BRITAX RÖMER Dualfix M i-Size autósülés (61-105 cm) Space Black

Termékkód: F169669 Beszállítói kód: BRR022790_SpaceBlack
  • Szín:

Készleten

Ár

207 600 Ft
Ár és elérhetőség figyelése

Márka:

BRITAX RÖMER Dualfix M i-Size autósülés (61-105 cm) Space Black

Márka:

Az igényeseknek szánt DUALFIX M i-SIZE ülés, mely 61-től 105 cm-ig terjedő gyerekek számára alkalmas, a gyermekülések között az újdonságok legforróbbika, főleg a rugalmassága és a minőségi kivitele miatt.

A 360°-os forgatásnak köszönhetően mindkét irányban tetszőlegesen használhatja. A gyermek beültetése és bekötése az autó ajtaja felé történő oldalirányú elforgatással még sosem volt ilyen egyszerű. Ráadásul a DUALFIX M i-SIZE ülések nemcsak egyedülálló tulajdonságaikkal, hanem a designjukkal is lenyűgöznek, amelyért díjat is kaptak. Így készüljön fel, az utazása nemcsak biztonságos, hanem stílusos is lesz!

Végtelen kényelem Önnek és a kis kedvencének Ahogy a gyermek nő, úgy változnak az igényei és az Önéi is. Az első hónapokban még elég lehet egy könnyű és hordozható ülés, de idővel jobban megfelel majd, ha az autóban marad. Ezért biztosan értékelni fogja a 360°-os forgatás funkciót, amely lehetővé teszi, hogy könnyebben ültesse be és kösse be a gyermeket az ülésbe. A DUALFIX M i-SIZE további 12 döntési pozíciót kínál az útiránnyal megegyező és ellentétes irányban, valamint állítható rotáció elleni védelmet. Bízzon benne, hogy ebben az ülésben kényelmesen utazhat gyermekével egészen a 4. életévéig.

A biztonság az első, kompromisszumok és szószaporítás nélkül Gyermeke biztonsága a mi elsődleges prioritásunk, kompromisszumok nélkül. Ezért a belső szabványaink még szigorúbbak, mint az aktuális ECE R129 (i-Size) szabvány. A DUALFIX M i-SIZE ülés számos innovatív biztonsági funkcióval van felszerelve, mint például az oldalirányú ütközések elleni optimalizált védelem SICT inside, amelyet a ülés belsejében lévő speciális acélelem biztosít, valamint a saját szabadalmaztatott Pivot Link ISOFIX rendszerünk. Ezeknek köszönhetően biztosíthatjuk, hogy gyermeke minden ütközés esetén, legyen az elölről, oldalról vagy hátulról, jól védett legyen. És ez valami, amit garantálunk és amire számíthat.

A minőség és a precizitás Németországban készült Meg vagyunk győződve arról, hogy a termékek tervezése és gyártása kéz a kézben kell, hogy járjon egy helyen. Ezért a DUALFIX M i-SIZE ülés teljesen Németországban lett kifejlesztve, tervezve és gyártva, és jóváhagyása előtt számos teszten esett át a modern belső ütközési laboratóriumunkban. Így ügyfeleinknek garantálhatjuk a lehető legmagasabb minőséget. És ez nemcsak az ülés alkatrészeire vonatkozik, hanem a huzatokra és anyagokra is, amelyek kizárólag Európában készülnek. Nagy felelősséget érzünk, hogy biztosítsuk, hogy a mi és az Ön gyermekei az utakon mindig biztonságban legyenek.

360 fokos forgatás A 360 fokos forgatásnak köszönhetően egyszerűen megfordíthatja az ülést az útiránnyal ellentétes pozícióból az útiránnyal megegyező pozícióba és fordítva, anélkül, hogy le kellene vennie és újra fel kellene helyeznie. Ráadásul az ülést könnyen elforgathatja a parkoló autó nyitott ajtaja felé, hogy könnyen beültesse és bekösse gyermekét. Ezután csak vissza kell forgatnia az ülést a kívánt irányba, amíg be nem kattan, és indulhat.

Állítható rotáció elleni védelem A rotáció elleni védelmi rendszer segít megelőzni az ülés dőlését ütközés esetén, és 8 fokkal állítható. Ennek köszönhetően az ülést könnyen hozzáigazíthatja a jármű ülésének háttámlájához, így gyermekének 10%-kal több lábteret biztosítva.

Csúcsminőségű oldalirányú ütközés elleni védelem Az integrált SICT inside technológia csúcsminőségű védelmet nyújt gyermekének oldalirányú ütközés esetén. A SICT inside védi gyermekét az ütközéstől, miközben elnyeli az ütközés során rá ható energiát. Nem kell semmit sem beállítania vagy módosítania – a SICT inside mindig készen áll, amikor szüksége van rá.

Meghosszabbított útiránnyal ellentétes pozíció Az útiránnyal ellentétesen telepített autósülések a legjobb védelmet nyújtják frontális ütközés esetén, amely a közutakon a leggyakoribb balesettípus. Frontális ütközés esetén az ülés hátsó részébe irányul az ütközés ereje, míg a fennmaradó energia egyenletesen szétoszlik a fej, a nyak és a felső test között. Amikor a gyermek az útiránnyal megegyezően helyezkedik el az ülésben, az ütközés során keletkező energia egyenlőtlenül oszlik meg az ülés szerkezete és a visszatartó rendszer között, ami ahhoz vezethet, hogy a gyermek testére nagyobb mennyiségű energia hat. Javasoljuk, hogy az útiránnyal ellentétes orientációt a lehető leghosszabb ideig használja.

Több döntési pozíció Gyermekének kényelme az utazás során elengedhetetlen. Éppen ezért lett ez az autósülés több útiránnyal megegyező és ellentétes döntési pozícióval tervezve, amelyek könnyen beállíthatóak és biztosítják gyermekének problémamentes utazást.

V alakú fejtámla A V alakú fejtámlánk úgy lett tervezve, hogy szabályozza gyermekének fejmozgását és így optimális védelmet nyújtson oldalirányú ütközés esetén, miközben a lehető legnagyobb kényelmet biztosítja. A fejtámla és a hevederek könnyen állíthatóak az ülés elől és így alkalmazkodnak a növekvő gyermekéhez.

Minőségi párnázott hevederek Minőségi párnázott hevedereink könnyen alkalmazkodnak gyermekének mellkasához. Segítenek korlátozni gyermekének mozgását ütközés esetén, és kombinációban az 5 pontos biztonsági övvel még nagyobb kényelmet biztosítanak. Könnyen eltávolíthatóak a mosáshoz anélkül, hogy megzavarnák a visszatartó rendszert.

5 pontos biztonsági öv Hiszünk abban, hogy az 5 pontos biztonsági öv a legbiztonságosabb módja gyermekének bekötésének az autósülésben, mert teljes védelmet és stabilitást biztosít a gyermeknek. Baleset esetén a biztonsági öv az ütközés erejét 5 pontra osztja el, kettő a vállakon, kettő a csípőn és egy a lábak közötti csatnál. Így segít megvédeni gyermekét az ütközéstől bármely irányból.

Magasságban állítható támasztóláb A támasztóláb további stabilitást nyújt a gyermekülésnek az autó padlójára támaszkodva. Minimalizálja a mozgást és a forgást, valamint csökkenti az előre irányuló mozgás erejét, amely a gyermekre hat ütközés esetén, így segít megvédeni gyermekét. A biztonságos telepítés érdekében járművében a támasztóláb magasságban állítható. Az intuitív indikátor jelzi, amikor a támasztóláb szilárdan van elhelyezve járműve padlóján.

Gyorsan eltávolítható huzat Az utazás során bármi megtörténhet. Az ital kiönthető és a gyermek rosszul érezheti magát a mozgástól. Éppen ezért terveztük úgy a huzatot, hogy mosható és könnyen eltávolítható legyen a hevederek eltávolítása nélkül, hogy gyorsan megoldhassa a problémát és visszatérhessen az útra.

Műszaki paraméterek:

  • Méretek (Ma x Sz x Mé): 48 × 44 × 74 cm
  • Termék súlya: 15 kg
  • Útiránnyal megegyezően 76 – 105 cm
  • Útiránnyal ellentétesen 61 – 105 cm
Márka:
Britax Römer
Isofix
igen
Ülés
mindkét irányban