BRITAX RÖMER Dualfix M Plus autósülés (61-105 cm) Space Black

Termékkód: F172565 Beszállítói kód: BRR022845_SpaceBlack
  • Szín:

Készleten

Ár

126 530 Ft
Ár és elérhetőség figyelése

Márka:

BRITAX RÖMER Dualfix M Plus autósülés (61-105 cm) Space Black

Márka:

A DUALFIX M PLUS egy univerzális és rugalmas autós gyerekülés, amely egyszerűen használható. Szeretné, hogy gyermeke előre vagy hátrafelé nézzen utazás közben? Ön dönt! A DUALFIX M PLUS modell 360°-ban forgatható, így maximális rugalmasságot biztosít az utazás során, és megkönnyíti a gyermek beültetését, bekötését és kiemelését az autóból. Megbízható és biztonságos gyerekülés 61-től 105 cm-ig és 20 kg súlyig.

Kényelmes forgatás Egy gomb megnyomásával az autósülést a DUALFIX M PLUS-t az ajtó felé fordíthatja, ami megkönnyíti a gyermek ülésbe helyezését és az övek bekötését. Ezután fordítsa vissza az ülést a kívánt pozícióba, amíg a helyére nem kattan, és indulhatnak.

Az ülés irányának megváltoztatása forgatással A DUALFIX M PLUS mindig a megfelelő irányba néz. Az ülést akár 20 kg-ig is használhatja menetiránnyal szemben, és a rövid forgásgátló több lábteret biztosít. Vagy egyszerűen megnyomhatja a gombot, és menetirányba fordíthatja az ülést, amint a gyermek elég nagy hozzá.

A maximális kényelemért Szeretné gyermekének megfigyelni a világot, vagy éppen egy kis szundikálást az úton? A DUALFIX M PLUS modell kényelmet és rugalmasságot nyújt Önnek és gyermekének. A több dönthető pozíció gondoskodik a kényelemről az egész út során.

Új Isofix csatlakozók A Dualfix M Plus autósülés új Isofix csatlakozókkal van felszerelve. A csatlakozók egymástól függetlenül kezelhetők, így az ülés telepítése még egyszerűbb.

Hosszabbított menetiránnyal szembeni pozíció A menetiránnyal szembeni telepítésű autósülések a legjobb védelmet nyújtják frontális ütközés esetén, ami a leggyakoribb balesettípus az utakon. Frontális ütközés esetén a menetiránnyal szembeni ülésben az ütközés ereje az ülés hátsó részébe irányul, míg a fennmaradó energia egyenletesen eloszlik a fej, a nyak és a felsőtest között. Amikor a gyermek menetiránnyal megegyező ülésben utazik, az ütközés során keletkező energia egyenlőtlenül oszlik meg az ülés szerkezetén és a visszatartó rendszeren keresztül, ami nagyobb energiahatást eredményezhet a gyermek testén. Javasoljuk, hogy lehetőleg minél tovább használja a menetiránnyal szembeni pozíciót.

Több dönthető pozíció A gyermekének kényelme az utazás során elengedhetetlen. Éppen ezért az autósülés több dönthető pozícióval lett tervezve menetiránnyal szemben és menetiránnyal megegyezően, amelyek könnyen beállíthatók és biztosítják a gyermek zavartalan utazását.

Mély oldalvédelem Puha, párnázott oldalaink védőréteget képeznek, amely elnyeli az oldalirányú ütközés erejét és csökkenti a gyermek sérülésének kockázatát.

Könnyen állítható fejtámla és hevederek Párnázott fejtámlánk és hevedereink egyszerűen állíthatók egy kézzel és így alkalmazkodnak a növekvő gyermekéhez. Mielőtt a gyermeket bekötné, győződjön meg róla, hogy a fejtámla a megfelelő pozícióban van - közvetlenül a gyermek vállai felett.

5 pontos biztonsági öv Hiszünk abban, hogy az 5 pontos biztonsági öv a legbiztonságosabb módja a gyermek autósülésben való bekötésének, mert teljes védelmet és stabilitást biztosít a gyermeknek. Baleset esetén a biztonsági öv az ütközés erejét 5 pontra osztja el, kettő a vállakon, kettő a csípőn és egy a lábak közötti csatnál. Így segít megvédeni a gyermeket az ütközéstől bármely irányból.

Minőségi párnázott hevederek Minőségi párnázott hevedereink könnyen alkalmazkodnak a gyermek mellkasához. Segítenek korlátozni a gyermek mozgását ütközés esetén, és kombinációban az 5 pontos biztonsági övvel még nagyobb kényelmet biztosítanak. Könnyen eltávolíthatók a mosáshoz anélkül, hogy megbontanák a visszatartó rendszert.

Gyorsan levehető huzat Az utazás során bármi megtörténhet. Az ital kiönthető és a gyermek rosszul érezheti magát a mozgástól. Éppen ezért terveztünk egy mosható és könnyen levehető üléshuzatot, amelyet a hevederek eltávolítása nélkül is le lehet venni, így gyorsan megoldhatja a problémát és folytathatja az utat.

Magasságban állítható támaszláb A támaszláb további stabilitást biztosít a gyermekülésnek az autó padlójára támaszkodva. Minimalizálja a mozgást és a forgást, valamint csökkenti az előre irányuló mozgás erejét, amely a gyermekre hat ütközés esetén, és így segít megvédeni a gyermeket. A biztonságos telepítés érdekében az autójában a támaszláb magasságban állítható. Az intuitív jelző tájékoztatja, amikor a támaszláb szilárdan van elhelyezve az autó padlóján.

360 fokos forgatás A 360 fokos forgatásnak köszönhetően könnyű az ülést a menetiránnyal szembeni pozícióból a menetiránnyal megegyező pozícióba és vissza fordítani anélkül, hogy le kellene venni és újra fel kellene szerelni. Ráadásul az ülést könnyen az autó nyitott ajtaja felé fordíthatja, hogy könnyen beültethesse és beköthesse gyermekét. Ezután csak vissza kell fordítania az ülést a kívánt irányba, amíg a helyére nem kattan, és indulhatnak.

Műszaki paraméterek:

  • menetiránnyal megegyezően 76 – 105 cm
  • menetiránnyal szemben 61 – 105 cm
  • méretek (Mag x Szé x Mé): 59.5 – 73 × 43.5 × 65 cm
  • a termék súlya: 12.5 kg
  • 3 hónapos – 4 éves gyermekek számára / 61 – 105 cm / 20 kg
Márka:
Britax Römer
Isofix
igen
Ülés
menetirányban, menetiránnyal szemben, mindkét irányban