BRITAX RÖMER Autósülés Swivel (40-125 cm) Midnight Grey Select

Termékkód: F180858 Beszállítói kód: BRR023049_MidnightGrey
  • Szín:

Készleten

Ár

149 270 Ft
Ár és elérhetőség figyelése

Márka:

BRITAX RÖMER Autósülés Swivel (40-125 cm) Midnight Grey Select

Márka:

Ismerkedjen meg az SWIVEL autósüléssel, az Ön életre szóló útitársával! Születéstől 7 éves korig (125 cm) az Ön jegye a problémamentes autóutazásokhoz. A 360°-ban forgathatóságnak köszönhetően a beszállás és a kiszállás gyerekjáték. A kényelmes újszülött betét kényezteti újszülöttjét, miközben a SWIVEL alkalmazkodik, ahogy a gyermek iskolássá cseperedik. Ez olyan, mint egy növekedési varázslat a kényelem és biztonság érdekében. 15 hónapos korban (vagy 76 cm-nél) választhatja a kis felfedezője kalandjait menetiránnyal megegyezően vagy ellentétesen. De ez még nem minden! A SWIVEL átalakul ülésmagasítóvá a folyamatosan biztonságos utazás érdekében.

Hosszú távon egyszerűen Figyelje, ahogy gyermeke erőfeszítés nélkül nő a SWIVEL autósüléssel! Születéstől a hét éves korig ez az autósülés tökéletesen megfelel Önnek. Egyszerűen fordítsa az autó ajtaja felé és kösse be gyermekét. Tele vannak a kezei különféle uzsonnákkal és játékokkal a gyermekének, miközben próbálja beállítani az ülést? Semmi probléma! A forgatáshoz és a dőlésszög egyidejű beállításához egy szabad kéz is elegendő. A telepítés ráadásul az ISOFIX független csatlakozóinak köszönhetően gyerekjáték. Élvezze a simább utazást és a kényelmesebb autózást a SWIVEL üléssel.

Stresszmentes biztonságos utazás Élje meg a gondtalan kalandokat a SWIVEL autósüléssel. Az autósülés lehetővé teszi gyermekének, hogy az útiránnyal ellentétesen utazzon a biztonságos 5 pontos övvel még hosszabb ideig – egészen 4 éves korig (105 cm)! Az autósülés az ENSZ R129 szabványok szerint van tanúsítva és minden úton biztosítja a védelmet. A mély, biztonságos oldalsó szárnyak megvédik gyermekét a külső hatásoktól és biztonságos barlangot hoznak létre. A robustus támasztóláb biztonságos és stabil helyzetet biztosít – még szerencsétlen baleset esetén is!

EGY ÜLÉS, AMELY MAJD AZ EGÉSZ ÉLETEN ÁT TART Biztosítsa gyermekének a legjobb kezdést a SWIVEL autósülés több dönthető pozíciójával, hogy felfedezhesse a világot vagy nyugodtan aludjon. A mellékelt újszülött betét hosszú élettartammal biztosít még több döntött pozíciót – egy kényelmes bölcsőt a kis örömcseppjének (75 cm-ig). Az idő repül és a gyerekek gyorsan nőnek – a beállítható fejtámla biztosítja az ideális pozíciót csecsemőkortól a kalandos évekig. Ráadásul az autósülés átalakítható 5 pontos biztonsági övből (105 cm-ig) ülésmagasítóvá, miközben a fekvő pozíciók kényelmet biztosítanak egészen 7 éves korig!

Erőfeszítés nélküli bekötés Függetlenül attól, hogy gyermekét az útiránnyal megegyezően vagy ellentétesen, fekvő, függőleges vagy köztes pozícióban helyezi el, a SWIVEL autósülés 360°-os forgatása lehetővé teszi a gyors és egyszerű biztonságos beszállást és kiszállást a gyermek számára az autóból. Így néhány másodperc alatt útnak indulhat!

Független ISOFIX csatlakozók Az ISOFIX csatlakozók független kezelésével erőfeszítés nélkül telepítheti a SWIVEL autósülést. Teljesen az Ön irányítása alatt vannak, így gyorsan és biztonságosan csatlakoztathatók, anélkül, hogy kárt tenne az autó üléseiben. A napja folytatódhat.

Rendkívül biztonságos 5 pontos biztonsági övek Védje gyermekét a súlyos sérülésektől egy 5 pontos biztonsági övvel rendelkező autósülés kiválasztásával (105 cm-ig). Ütközés esetén az övek az ütközés erejét az öt ponton osztják el – a vállakon, a csípőn és a lábak között – és átirányítják azt a ülés védőhéjába.

Több dönthető pozíció Egy elégedett gyermekért a hosszú utazások során. A SWIVEL több dönthető pozícióval rendelkezik, amelyeket egyszerűen beállíthat. A menetiránnyal megegyező 3 pozíció és az útiránnyal ellentétes 3 pozíció közül választhat olyat, amely lehetővé teszi gyermekének, hogy pihenjen vagy élvezze a kilátást, így elégedett lesz és Ön stresszmentesen élvezheti az utazást.

Kényelmes védő fejtámla Biztosítson optimális védelmet oldalirányú ütközés esetén: a „V” alakú fejtámla energiát elnyelő villákkal kifejezetten úgy van kialakítva, hogy korlátozza a gyermek fejének mozgását, védi a nyakát a legrosszabb esetben, miközben teret biztosít növekedéséhez. A fejtámlát és a biztonsági öveket egyszerűen és gyorsan lehet egyidejűleg beállítani, így gyermekének teljes kényelmet biztosít függetlenül a magasságától. És még valami plusz: a fejtámla simán beállítható, hogy biztosítsa az ideális pozíciót csecsemőkortól a kalandos évekig.

Puha és hatékony mellkasvédők A SWIVEL autósülés puha és hatékony mellkasvédőinek köszönhetően gyermekének mozgásai ütközés esetén korlátozottak lesznek. A párnázatok még nagyobb kényelmet biztosítanak a biztonságos 5 pontos öveknek, és szennyeződés esetén könnyen kivehetők mosásra, anélkül, hogy az öveket le kellene kapcsolni.

Magasságban állítható támasztóláb A beállítható támasztólábbal biztonságosan telepítheti a SWIVEL autósülést a járműbe. A láb az autó padlójához rögzül, hogy elegendő stabilitást biztosítson és minimalizálja az autósülés dőlését. Az egyszerűen leolvasható indikátor megmutatja, amikor a támasztóláb szilárdan van elhelyezve a jármű padlóján, így a helyes telepítés problémamentes.

Gyorsan levehető mosható huzat Az autóban utazó gyerekekkel az utazás jelenthet nagy rendetlenséget is. Legyen szó kiömlött gyümölcsléről vagy utazási betegségről, a SWIVEL autósülésnek olyan üléshuzata van, amely mosógépben mosható és könnyen levehető, anélkül, hogy a biztonsági öveket le kellene kapcsolni. Így gyorsan takaríthat és folytathatja az utazást.

Védelem a fejtől a csípőig Biztosítson gyermekének a legjobb védelmet, ahogy nő. A magas háttámlás üléspárna héja fejtámaszt és csípőig terjedő támogatást nyújt gyermekének, miközben az övvezetők biztosítják a biztonsági öv helyes pozícióját. És a párnázott fejtámla biztonságot és kényelmet nyújt a növekvő fejnek és nyaknak, így biztos lehet benne, hogy gyermekét minden úton védve van.

Műszaki paraméterek:

  • születéstől: 7 éves korig | 40 – 125 cm
  • menetiránnyal megegyezően 76 – 125 cm
  • útiránnyal ellentétesen 40 – 105 cm
  • méretek (Magasság x Szélesség x Mélység): 57 × 44 × 50 cm
  • a termék súlya: 14.4 kg
Márka:
Britax Römer
Isofix
igen
Ülés
menetirányban, menetiránnyal szemben, mindkét irányban