CYBEX Autósülés (76-150 cm) Pallas B i-Size Blue Moon Silver

Termékkód: F181246 Beszállítói kód: 523001223
 • Szín:

Készleten

Ár

92 680 Ft
Ár és elérhetőség figyelése

Márka:

CYBEX Autósülés (76-150 cm) Pallas B i-Size Blue Moon Silver

Márka:

Pallas B i-Size: 2 az 1-ben autósülés előrelátó szülőknek. Az autósülés okosan állítható ütközéscsillapító pajzzsal és egy csattal van felszerelve, amely egyetlen kattintással zárható be. Képes csökkenteni a nyaki sérülések számát akár 40%-kal. Úgy alakítható, hogy akár 12 éves korig szolgálja a gyermeket.

Növelt biztonság és funkcionalitás A 2 az 1-ben autósülés ideális választás az előrelátó szülők számára: a könnyű Pallas B i-Size autósülés. Okosan tervezett ütközéscsillapító pajzs csökkenti a nyaki sérülések számát akár 40%-kal a hagyományos 5 pontos övekhez képest, és az egy kattintással zárható állítható csat, néhány másodperc alatt biztosítja a gyermeket. Amikor a gyermek kinő a ütközéscsillapító pajzból, egyszerűen eltávolíthatja azt, és az autósülést használhatja egészen a gyermek 12 éves koráig. Ezenkívül állítható dőlésszögű háttámla, három egyedi ISOFIX beállítás és a fejtámla 12 különböző pozíciója segít beállítani az ülést, hogy megtalálja a tökéletes pozíciót, ahol a gyermek édesen alszik. Jól védett lesz az oldalirányú ütközések elleni integrált védelemnek köszönhetően.

Több mint 10 évig használható A Pallas B i-Size autósülést használhatja, amikor a gyermek még kisgyermek, egészen addig, amíg el nem éri a 150 cm magasságot vagy a 12 éves kort. A gyermek védve lesz az eltávolítható ütközéscsillapító pajzzsal, amely eltávolítható, amint a gyermek meghaladja a 105 cm-t vagy amikor 21 kg-ot nyom. Ezt követően a gyermeket a biztonsági övvel rögzítik. Ennek köszönhetően a 2 az 1-ben autósülést több mint 10 évig használhatja.

Csökkenti a nyaki sérülések számát akár 40%-kal¹ A Pallas B i-Size autósülés állítható ütközéscsillapító pajzzsal rendelkezik, amely úgy van kialakítva, hogy csökkentse a súlyos nyaki sérülések kockázatát - az ütközés ereje okosan oszlik el a nagy felületen. Jól illeszkedik a gyermekhez és növeli a védelmet frontális ütközés esetén - ugyanakkor lehetővé teszi a felsőtest szabad mozgását. ¹A hagyományos biztonsági öves ülésekkel szembeni frontális ütközés esetén

Néhány másodperc alatt biztosítja a gyermeket A Pallas B i-Size autósüléssel stresszmentesen szállhat be. Amikor a szülők tudják, hogy az integrált állítható ütközéscsillapító pajzs néhány másodperc alatt megvédi gyermeküket, ez hatalmas előny számukra - így aggódás nélkül indulhatnak útnak. A gyermeket egyetlen kattintással és húzással biztosíthatja. És ahogy a gyermek nő, a biztonságot nagyon könnyen beállíthatja.

Még több kényelem a gyermek számára Amikor a gyermek boldog, a szülő is boldog, és a Pallas B i-Size autósülés dőlésszög funkciója éppen ezt segíti elő. A dönthető háttámla kombinálva a három ISOFIX beállítással azt jelenti, hogy a háttámla szögét egyszerűen beállíthatja a fogantyú meghúzásával, így megtalálhatja az ideális félig döntött pozíciót - így a gyermek szundikálhat, nézhet ki az ablakon vagy tartja a szemkontaktust Önnel.

Csökkenti az oldalirányú ütközés erejét A Pallas B i-Size autósülés megerősített oldalirányú ütközés elleni védelemmel rendelkezik, amely be van építve az autósülés vázába. Így az autósülés jobban formált és csökkenti az oldalirányú ütközés hatását más autósülésekhez képest, amelyek nem rendelkeznek ezzel a biztonsági elemmel.

Könnyű kezelhetőség és hordozhatóság A Pallas B i-Size esetében a rugalmasság kulcsfontosságú... Az egyik legkönnyebb autósülés a saját osztályában. A különlegesen tervezett forma miatt könnyen telepíthető, könnyen kezelhető és könnyen hordozható.

Alkalmazkodik a gyermekéhez Ahogy a gyermek nő, biztosan értékelni fogja, hogy a Pallas B i-Size fejtámlája 12 különálló magassági beállítással rendelkezik, amelyeket könnyen beállíthat felfelé vagy lefelé. Így a gyermek megfelelő támaszt és kényelmet kap, amíg el nem éri a 150 cm magasságot. Így az autósülést több mint 10 évig használhatja.

Tökéletesen illeszkedik az autójába A Pallas B i-Size autósülés ISOFIX rendszerrel van felszerelve, amely megkönnyíti a telepítést, és felső rögzítőponttal a további rögzítéshez. Csak háromszor kell kattintania - egyszer a felső rögzítőponthoz és kétszer az állítható ISOFIX rendszerhez - és az autósülés használatra kész.

Gyengéd a gyermek bőréhez A biztonság a finom részletekben rejlik, és a Pallas B i-Size autósülésnél szigorú tesztelést végeztek az összes anyag veszélyes anyagok jelenlétére - így a szülők nagyobb biztonságban érezhetik magukat, hogy minden bőrbarát a gyermekük bőréhez.

Műszaki paraméterek:

 • méretek: 42 × 53 × 59,5–83 (H x Sz x M)
 • súly: 6.5 kg
 • életkor tartomány: >15 hónaptól 12 éves korig
 • gyermek magassága: 76–150 cm
 • gyermek súlya: körülbelül 9 kg-tól 50 kg-ig
 • jóváhagyási szabályzat: UN R129/03
 • a textil huzatokat 30 °C-on mosógépben lehet mosni

Mi van a csomagban?

 • Pallas B i-Size autósülés
 • ütközéscsillapító pajzs
 • felhasználói kézikönyv (gyorsindító útmutató és hozzáférés a digitális kézikönyvhöz)
Márka:
Cybex
Isofix
igen
Ülés
menetirányban