BRITAX RÖMER Baby-Safe Core Base alapzat

Termékkód: F178346 Beszállítói kód: BRR022725

Készleten

Ár

51 960 Ft
Ár és elérhetőség figyelése

Márka:

BRITAX RÖMER Baby-Safe Core Base alapzat

Márka:

Minden úton biztos lehet benne, hogy gyermeke biztonságban és védve van: a BABY-SAFE CORE könnyedén telepíthető a BABY-SAFE CORE BASE alapra egyetlen kattintással.

Egyetlen mozdulattal rögzítheti az autósülést az alapra, és látni fog egy világos indikátort, amely megmutatja, hogy helyesen van csatlakoztatva – ez megkönnyíti a munkáját. Amikor készen áll arra, hogy kis csomagjával nekivágjon a világnak, az autósülést könnyedén leválaszthatja.

BIZTONSÁGOS ÉS EGYSZERŰ TELEPÍTÉS Gyorsan induljon útnak a BABY-SAFE CORE BASE ISOFIX telepítésének köszönhetően, amely számos autóhoz megfelelő és soha nem csökkenti a biztonságot. Készen áll az indulásra? A BABY-SAFE CORE gyermekhordozó egyszerűen rákattintható és leválasztható az alapról, így pillanatok alatt útra kélhet.

MAGASSÁGBAN ÁLLÍTHATÓ TÁMASZLÁB Az állítható támaszláb segítségével biztonságosan telepítheti a BABY-SAFE CORE BASE autósülést a járműbe. A láb az autó padlójához rögzül, hogy elegendő stabilitást biztosítson és minimalizálja az autósülés dőlését. Egy könnyen olvasható indikátor megmutatja, amikor a támaszláb szilárdan van elhelyezve a jármű padlóján, így annak helyes telepítése problémamentes.

INDIKÁTOROK, AMELYEK A HELYES TELEPÍTÉST MUTATJÁK Győződjön meg róla, hogy a gyermekhordozó biztonságosan van rögzítve a helyén. A praktikus indikátorok piros színnel figyelmeztetnek, ha a támaszláb vagy a gyermekhordozó nincs helyesen telepítve, így gondtalanul folytathatja az utazást.

EGYSZERŰ KIOLDÁS A gomb a talp hátsó részén megkönnyíti az autósülés problémamentes kiemelését az autóból, miközben a gyerekek nyugodtan és zavartalanul alszanak.

Az utazás irányával szemben orientált 40 – 83 cm