BRITAX RÖMER Evolvafix autósülés (76 - 150 cm) Night Blue

Termékkód: F181680 Beszállítói kód: BRR022880_Night-Blue
  • Szín:

Készleten

Ár

78 855 Ft
Ár és elérhetőség figyelése

Márka:

BRITAX RÖMER Evolvafix autósülés (76 - 150 cm) Night Blue

Márka:

Az EVOLVAFIX autósülés úgy van kialakítva, hogy védelmet nyújtson a gyerekeknek 15 hónapos kortól egészen 12 éves korig. Megfelel az i-Size szabványnak. Így megbízhat benne, hogy maximálisan biztonságos és rugalmas. A kisebb gyerekek számára beépített övvel rendelkező ülésből néhány egyszerű lépéssel átalakítható magas háttámlás üléssé a nagyobb utazók számára. A gyerekek az ötpontos öveket használhatják 105 cm-ig (max. 22 Kg).

I-SIZE BIZTONSÁG MINDEN KOROSZTÁLYNAK Az EVOLVAFIX ülés védelmet nyújt a gyermekének a kisgyermek kortól kezdve egészen addig, amíg már nem szükséges gyermekülést használnia – egy kombinált ülés segítségével, amelyet jóváhagytak az új i-Size szabvány szerint. Az ötpontos övet hosszabb ideig használhatja, mivel alkalmas a gyerekek számára egészen 105 cm magasságig és max. 22 kg súlyig.

RUGALMASSÁG KARNYÚJTÁSNYIRA A FLIP&GROW funkció segítségével néhány egyszerű lépésben átválthat az integrált ötponós övről a jármű hárompontos biztonsági övére. Az ülés könnyen alkalmazkodik a növekvő gyermekéhez. A méret módosításakor nem szükséges eltávolítani semmilyen alkatrészt, így az ülés bármikor könnyen visszaállítható az eredeti állapotába. Az EasyRecline funkció segítségével dönthető az ülés, hogy a gyermek kényelmesen érezze magát. Nem szükséges módosítani más beállításokat.

ÖTPONTOS BIZTONSÁGI ÖV Hiszünk abban, hogy az ötpontos biztonsági öv a legbiztonságosabb módja a gyermek rögzítésének az autósülésben, mert teljes védelmet és stabilitást biztosít a gyermeknek. Baleset esetén a biztonsági öv az ütközés erejét öt pontra osztja el, kettő a vállakon, kettő a csípőn és egy a lábak közötti csatnál. Így segít megvédeni a gyermeket az ütközésektől bármely irányból.

MINŐSÉGI PÁRNÁZOTT ÖVEK A minőségi párnázott öveink könnyen alkalmazkodnak a gyermek mellkasához. Segítenek korlátozni a gyermek mozgását ütközéskor, és az ötpontos biztonsági övvel kombinálva még nagyobb kényelmet biztosítanak. Könnyen eltávolíthatók a mosáshoz anélkül, hogy megbontanák a visszatartó rendszert.

SECUREGUARD A SecureGuard segít megvédeni a sebezhető hasi területet és egy további, 4. rögzítési pontot ad a hárompontos biztonsági övhöz. A SecureGuard optimális pozícióban tartja a hasi biztonsági övet a gyermek medencecsontján és csökkenti az ütközés erejét a hasi területen frontális ütközés esetén akár 35%-kal*, miközben a gyermek szabadon mozoghat az úton. *Belső tesztek a Britax Römer által, Q6-os bábúval, amely egy átlagos 6 éves gyermeket reprezentál.

VÉDŐ PÁRNÁZÁS A TÁMLÁN A támla párnázása három módon védi a gyermeket: az autósülés váza védelmet nyújt a gyermeknek a fejtől a csípőig, különösen oldalirányú ütközés esetén. A biztonsági övek felső és alsó vezetői biztosítják azok helyes elhelyezését, és a párnázott fejtámla biztonságot és kényelmet nyújt a gyermek fejének és nyakának.

V ALAKÚ FEJTÁMLA A V alakú fejtámlánk úgy van kialakítva, hogy szabályozza a gyermek fejének mozgását és így optimális védelmet biztosítson oldalirányú ütközés esetén, miközben maximális kényelmet nyújt. A fejtámla és a hevederek könnyen állíthatók az ülés előlapjáról és így alkalmazkodnak a növekvő gyermekhez.

TOP TETHER A felső rögzítő heveder minimalizálja az autósülés forgását, ezzel csökkentve a lehetséges sérüléseket a fej és a nyak területén ütközés esetén. A V alakú felső rögzítő heveder két rögzítési pontjával még nagyobb stabilitást és biztonságot biztosít a gyermeknek, mint az autósülés a standard rögzítő hevederrel.

EASYRECLINE Az EasyRecline funkció minden korosztály számára megfelelő. Lehetővé teszi az ülés kényelmes dőlésszögének beállítását még akkor is, amikor a gyermek az ülésben ül, nem szükséges a felső rögzítő hevedert újra beállítani – teljes kényelmet biztosít a szülőknek és a gyermeknek.

FLIP&GROW Amint a gyermek eléri a 100 cm-t és maximum 105 cm-t (max. 22 kg súly), a gyermek rögzítéséhez át kell váltani az integrált ötpontos övről a jármű hárompontos biztonsági övére. A FLIP&GROW funkcióval ez most néhány egyszerű lépéssel lehetséges. Egyszerűen állítsa be a fejtámlát és helyezze az ülés öveit a háttámlába, hogy ne veszítsék el. Ezután állítsa át a FLIP&GROW állítólemezt úgy, hogy a SecureGuard rendszer az ülés felett legyen és készen áll az indulásra.

GYORSAN LEVEHETŐ HUZAT Az utazás során bármi megtörténhet. Az ital kiönthető és a gyermek rosszul érezheti magát a mozgástól. Ezért terveztünk egy mosható és könnyen levehető huzatot az ülésre, amelyet nem szükséges eltávolítani az övek nélkül, így gyorsan megoldhatja a problémát és folytathatja az utat.

ÚJ ISOFIX KONEKTOROK Az Evolvafix autósülés új isofix csatlakozókkal van felszerelve. A csatlakozók függetlenül kezelhetők egymástól, így az autósülés telepítése még egyszerűbb.

Műszaki paraméterek:

  • menetirány szerinti tájolás 76 – 150 cm
  • méretek: 60h x 48m x 44sz (cm)
Márka:
Britax Römer
Isofix
igen
Ülés
menetirányban