BRITAX RÖMER Autósülés Versafix (76-150 cm) Midnight Grey

Termékkód: F180134 Beszállítói kód: BRR022320_MidnightGrey
  • Szín:

Rendelésre

2 héten belül

Ár

88 600 Ft
Ár és elérhetőség figyelése

Márka:

BRITAX RÖMER Autósülés Versafix (76-150 cm) Midnight Grey

Márka:

A VERSAFIX autósülés úgy van kialakítva, hogy védelmet nyújtson a 15 hónapos gyermekektől egészen 12 éves korig. Megfelel az i-Size szabványnak. Így megbízhat benne, hogy maximálisan biztonságos és rugalmas. A kisebb gyerekek számára beépített övvel rendelkező ülésből néhány egyszerű lépéssel átalakítható magas háttámlás üléssé a nagyobb utazók számára. A gyerekek az ötpontos öveket használhatják egészen 105 cm-ig (max. 22 kg).

I-SIZE BIZTONSÁG MINDEN KOROSZTÁLYNAK A VERSAFIX ülés megvédi gyermekét a kisgyermek kortól egészen addig, amíg már nem szükséges gyermekülést használnia – egy kombinált ülés segítségével maximális biztonságot kap, amely az új i-Size szabványnak megfelelően van jóváhagyva. Az ötpontos övét hosszabb ideig használhatja, hiszen alkalmas gyerekeknek egészen 105 cm magasságig és max. 22 kg súlyig.

RUGALMASSÁG KARNYÚJTÁSNYIRA A FLIP&GROW funkció segítségével néhány egyszerű lépéssel átkapcsolhat az integrált ötpontos övből az autó hárompontos biztonsági övére. Az ülés könnyen alkalmazkodik a növekvő gyermekéhez. A méret módosításakor nem szükséges eltávolítani semmilyen alkatrészt, így az ülés bármikor könnyen visszaállítható az eredeti állapotába. Az EasyRecline funkcióval dönthető ülést állíthat be, hogy a gyermek kényelmesen érezze magát. Ehhez nem szükséges más beállításokat módosítani.

ÚJ ISOFIX KONEKTOROK A Versafix autósülés új Isofix csatlakozókkal van felszerelve. A csatlakozók egymástól függetlenül kezelhetők, így az autósülés telepítése még egyszerűbb.

ÖTPONTOS BIZTONSÁGI ÖV Hiszünk abban, hogy az ötpontos biztonsági öv a legbiztonságosabb módja a gyermek rögzítésének az autósülésben, mert teljes védelmet és stabilitást biztosít a gyermeknek az autósülésben, mert teljes védelmet és stabilitást biztosít a gyermeknek. Baleset esetén a biztonsági öv az ütközés erejét öt pontra osztja el, kettő a vállakon, kettő a csípőn és egy a lábak közötti csatnál. Így segít megvédeni gyermekét az ütközésektől bármely irányból.

MINŐSÉGI PÁRNÁZOTT ÖVEK Minőségi párnázott öveink könnyen alkalmazkodnak gyermekének mellkasához. Segítenek korlátozni a gyermek mozgását ütközéskor, és az ötpontos biztonsági övvel kombinálva még nagyobb kényelmet biztosítanak. Könnyen eltávolíthatók a mosáshoz anélkül, hogy megbontanák a visszatartó rendszert.

SECUREGUARD A SecureGuard segít megvédeni a sebezhető hasi területet és egy további, 4. rögzítési pontot ad a hárompontos biztonsági övhöz. A SecureGuard optimális pozícióban tartja a hasi biztonsági övet a gyermek medencecsontján, így csökkentve az ütközés erejét a hasi területen frontális ütközés esetén akár 35%-kal*, miközben a gyermek szabadon mozoghat az úton. *A Britax Römer belső tesztjei a Q6 figurinával, amely egy átlagos 6 éves gyermeket reprezentál

VÉDŐ PÁRNÁZÁS A TÁMLÁN Támlánk párnázása három módon védi gyermekét: az autósülés váza védelmet nyújt a gyermek fejétől a csípőjéig, különösen oldalirányú ütközés esetén. A biztonsági övek felső és alsó vezetői biztosítják azok helyes elhelyezését, és a párnázott fejtámla biztonságot és kényelmet nyújt a gyermek fejének és nyakának.

V ALAKÚ FEJTÁMLA V alakú fejtámlánk úgy van kialakítva, hogy kontrollálja a gyermek fejének mozgását és így optimális védelmet nyújt oldalirányú ütközés esetén, miközben maximális kényelmet biztosít. A fejtámla és a hevederek könnyen állíthatók az ülés előlapjáról és így alkalmazkodnak a növekvő gyermekéhez.

TOP TETHER A felső rögzítő heveder minimalizálja az autósülés forgását, ezzel csökkentve a fej és nyak sérüléseinek lehetőségét ütközés esetén. A V alakú felső rögzítő heveder két rögzítési pontjával még nagyobb stabilitást és biztonságot nyújt a gyermeknek, mint az autósülés a standard rögzítő hevederrel.

EASYRECLINE Az EasyRecline funkció minden korosztály számára megfelelő. Lehetővé teszi az ülés kényelmes döntésének beállítását még akkor is, ha a gyermek az ülésben ül, és nem szükséges a felső rögzítő hevedert újra beállítani – teljes kényelmet nyújt a szülőknek és a gyermeknek.

FLIP&GROW Amint a gyermek eléri a 100 cm-t és maximum 105 cm-t (max. 22 kg súlyig), az autósülés integrált ötpontos övéből át kell váltania a jármű hárompontos biztonsági övére. A FLIP&GROW funkcióval ez most néhány egyszerű lépéssel megoldható. Egyszerűen állítsa be a fejtámlát és helyezze az ülés öveit a háttámlába, hogy ne veszítsék el. Ezután kapcsolja át a FLIP&GROW állítólemezt, hogy a SecureGuard rendszer az ülés felett legyen és készen álljon az indulásra.

GYORSAN LEVEHETŐ HUZAT Az úton bármi megtörténhet. Az ital kiönthető és a gyermek rosszul érezheti magát a mozgástól. Ezért terveztünk egy mosható és könnyen levehető huzatot az ülésre, amelyet nem szükséges eltávolítani a hevedereket, hogy gyorsan megoldhassa a problémát és folytathassa az utat.

Műszaki paraméterek:

  • menetirány szerinti tájolás 76 – 150 cm
  • 15 hónapos – 12 éves gyermekek számára | 76 – 150 cm
  • méretek: 48sz x 60m x 44h cm
Márka:
Britax Römer
Isofix
igen
Ülés
menetiránnyal szemben