BUGABOO Autósülés Owl by Nuna Black (0-18 kg)

Termékkód: F170820 Beszállítói kód: 400004001
  • Szín:

Rendelésre

egy hónapon belül

Ár

168 255 Ft
Ár és elérhetőség figyelése

Márka:

BUGABOO Autósülés Owl by Nuna Black (0-18 kg)

Márka:

A Bugaboo Owl by Nuna megoldást kínál 0–4 éves korosztályú gyermekek számára, a gyermek maximális súlya a biztonsági ülés használatakor nem haladhatja meg a 18 kg-ot és a 105 cm magasságot. A Bugaboo Owl by Nuna ideális választás mint a következő autósülés a Bugaboo Turtle Air után, és kiegészíti a moduláris csoportot a Bugaboo 360 by Nuna alapzattal együtt. A Bugaboo Owl rögzítésével ugyanarra az alapzatra a gyermek zökkenőmentesen átkerülhet a nagyobb ülésbe anélkül, hogy elveszítenénk a kényelmet, amelyhez a gyermek és a szülő valószínűleg már hozzászokott.

Az ülés merev héja a Steel Strength Technology technológiával, a Tailor Tech memóriahabos fejtámla és az oldalsó borítás biztonságot nyújtanak és egy pajzsot képeznek, amely védi a gyermeket a hatalmas erőktől, amelyek egy baleset esetén érik. A Bugaboo Owl by Nuna autósülés ráadásul növekszik a gyermekkel és méretét a gyermek testalkatához igazítja. 5 dőlésszög (előre és hátra) lehetővé teszi, hogy a gyermek hosszabb utakon is kényelmesen utazhasson, miközben támogatja az ergonómiát. Az Isofix alapzatra való telepítés (külön megvásárolható) gyors és egyszerű. Az ülés előre és hátra is irányítható, ami lehetőséget ad a szülőnek, hogy ebben a kérdésben döntsön.

Kisgyermek betét A Bugaboo Owl by Nuna tartalmaz egy sekély betétet, amely ideális a kisebb utazók számára. Ennek köszönhetően a csecsemő kényelemben és biztonságban van – az egyik gondoskodás támogatja a másikat. A betét puha, tanúsított anyagokból készült, amelyek kényelmet biztosítanak a gyermeknek.

Merev héj légzőrendszerrel Az ülés héja a Steel Strength Technology technológiával készült, ahol az ellenálló anyagok magas rugalmassággal biztosítják, hogy az ütközési erők ne irányuljanak a gyermek testére. Az ülés héjának ráadásul speciális nyílásai vannak, amelyeken keresztül áramlik a levegő, ami áttörést jelent a kis utas hőmérsékleti kényelmének fenntartásában.

Oldalsó védő A Bugaboo Owl by Nuna oldalsó védelmi rendszere SIP egy kihúzható szárny formájában van, amely oldalirányú ütközés esetén elnyeli az ütközési erőket és így távol tartja azokat a gyermektől.

Memóriahabos fejtámla A fejtámla az ülés része, amely védi az utazó fejét és nyakát. A Bugaboo Owl memóriahabos fejtámlával rendelkezik a Tailor Tech-től. Ezt a puha és biztonságos anyagot megtalálhatjuk a Nuna autósüléseiben is.

Fejtámla beállítása A Bugaboo Owl by Nuna fejtámlája sokféle pozícióban állítható, hogy megfeleljen a biztonsági követelményeknek minden fejlődési szakaszban. A gyermek fejének bele kell férnie a fejtámlába, és ennek a funkciójának köszönhetően az autósülést egészen 4 éves korig (105 cm) használhatja a gyermek.

5 dőlésszög Az 5 dőlésszög, előre és hátra, lehetővé teszi, hogy maximális kényelmet érjen el vezetés közben, különösen hosszabb utakon, amikor a csecsemője gyakran szundikál.

Kompatibilitás a forgatható alappal A Bugaboo Isofix alapnak számos előnye van. Ezek egyike az, hogy az ülést 360 fokban meg lehet forgatni rajta, így az utazás irányának megváltoztatásakor nem kell újra rögzíteni az ülést, és egy gombnyomással az ellenkező oldalra fordíthatja. A Bugaboo Owl by Nuna része a moduláris rendszernek – együtt a Bugaboo Turtle Air üléssel és az Isofix forgatható alappal.

További jellemzők:

  • a biztonsági öv könnyen rögzíthető és a mágneses csatoknak köszönhetően nyitva marad, amíg a gyermek nincs leültetve
  • telepítés előre és hátrafelé
  • csak a Nuna 360 alappal telepíthető (külön megvásárolható)
  • leválasztható és mosható huzat
  • puha merinói gyapjú és bambusz töltet

Műszaki paraméterek:

  • méretek: 66/74 × 52/64 × 50/68 cm
  • súly (az alappal együtt, amely külön kapható): 14,5 kg
  • újszülött kortól 4 éves korig (maximum 18 kg) alkalmas
Márka:
Bugaboo
Isofix
igen, nem
Ülés
menetirányban