BRITAX RÖMER Dualfix 3 i-size Bundle Flex 5Z (61-105 cm) autósülés Fossil Grey

Termékkód: F172580 Beszállítói kód: BRR022860_FossilGrey
  • Szín:

Készleten

Ár

197 179 Ft

Kedvezményes ár

179 775 Ft
Tartósan csökkentett ár
Ár és elérhetőség figyelése

Márka:

BRITAX RÖMER Dualfix 3 i-size Bundle Flex 5Z (61-105 cm) autósülés Fossil Grey

Márka:

A DUALFIX 3 i-SIZE modell FLEX BASE 5Z alappal kiváló kombináció miután a gyermek kinőtte a csecsemőülést. Rendelkezik a sok kiváló tulajdonsággal, amelyekért a DUALFIX i-SIZE modellt díjazták, és ráadásul teljesen új, hangulatos belső világítással. A DUALFIX 3 i-SIZE modellt egyszerűen rákattinthatja a FLEX BASE 5Z alapra, és útközben a gyermekének kiváló védelmet és kényelmet biztosít, akár négyéves koráig. Ha a jövőben további családbővítést tervez, a FLEX BASE 5Z alapot később használhatja a BABY-SAFE 3 i-SIZE modellel.

Biztonság és kényelem éveken át A DUALFIX 3 i-SIZE alkalmas három hónapos és négyéves kor közötti gyermekek számára – alkalmazkodik a gyermek növekedéséhez, hogy folyamatos kényelmet és védelmet biztosítson. Lehetővé teszi az ülés forgatását az útirány szerint és ellentétesen is, így a váltás gyors és egyszerű, amikor a gyermek már elég idős. A maximális kényelem érdekében könnyedén választhat a hat ergonomikus dőlésszög közül.

A legjobb védelem – minden nap A gyermek biztonsága a legfőbb prioritásunk. Ezért a belső szabványainkat magasabb szinten tartjuk, mint az aktuális ECE R129 (i-Size) szabvány. A DUALFIX 3 i-SIZE számos innovatív biztonsági funkcióval van felszerelve: Az optimalizált integrált oldalirányú ütközésvédelmi rendszer SICT kiváló biztonságot nyújt oldalirányú ütközés esetén. A Pivot Link ISOFIX rendszerünk a FLEX BASE-szel kombinálva tovább védi a gyermeket mindenféle baleset esetén, legyen az elölről, oldalról vagy hátulról. Így megbízhatóan nyugodt lehet.

Minőség Németországból A gyermekbiztonság az a motor, ami minden nap előre hajt minket. A legmagasabb minőség biztosítása érdekében az egész termékfejlesztési folyamatot egy fedél alatt tartjuk – a kezdeti ötlettől a kész termékig. Szabványaink szigorúbbak, mint amit a törvény megkövetel, ezért rendszeresen teszteljük autósüléseinket a legmodernebb ütközésteszter berendezésben. Így biztosítjuk, hogy a gyermek biztonsága mindig a legjobb kezekben legyen.

360 fokos forgatás A gyermek könnyen leülhet és becsatolható az ülésbe a forgatási funkció segítségével, amely lehetővé teszi az autósülés kifordítását az ajtó felé. Bár azt javasoljuk, hogy a gyermeket lehetőleg minél tovább szállítsa az útiránnyal ellentétesen, az átállás az útirány szerinti pozícióba, amikor a gyermek már elég idős, gyors és egyszerű. Az alap alsó részén található kapcsoló egyetlen mozdulatával az ülést 360 fokban is megfordíthatja.

Hosszabbított pozíció az útiránnyal ellentétesen Az útiránnyal ellentétesen telepített autósülések a legjobb védelmet nyújtják frontális ütközés esetén, amely a közutakon a leggyakoribb balesettípus. Frontális ütközés esetén az útiránnyal ellentétesen orientált autósülésben az ütközés ereje az ülés hátsó részébe irányul, míg a fennmaradó energia egyenletesen szétoszlik a fej, a nyak és a felsőtest között. Amikor a gyermek az útirány szerinti ülésben utazik, az ütközés során keletkező energia egyenlőtlenül oszlik meg az ülés szerkezetén és a visszatartó rendszeren, ami ahhoz vezethet, hogy a gyermek testére nagyobb mennyiségű energia hat. Javasoljuk, hogy az útiránnyal ellentétes orientációt lehetőleg minél tovább használja.

Több döntési pozíció A gyermek kényelme útközben elengedhetetlen. Éppen ezért az autósülés úgy lett tervezve, több döntési pozícióval az útirány szerint és ellentétesen, amelyek könnyen beállíthatók és biztosítják a gyermek zavartalan utazását.

Moduláris alaprendszer Egy alap, két ülés: a moduláris FLEX BASE iSENSE kompatibilis a BABY-SAFE 3 i-SIZE és a DUALFIX 3 i-SIZE modellekkel, és lehetővé teszi a két ülés egyszerű és gyors váltását. Ez a modularitás kiváló kényelmet nyújt az első négy évben a gyermekével.

Testreszabható forgásvédelem A forgásvédelmi rendszer segít megelőzni az ülés dőlését ütközés esetén és 8 fokban állítható. Ennek köszönhetően az ülést könnyen alkalmazkodtathatja a jármű ülésének háttámlájához és így a gyermekének 10%-kal több lábteret biztosíthat.

A dőlésszög optimalizálása A lejtős ülésekkel rendelkező autóknál fennáll a veszélye, hogy a gyermek feje előredől, különösen amikor elalszik az autósülésben. A FLEX BASE iSENSE segítségével könnyen beállíthatja az autósülés szögét hat különböző pozícióba, hogy ergonomikusabb, de biztonságosabb pozíciót biztosítson a gyermekének bármilyen úton és bármilyen autóban.

Magasságban állítható támaszláb A támaszláb további stabilitást biztosít az alapnak a jármű padlójához képest. Csökkenti a dőlési és forgási mozgást és csökkenti a gyermekre ható előre irányuló mozgási erőket baleset esetén, így segít megvédeni őt. A biztonságos telepítés érdekében a támaszlábat úgy állíthatja be, hogy megfeleljen az Ön autójához legjobban illő magasságnak. Egy könnyen leolvasható indikátor megmutatja, mikor áll a támaszláb szilárdan a jármű padlóján, mivel a helyes telepítés esetén pirosról feketére változik, és ezenkívül a biztonságos telepítés érdekében a támaszláb hangjelzést ad, amíg helyesen nincs telepítve.

Mély oldalvédő panelek Puha, párnázott oldalpaneleink védőréteget képeznek, amely elnyeli az oldalirányú ütközés erejét és csökkenti a gyermek sérülésének kockázatát.

Csúcsminőségű oldalirányú ütközésvédelem Az integrált SICT inside technológia csúcsminőségű védelmet nyújt a gyermeknek oldalirányú ütközés esetén. A SICT inside védi a gyermeket az ütközéstől és elnyeli az őt érő energiát. Nem kell semmit sem beállítania vagy módosítania – a SICT inside mindig készen áll, amikor szüksége van rá.

V alakú fejtámla V alakú fejtámlánk úgy lett tervezve, hogy ellenőrizze a gyermek fejének mozgását és biztosítsa az optimális védelmet oldalirányú ütközés esetén, miközben a lehető legnagyobb kényelmet nyújtja. A fejtámla és a hevederek könnyen állíthatók az ülés előlapjáról és így alkalmazkodnak a növekvő gyermekéhez.

5 pontos biztonsági öv Hiszünk abban, hogy az 5 pontos biztonsági öv a legbiztonságosabb módja a gyermek autósülésben való rögzítésének, mert teljes védelmet és stabilitást biztosít a gyermeknek. Baleset esetén a biztonsági öv az ütközés erejét 5 pontra osztja el, kettő a vállakon, kettő a csípőn és egy a lábak közötti csatnál. Így segít megvédeni a gyermeket az ütközéstől bármely irányból.

ISOFIX rögzítőrendszer Az ISOFIX rögzítőrendszer lehetővé teszi az ISOFIX karok meghosszabbítását, hogy könnyen beállíthassa vagy leválaszthassa az autósülés alapját a jármű ISOFIX rögzítési pontjairól. Miután csatlakoztatta az ISOFIX csatlakozókat, rögzítse az alapot úgy, hogy érintkezzen az ülés háttámlájával. Így megakadályozza az autósülés felfelé történő mozgását ütközés esetén.

Minőségi párnázott hevederek Minőségi párnázott hevedereink könnyen alkalmazkodnak a gyermek mellkasához. Segítenek korlátozni a gyermek mozgását ütközés esetén és kombinációban az 5 pontos biztonsági övvel még nagyobb kényelmet nyújtanak. Könnyen eltávolíthatók a mosáshoz anélkül, hogy megzavarnák a visszatartó rendszert.

Könnyű tárolás Tudjuk, hogy a kisgyermekes szülőknek sok gyermekcuccot kell tárolniuk, ezért az autósülés alapját úgy terveztük, hogy kényelmes tárolást biztosítson. A támaszláb összecsukható, így könnyen becsomagolható az autó csomagtartójába vagy otthon tárolható. A láb összecsukásával az ülés alá is deaktiválja a támaszláb biztonsági sípolását a nyugodt tárolás érdekében.

Gyorsan levehető huzat Útközben bármi megtörténhet. Az ital kifolyhat és a gyermek rosszul érezheti magát a mozgástól. Éppen ezért úgy terveztük az ülés huzatát, hogy mosható és könnyen levehető legyen anélkül, hogy el kellene távolítani a hevedereket, így gyorsan megoldhatja a problémát és folytathatja az utat.

Műszaki paraméterek:

  • az útirány szerinti orientáció 76 – 105 cm
  • az útiránnyal ellentétes orientáció 61 – 105 cm
    • 3 hónap – 4 év
  • 61 – 105 cm
  • legfeljebb 18 kg
Márka:
Britax Römer
Isofix
igen
Ülés
menetirányban, menetiránnyal szemben, mindkét irányban