BRITAX RÖMER Dualfix M Plus autósülés (61-105 cm) Midnight Grey

Termékkód: F178694 Beszállítói kód: BRR022845_MidnightGrey
  • Szín:

Készleten

Ár

126 520 Ft
Ár és elérhetőség figyelése

Márka:

BRITAX RÖMER Dualfix M Plus autósülés (61-105 cm) Midnight Grey

Márka:

DUALFIX M PLUS egy univerzális és rugalmas autós gyerekülés egyszerű használattal. Szeretné, hogy gyermeke előre vagy hátrafelé nézzen utazás közben? Ön dönt! A DUALFIX M PLUS modell 360°-ban elforgatható, így maximális rugalmasságot biztosít útközben, és megkönnyíti a gyermek leültetését, bekötését és kivételét az autóból. Megbízható és biztonságos autós gyerekülés 61-től 105 cm-ig és 20 kg súlyig.

Kényelmes forgatás Egy gomb megnyomásával az autós gyerekülés DUALFIX M PLUS az autó nyitott ajtaja felé fordítható, ami megkönnyíti a gyermek beültetését és a biztonsági övek bekapcsolását. Ezután fordítsa vissza az ülést a kívánt pozícióba, amíg a helyére nem kattan, és indulhatnak.

Az irányváltás forgatással A DUALFIX M PLUS mindig a megfelelő irányba néz. Az ülést akár 20 kg-ig használhatja menetiránnyal ellentétesen, és a rövid forgásgátló több lábtérrel szolgál. Vagy egy gomb megnyomásával forgathatja az ülést menetiránynak megfelelően, amint a gyermek elég nagy hozzá.

A maximális kényelemért Szeretné gyermekének megfigyelni a világot, vagy éppen egy kis szundikálást az úton? A DUALFIX M PLUS modell kényelmet és rugalmasságot nyújt Önnek és gyermekének. A döntési pozíciók sokasága gondoskodik a kényelemről az egész út során.

Új Isofix csatlakozók A Dualfix M Plus autós gyerekülés új Isofix csatlakozókkal van felszerelve. A csatlakozók egymástól függetlenül kezelhetők, így az ülés telepítése még egyszerűbb.

Hosszabbított menetiránnyal ellentétes pozíció A menetiránnyal ellentétesen telepített autós gyerekülések a legjobb védelmet nyújtják frontális ütközés esetén, ami a leggyakoribb balesettípus az utakon. Frontális ütközés esetén a menetiránnyal ellentétesen orientált gyerekülésben az ütközés ereje az ülés hátsó részébe irányul, míg a maradék energia egyenletesen szétoszlik a fej, a nyak és a felsőtest között. Amikor a gyermek menetiránynak megfelelően orientált ülésben utazik, az ütközés során keletkező energia egyenlőtlenül oszlik meg az ülés szerkezetén és a visszatartó rendszeren keresztül, ami nagyobb energiahatást eredményezhet a gyermek testén. Javasoljuk, hogy a menetiránnyal ellentétes orientációt a lehető leghosszabb ideig használja.

Több döntési pozíció A gyermekének kényelme az úton elengedhetetlen. Éppen ezért lett ez az autós gyerekülés több menetiránynak megfelelő és menetiránnyal ellentétes döntési pozícióval tervezve, amelyek könnyen beállíthatók és biztosítják a gyermek zavartalan utazását.

Mély oldalvédelem Puha, párnázott oldalaink védelmi réteget képeznek, amely elnyeli az oldalirányú ütközés erejét és csökkenti a gyermek sérülésének kockázatát.

Könnyen állítható fejtámla és hevederek Párnázott fejtámlánk és hevedereink könnyen egy kézzel állíthatók és így alkalmazkodnak a növekvő gyermekéhez. Mielőtt a gyermeket beköti, győződjön meg róla, hogy a fejtámla a helyes pozícióban van – közvetlenül a gyermek vállai felett.

5 pontos biztonsági öv Hiszünk abban, hogy az 5 pontos biztonsági öv a legbiztonságosabb módja a gyermek autósülésben való bekötésének, mert teljes védelmet és stabilitást biztosít a gyermeknek. Baleset esetén a biztonsági öv az ütközés erejét 5 pontra osztja el, kettő a vállakon, kettő a csípőn és egy a lábak közötti csatnál. Így segít megvédeni a gyermeket az ütközéstől bármely irányból.

Minőségi párnázott hevederek Minőségi párnázott hevedereink könnyen alkalmazkodnak a gyermek mellkasához. Segítenek korlátozni a gyermek mozgását ütközés esetén és kombinációban az 5 pontos biztonsági övvel még nagyobb kényelmet nyújtanak. Könnyen eltávolíthatók a mosáshoz anélkül, hogy megbontanák a visszatartó rendszert.

Gyorsan levehető huzat Az úton bármi megtörténhet. Az ital kiönthető és a gyermek rosszul érezheti magát a mozgástól. Éppen ezért terveztünk egy mosható és könnyen levehető huzatot az ülésre, amelyet a hevederek eltávolítása nélkül lehet eltávolítani, hogy gyorsan megoldhassa a problémát és folytathassa az utat.

Magasságban állítható támaszláb A támaszláb további stabilitást nyújt a gyermekülésnek az autó padlójára támaszkodva. Minimalizálja a mozgást és a forgást, valamint csökkenti az előre irányuló mozgás erejét, amely a gyermekre hat ütközés esetén, és így segít megvédeni a gyermeket. A biztonságos telepítés érdekében az autójában a támaszláb magasságban állítható. Az intuitív indikátor jelzi, amikor a támaszláb szilárdan van elhelyezve az autó padlóján.

360 fokos forgatás A 360 fokos forgatásnak köszönhetően könnyű az ülést a menetiránnyal ellentétes pozícióból a menetiránynak megfelelő pozícióba és vissza forgatni anélkül, hogy le kellene venni és újra fel kellene helyezni. Ráadásul az ülés könnyen elforgatható a parkoló autó nyitott ajtaja felé, hogy könnyen leültesse és bekösse gyermekét. Ezután csak vissza kell forgatni az ülést a kívánt irányba, amíg be nem kattan, és indulhatnak.

Műszaki paraméterek:

  • menetiránynak megfelelően 76 – 105 cm
  • menetiránnyal ellentétesen 61 – 105 cm
  • méretek (Mag x Szé x Mé): 59.5 – 73 × 43.5 × 65 cm
  • a termék súlya: 12.5 kg
  • 3 hónapos – 4 éves gyermekek számára / 61 – 105 cm / 20 kg
Márka:
Britax Römer
Isofix
igen
Ülés
menetirányban, menetiránnyal szemben, mindkét irányban