BRITAX RÖMER Autósülés Versafix (76-150 cm) Night Blue

Termékkód: F185986 Beszállítói kód: BRR022320_NightBlue
  • Szín:

Készleten

Ár

96 990 Ft
Ár és elérhetőség figyelése

Márka:

BRITAX RÖMER Autósülés Versafix (76-150 cm) Night Blue

Márka:

A VERSAFIX autósülés úgy van kialakítva, hogy védelmet nyújtson a gyermekeknek 15 hónapos kortól egészen 12 éves korig. Megfelel az i-Size szabványnak. Így megbízhat benne, hogy maximálisan biztonságos és rugalmas. A beépített övvel rendelkező kisgyermekülésből néhány egyszerű lépéssel átalakítható magas háttámlás üléssé a nagyobb utazók számára. A gyermekek az ötpontos öveket 105 cm-ig (max. 22 kg) használhatják.

I-SIZE BIZTONSÁG MINDEN KOROSZTÁLY SZÁMÁRA A VERSAFIX ülés megvédi gyermekét a kisgyermek kortól egészen addig, amíg már nem szükséges gyermekülést használnia – egy kombinált ülés maximális biztonságát kapja meg, amelyet az új i-Size szabvány szerint hagytak jóvá. Az ötpontos övét hosszabb ideig használhatja, mivel alkalmas gyermekek számára egészen 105 cm magasságig és max. 22 kg súlyig.

RUGALMASSÁG KARNYÚJTÁSNYIRA A FLIP&GROW funkció segítségével néhány egyszerű lépéssel átállíthat az integrált ötpontos övből a jármű hárompontos biztonsági övére. Az ülés könnyen alkalmazkodik növekvő gyermekéhez. A méret módosításakor nem szükséges eltávolítani semmilyen alkatrészt, így az ülés bármikor könnyen visszaállítható eredeti állapotába. Az EasyRecline funkcióval dönthető ülést állíthat be, hogy a gyermek kényelmesen érezze magát. Nem szükséges más beállításokat módosítania.

ÚJ ISOFIX KONEKTOROK A Versafix autósülés új Isofix csatlakozókkal van felszerelve. A csatlakozók egymástól függetlenül kezelhetők, így az autósülés telepítése még egyszerűbb.

ÖTPONTOS BIZTONSÁGI ÖV Hiszünk abban, hogy az ötpontos biztonsági öv a legbiztonságosabb módja gyermekének az autósülésben való rögzítésének, mert teljes védelmet és stabilitást biztosít a gyermek számára az autósülésben, mert teljes védelmet és stabilitást biztosít a gyermek számára. Baleset esetén a biztonsági öv az ütközés erejét öt pontra osztja el, kettő a vállakon, kettő a csípőn és egy a lábak közötti csatnál. Így segít megvédeni gyermekét az ütközéstől bármely irányból.

MINŐSÉGI PÁRNÁZOTT ÖVEK Minőségi párnázott öveink könnyen alkalmazkodnak gyermekének mellkasához. Segítenek korlátozni gyermekének mozgását ütközéskor, és az ötpontos biztonsági övvel kombinálva még nagyobb kényelmet biztosítanak. Könnyen eltávolíthatók a mosáshoz anélkül, hogy megbontanák a visszatartó rendszert.

SECUREGUARD A SecureGuard segít megvédeni a sebezhető hasi területet és egy további, 4. rögzítési pontot ad a hárompontos biztonsági övhöz. A SecureGuard optimális pozícióban tartja a hasi biztonsági övet a gyermek medencecsontján, így csökkentve a hasi területre ható erőt frontális ütközés esetén akár 35%-kal*, miközben a gyermek szabadon mozoghat az úton. *A Britax Römer belső tesztjei a Q6 figurinával, amely egy átlagos 6 éves gyermeket reprezentál

VÉDŐ PÁRNÁZÁS A TÁMLÁN Párnázásunk a támlán három módon védi gyermekét: az autósülés váza védelmet nyújt gyermekének a fejtől a csípőig, különösen oldalirányú ütközés esetén. A biztonsági övek felső és alsó vezetői biztosítják azok helyes elhelyezését, és a párnázott fejtámla biztonságot és kényelmet nyújt gyermekének fejének és nyakának.

V ALAKÚ FEJTÁMLA V alakú fejtámlánk úgy van kialakítva, hogy ellenőrizze gyermekének fejmozgását és így optimális védelmet nyújtson oldalirányú ütközés esetén, miközben maximális kényelmet biztosít. A fejtámla és a hevederek könnyen állíthatók az ülés előlapjáról, így alkalmazkodnak növekvő gyermekéhez.

TOP TETHER A felső rögzítő heveder minimalizálja az autósülés forgását, ezzel csökkentve a fej- és nyaksérülések lehetőségét ütközéskor. A V alakú felső rögzítő heveder két rögzítési pontjával még nagyobb stabilitást és biztonságot nyújt gyermekének, mint az autósülés a standard rögzítő hevederrel.

EASYRECLINE Az EasyRecline funkció minden korosztály számára megfelelő. Lehetővé teszi az ülés kényelmes dőlésszögének beállítását még akkor is, ha a gyermek az ülésben ül, nem szükséges a felső rögzítő hevedert újra beállítani – teljes kényelmet nyújt a szülőknek és a gyermeknek.

FLIP&GROW Amint a gyermek eléri a 100 cm-t, de legfeljebb 105 cm-t (max. 22 kg súly), át kell állnia az integrált ötpontos övből a jármű hárompontos biztonsági övére a gyermek rögzítéséhez. A FLIP&GROW funkcióval ez most néhány egyszerű lépéssel lehetséges. Egyszerűen állítsa be a fejtámlát és helyezze az ülés öveit a háttámlába, hogy ne veszítsék el. Ezután állítsa át a FLIP&GROW állítólemezt úgy, hogy a SecureGuard rendszer a ülés felett legyen, és készen áll az indulásra.

GYORSAN LEVEHETŐ HUZAT Az utazás során bármi megtörténhet. Az ital kiönthető és a gyermek rosszul érezheti magát a mozgástól. Éppen ezért terveztünk egy mosható és könnyen eltávolítható huzatot az ülésre anélkül, hogy el kellene távolítani a hevedereket, így gyorsan megoldhatja a problémát és folytathatja az utat.

Műszaki paraméterek:

  • menetirány szerinti tájolás 76 – 150 cm
  • 15 hónapos – 12 éves gyermekek számára | 76 – 150 cm
  • méretek: 48sz x 60m x 44h cm
Márka:
Britax Römer
Isofix
igen
Ülés
menetirányban