BRITAX RÖMER Autósülés Trifix 2 i-Size (76-105 cm) Burgundy Red

Termékkód: F067578 Beszállítói kód: BRR022751-BurgundyRed
  • Szín:

Készleten

Ár

131 960 Ft

Kedvezményes ár

118 150 Ft
Tartósan csökkentett ár
Ár és elérhetőség figyelése

Márka:

BRITAX RÖMER Autósülés Trifix 2 i-Size (76-105 cm) Burgundy Red

Márka:

A TRIFIX i-SIZE tökéletesen igazodik a 76 cm és 105 cm közötti magasságú gyermekek igényeihez, és tökéletes utódja bármely gyermekülésnek. Az egyszerű és biztonságos telepítést az integrált ISOFIX rögzítőpontok és a felső rögzítőheveder biztosítja, miközben az optimális ülésterület elegendő helyet garantál a 15 hónapos kortól körülbelül 4 éves korig növekvő gyermek számára. A különleges, fejlett biztonsági funkciók sorával biztosak lehetünk abban, hogy gyermekünk jól védett lesz.

Univerzális biztonság

Amikor gyermekünk kisgyermekké válik, szükségletei megváltozhatnak; ami azonban nem változik, az a biztonság szükségessége. Éppen ezért a TRIFIX i-SIZE univerzális biztonságot nyújt gyermekének. A SICT inside technológiával ellátott mély, párnázott oldalfalak és a V alakú fejtámla oldalirányú ütközés ellen védik a gyermeket, míg a forgatható ISOFIX csatlakozó rendszerünk és a rip stitch technológiával ellátott felső rögzítőheveder biztonságot garantálnak frontális ütközés esetén.

Egyszerű telepítés az integrált ISOFIX és a felső rögzítőheveder segítségével

A TRIFIX i-SIZE az ISOFIX és a felső rögzítőheveder segítségével nemcsak egyszerűen telepíthető, hanem több lábteret is biztosít járművében. Az ISOFIX csatlakozók az ülés aljában vannak integrálva, és maximális biztonságot kínálnak. Ezenkívül az autóülés használata során nem szükséges a telepítést megváltoztatni. Mivel a TRIFIX i-SIZE minden i-Size pozícióban és minden ISOFIX rendszerrel és felső rögzítőheveder rögzítési ponttal felszerelt járműben használható, széles körű járművekhez alkalmas. Az ISOFIX csatlakozók az autóülés alapjában vannak integrálva, így továbbra is használhatja azokat fiatalabb gyermekek számára is.

Németországban gyártott minőség

Meg vagyunk győződve arról, hogy termékeink tervezésének és gyártásának a lehető legközelebb kell lennie egymáshoz. Ezért a TRIFIX i-SIZE ülésünk teljes mértékben Németországban lett kifejlesztve, tervezve és gyártva. A jóváhagyáshoz számos teszten is át kellett mennie saját modern belső ütközési laboratóriumunkban. Ennek köszönhetően maximális minőséget garantálhatunk ügyfeleinknek. És ez nemcsak az ülés alkatrészeire vonatkozik, hanem a huzatokra és anyagokra is, amelyek mind Európában készülnek. Mindezt azért tesszük, hogy biztosíthassuk, hogy gyermekeink és a mi gyermekeink is mindig biztonságban legyenek az utakon.

  • Méretek: (Ma x Sz x Mé) 65 × 45 × 54 cm
  • A termék súlya: 10,5 kg
Márka:
Britax Römer
Isofix
igen
Ülés
menetirányban