BUGABOO Autósülés Owl by Nuna Black (0-18 kg) + Báze 360 by Nuna

Termékkód: F170824 Beszállítói kód: VP-F170824
  • Szín:

Rendelésre

egy hónapon belül

Ár

271 350 Ft
Ár és elérhetőség figyelése

Márka:

BUGABOO Autósülés Owl by Nuna Black (0-18 kg) + Báze 360 by Nuna

Márka:

A Bugaboo Owl by Nuna 0–4 éves korosztályú gyermekek számára készült megoldás, a gyermek maximális súlya a használt ülésben nem haladhatja meg a 18 kg-ot és a 105 cm magasságot. A Bugaboo Owl by Nuna autósülés ideális választás a Bugaboo Turtle Air után, és kiegészíti a moduláris csoportot a Bugaboo 360 by Nuna alapzattal együtt. A Bugaboo Owl rögzítésével ugyanarra az alapzatra a gyermek zökkenőmentesen átkerülhet a nagyobb ülésbe, anélkül, hogy elveszítenénk a kényelmet, amelyhez a gyermek és a szülő valószínűleg már hozzászokott.

Az ülés merev héja Steel Strength Technology-val, a Tailor Tech memóriahabos fejtámla és az oldalsó borítás biztosítja a biztonságot és egy pajzsot képez, amely védi a gyermeket a hatalmas erőktől, amelyek baleset esetén érik. A Bugaboo Owl by Nuna autósülés ráadásul növekszik a gyermekkel és méretét a gyermek testalkatához igazítja. 5 dőlésszög (előre és hátra) lehetővé teszi, hogy a gyermek hosszabb utakon is kényelmesen utazzon, miközben az ergonómiát is támogatja. Az Isofix alapzatra való telepítés gyors és egyszerű. Az ülést hátrafelé és előrefelé is lehet irányítani, ami lehetőséget ad a szülőnek, hogy ebben a kérdésben döntsön.

Kisgyermek betét A Bugaboo Owl by Nuna tartalmaz egy sekély betétet, amely ideális a kisebb utazók számára. Ennek köszönhetően a baba kényelmet és biztonságot kap – az egyik gondoskodás támogatja a másikat. A betét puha, tanúsított anyagokból készült, amelyek kényelmet biztosítanak a gyermeknek.

Merev héj légzőrendszerrel Az ülés héja Steel Strength Technology-val készült, ahol az ellenálló anyagok magas rugalmassággal biztosítják, hogy az ütközéskor keletkező erők ne a gyermek testére irányuljanak. Az ülés héjának ráadásul speciális nyílásai vannak, amelyeken keresztül a levegő áramlik, ami áttörést jelent a kis utas hőkomfortjának megőrzésében.

Oldalsó védő A Bugaboo Owl by Nuna oldalsó védelmi rendszere SIP egy kihúzható szárny formájában van, amely oldalirányú ütközés esetén elnyeli az ütközési erőket és így távol tartja azokat a kisgyermektől.

Memóriahabos fejtámla A fejtámla az az üléselem, amely védi az utas fejét és nyakát. A Bugaboo Owl memóriahabos Tailor Tech fejtámlával rendelkezik. Ezt a puha és biztonságos anyagot megtalálhatjuk a Nuna autósülésekben is.

Fejtámla beállítása A Bugaboo Owl by Nuna fejtámlája sokféle pozícióban állítható, hogy megfeleljen a biztonsági követelményeknek minden fejlődési szakaszban. A gyermek fejének be kell férnie a fejtámlába, és ennek a funkciójának köszönhetően az autósülést akár 4 éves korig (105 cm) használhatja a gyermek.

5 dőlésszög Az 5 dőlésszög, előre és hátra, lehetővé teszi, hogy maximális kényelmet érjen el vezetés közben, különösen hosszabb utakon, amikor a kisbabája gyakran szundikál.

Kompatibilitás a forgatható alappal A Bugaboo Isofix alapnak számos előnye van. Az egyik ilyen, hogy az ülést 360 fokban meg lehet forgatni rajta, így az utazás irányának megváltoztatásakor nem kell újra rögzíteni az ülést, és egy gombnyomással az ellenkező oldalra fordíthatja. A Bugaboo Owl by Nuna része a moduláris rendszernek – együtt a Bugaboo Turtle Air üléssel és az Isofix forgatható alappal.

További jellemzők:

  • a biztonsági öv könnyen rögzíthető és a mágneses csatoknak köszönhetően nyitva marad, amíg a gyermek nincs elhelyezve
  • telepítés az utazás irányával megegyezően és ellentétesen
  • csak a 360 by Nuna alappal telepíthető
  • leválasztható és mosható borítás
  • puha merinói gyapjú és bambusz töltet

Műszaki paraméterek:

  • méretek: 66/74 × 52/64 × 50/68 cm
  • súly (alappal együtt): 14,5 kg
  • újszülöttől 4 éves korig alkalmas (maximum 18 kg)
Márka:
Bugaboo
Isofix
igen
Ülés
mindkét irányban