BRITAX RÖMER Autósülés szett Baby-Safe Core + Baby-Safe Core alapzat Frost Grey

Termékkód: F179400 Beszállítói kód: VP-F179400
  • Szín:

Készleten

Ár

98 740 Ft
Ár és elérhetőség figyelése

Márka:

BRITAX RÖMER Autósülés szett Baby-Safe Core + Baby-Safe Core alapzat Frost Grey

Márka:

A BABY-SAFE CORE autósüléssel biztos lehet benne, hogy kis örömcseppje minden úton biztonságban és kényelemben lesz. Könnyű és rugalmas, használhatja az alapzattal vagy (BABY-SAFE CORE BASE) az autó biztonsági övével, hogy minden úton teljes szabadságot élvezzen. Rögzítse drága gyermekét biztonságosan az egyszerűen zárható csat segítségével és lazítson – a beállítható fejtámla miatt a BABY-SAFE CORE autósülés növekszik vele, így biztos lehet benne, hogy gyermekét a születéstől kezdve 83 cm magasságig megvédi.

MINDENOLDALÚ KÉNYELEM Helyezze gyermekét kényelembe, hogy minden úton biztonságban és kényelemben legyen. A párnázott oldalsó szárnyak oldalirányú ütközés elleni védelmet nyújtanak, míg a puha párnázott fejtámla és az opcionális újszülött betét támogatja gyermekét és természetesebb alvási pozíciót biztosít. Ahogy a gyermek nő, eltávolíthatja a betétet, hogy mindig a lehető legjobb kényelmet biztosítsa az örömcseppjének.

RUGALMAS ÉS KÉNYELMES Vigye magával a BABY-SAFE CORE-t minden kalandra. Kompakt méretei és sokoldalúsága miatt biztonságosan telepítheti az alapzattal vagy az autó biztonsági övével, hogy teljesen rugalmas legyen. Ez az egyik legkönnyebb gyermekhordozónk, mindössze 3,9 kg súllyal, amely könnyen hordozható és erőfeszítés nélkül mozgatható a járművek között: az adaptereknek köszönhetően gyorsan és egyszerűen rögzítheti a babakocsira és elindulhat egy egész napos szórakozásra.

AZ i-SIZE SZABVÁNY A TELJES BIZTONSÁGÉRT Bízzon a BABY-SAFE CORE rendszerben, amely biztosítja gyermekének biztonságát és védelmét. Az i-Size szabványnak megfelelően fejlesztették ki – kötelező 2023 szeptemberétől – és az UN R129 legújabb előírásai szerint jóváhagyva, így biztos lehet benne, hogy gyermekének minden úton biztonságban van és tökéletesen felkészült az előírások változására.

PUHA ÉS TÁMOGATÓ FEJTÁMLA Védje értékes gyermekének fejecskéjét. A beépített párnának köszönhetően gyermekének pihenhet a feje természetes és kényelmes fekvő pozícióban. A fejtámla és a pántok 10 állása könnyen és gyorsan beállítható egyszerre, így kincse teljes kényelemben lesz, függetlenül a magasságától.

EGYSZERŰ HEVEDEREK A ZAVARTALAN ALVÁSHOZ Psszt... finoman rögzítse és oldja meg gyermekét a BABY-SAFE CORE-ban, anélkül, hogy megzavarná nyugodt alvását. A gyors és egyszerű rögzítésnek és az elől a hason lévő zárásnak köszönhetően soha többé nem kell próbálkoznia gyermekének biztosításával, és ő nyugodtan álmodozhat.

KÜLÖNLEGES ÚJSZÜLÖTT VÉDELEM Nyújtson újszülött örömcseppjének a legjobb védelmet, kényelmet és támogatást a különösen tervezett újszülött betéttel. A habpárnák elnyelik az energiát és lehetővé teszik gyermekének, hogy az első hetekben kényelmesebb és ergonomikusabb pozícióban feküdjön.

VÉDŐ OLDALSÓ SZÁRNYAK A puha, párnázott oldalsó szárnyaknak köszönhetően gyermekének kényelmes és biztonságos lesz. Segítenek elnyelni az oldalirányú ütközés erejét és csökkentik a sérülés kockázatát ütközés esetén, így gyermekének kényelmes és Ön nyugodt lehet tudva, hogy minden úton védett.

VÉDELEM AZ IDŐJÁRÁSI VISZONYOK ELLEN Védje gyermekét a káros UV sugárzástól és a hideg széltől, amikor az autóban vagy a babakocsiban van, a praktikus napellenző segítségével. És mivel nem rögzített a fogantyúhoz, hagyhatja a napellenzőt emelve, még akkor is, ha gyermekét magával viszi, így biztos lehet benne, hogy a sétán biztonságban van.

ÁLLÍTHATÓ FOGANTYÚ Az állítható fogantyúnak köszönhetően gyermekének emelése és kivétele a hordozóból gyerekjáték. Csak nyomja meg a gombokat mindkét oldalon, hogy kinyissa és elmozdítsa. Ráadásul a fogantyút teljesen hátra is tolhatja, hogy a hordozó stabil legyen, amikor a padlón fekszik. Mert a szülőségben éppen az apróságok teszik a különbséget.

GYORSAN LEVEHETŐ, MOSHATÓ HUZAT Az autóban rendetlenség történhet – italok kiönthetők és a gyerekek utazási betegséggel megbetegedhetnek. Ezért terveztünk egy mosógépben mosható üléshuzatot, amely könnyen levehető, így gyorsan takaríthat és élvezheti az együtt töltött kalandokat.

Műszaki paraméterek:

  • menetiránnyal szemben 40 – 83 cm
  • születéstől – 15 hónapig | 40 – 83 cm | 0 – 13 kg
  • méretek: 61h x 64d x 44sz
  • súly: 3,9 kg
Márka:
Britax Römer
Isofix
igen
Ülés
menetiránnyal szemben