék súlya: 8.6 kg
  • 3 hónapos kortól 7 éves korig | 61 – 125 cm | 36 kg
Márka:
Britax Römer
Isofix
nem
Ülés
menetiránnyal szemben