BRITAX RÖMER Autósülés Swivel (40-125 cm) Jade Green Select

Termékkód: F180859 Beszállítói kód: BRR023049_JadeGreen
  • Szín:

Rendelésre

2 héten belül

Ár

149 900 Ft
Ár és elérhetőség figyelése

Márka:

BRITAX RÖMER Autósülés Swivel (40-125 cm) Jade Green Select

Márka:

Ismerkedjen meg a SWIVEL autósüléssel, az életre szóló útitársával az utazásokhoz! Születéstől 7 éves korig (125 cm) az Ön belépőjegye a problémamentes autóutazásokhoz. A 360°-ban forgathatóságnak köszönhetően a beszállás és kiszállás gyerekjáték. A kényelmes újszülött betét kényezteti újszülöttjét, miközben a SWIVEL alkalmazkodik, ahogy a gyermek növekszik az iskolás korig. Ez olyan, mint egy növekedési varázslat a kényelem és biztonság érdekében. 15 hónapos korban (vagy 76 cm-nél) választhat a kis felfedezője kalandjai között az útirány szerint vagy ellentétesen. De ez még nem minden! A SWIVEL átalakul egy ülésmagasítóvá a folyamatosan biztonságos utazás érdekében.

Hosszú távon egyszerűen Figyelje, ahogy gyermeke erőfeszítés nélkül növekszik a SWIVEL autósüléssel! Születéstől a hét éves korig ez az autósülés tökéletes Önnek. Egyszerűen fordítsa az autó ajtaja felé és kapcsolja be gyermekét. Tele van keze a különféle tízóraikkal és játékokkal a gyermekének, miközben próbálja beállítani az ülést? Semmi gond! A forgatáshoz és a dőlésszög egyidejű beállításához egy szabad kéz is elegendő. A független ISOFIX csatlakozóknak köszönhetően a telepítés is gyerekjáték. Élvezze a simább utazást és a kényelmesebb autózást a SWIVEL üléssel.

Stresszmentes biztonságos utazás Élje meg a kalandot gondtalanul a SWIVEL autósüléssel. Az autósülés lehetővé teszi a gyermek számára, hogy az útiránnyal ellentétesen utazzon a biztonságos 5 pontos övvel még tovább - 4 éves korig (105 cm)! Az autósülés az ENSZ R129 szabványok szerint van tanúsítva és biztosítja a védelmet minden úton. A mély, biztonságos oldalsó szárnyak megvédik gyermekét a külső hatásoktól és biztonságos barlangot teremtenek. A robusztus támasztóláb biztosítja a biztonságos és stabil helyzetet - még baleset esetén is!

Egy ülés, ami majdnem egy életen át tart Adjon gyermekének a legjobb kezdést a több döntési pozícióval rendelkező SWIVEL autósüléssel, hogy felfedezhesse a világot vagy nyugodtan aludjon. A mellékelt hosszú élettartamú újszülött betét még több döntött pozíciót biztosít - egy kényelmes bölcsőt a kis örömcseppjének (75 cm-ig). Az idő repül és a gyerekek gyorsan nőnek - az állítható fejtámla biztosítja az ideális pozíciót a csecsemőkortól a kalandokig. Ráadásul az autósülés átalakítható a 5 pontos biztonsági övből (105 cm-ig) egy ülésmagasítóvá, miközben a fekvő pozíciók kényelmet biztosítanak egészen 7 éves korig!

Erőfeszítés nélküli bekötés Függetlenül attól, hogy gyermekét az útirány szerint vagy ellentétesen, fekvő, függőleges vagy köztes pozícióban helyezi el, a SWIVEL autósülés 360°-os forgatása lehetővé teszi a gyors és könnyű biztonságos beszállást és kiszállást a gyermek számára az autóból. Így néhány másodperc alatt elindulhat!

Független ISOFIX csatlakozók A független ISOFIX csatlakozók kezelésével erőfeszítés nélkül telepítheti a SWIVEL autósülést. Teljesen az Ön irányítása alatt vannak, így gyorsan és biztonságosan csatlakoztathatók anélkül, hogy kárt tenne az autó üléseiben. A napja folytatódhat.

Rendkívül biztonságos 5 pontos biztonsági övek Védje gyermekét a súlyos sérülésektől egy 5 pontos biztonsági övvel rendelkező autósülés kiválasztásával (105 cm-ig). Ütközés esetén az övek az ütközési erőt az öt pontra osztják - a vállakra, a csípőre és a lábak közé - és átirányítják azt a ülés védőhéjába.

Több döntési pozíció Egy elégedett gyermek hosszú utazásokon. A SWIVEL több döntési pozícióval rendelkezik, amelyeket egyszerűen beállíthat. A 3 útirány szerinti és 3 útiránnyal ellentétes pozícióval kiválaszthatja azt a pozíciót, amely lehetővé teszi a gyermek számára, hogy pihenjen vagy élvezze a kilátást, így elégedett lehet és Ön élvezheti az utazást stressz nélkül.

Kényelmes védő fejtámla Biztosítson optimális védelmet oldalirányú ütközés esetén: a „V” alakú fejtámla energiaelnyelő villákkal különösen úgy van kialakítva, hogy korlátozza a gyermek fejének mozgását, megvédje a nyakát a legrosszabb esetben, és közben teret biztosítson a növekedéshez. A fejtámlát és a biztonsági öveket egyszerűen és gyorsan lehet egyidejűleg beállítani, így gyermekének teljes kényelmet biztosít függetlenül a magasságától. És még valami plusz: a fejtámla simán állítható, hogy biztosítsa az ideális pozíciót a csecsemőkortól a kalandos évekig.

Puha és hatékony mellkasvédők A SWIVEL autósülés puha és hatékony mellkasvédőinek köszönhetően gyermekének mozgásai ütközés esetén korlátozottak lesznek. A párnázatok még nagyobb kényelmet biztosítanak a biztonságos 5 pontos övekhez, és szennyeződés esetén könnyen kivehetők mosásra anélkül, hogy az öveket ki kellene kapcsolni.

Magasságban állítható támasztóláb Az állítható támasztólábbal biztonságosan telepítheti a SWIVEL autósülést a járműbe. A láb az autó padlójához rögzül, hogy elegendő stabilitást biztosítson és minimalizálja az autósülés dőlését. Az egyszerűen leolvasható indikátor megmutatja, amikor a támasztóláb szilárdan van rögzítve a jármű padlójához, így a helyes telepítés problémamentes.

Gyorsan levehető, mosható huzat Az autóban utazó gyerekekkel való utazás nagy rendetlenséget jelenthet. Legyen szó kiömlött gyümölcsléről vagy utazási betegségről, a SWIVEL autósülés huzata mosógépben mosható és könnyen levehető anélkül, hogy a biztonsági öveket le kellene kapcsolni. Így gyorsan takaríthat és folytathatja az utazást.

Védelem a fejtől a csípőig Biztosítsa gyermekének a legjobb védelmet, miközben nő. A magas háttámlás ülésmagasító ülés héja biztosítja gyermekének a fej és a csípő közötti fontos támogatást, miközben az övvezetők biztosítják a biztonsági öv helyes pozícióját. És a párnázott fejtámla biztonságot és kényelmet nyújt a növekvő fejnek és nyaknak, így biztos lehet benne, hogy minden úton védve van.

Műszaki adatok:

  • születéstől: 7 éves korig | 40 – 125 cm
  • az útirány szerint 76 – 125 cm
  • az útiránnyal ellentétesen 40 – 105 cm
  • méretek (Ma x Szé x Mé): 57 × 44 × 50 cm
  • a termék súlya: 14.4 kg
Márka:
Britax Römer
Isofix
igen
Ülés
menetirányban, menetiránnyal szemben, mindkét irányban