CYBEX Autósülés Anoris T2 i-size (76-125 cm) Sepia Black Platinum

Termékkód: F187039 Beszállítói kód: 523001059
 • Szín:

Készleten

Ár

798 620 Ft
Ár és elérhetőség figyelése

Márka:

CYBEX Autósülés Anoris T2 i-size (76-125 cm) Sepia Black Platinum

Márka:

Az ADAC teszt győztesének utódja, az Anoris T2 i-Size, 50%-kal biztonságosabb¹, mint a menetiránynak megfelelően elhelyezett más autósülések, és lehetővé teszi a gyermekkel való oly fontos szemkontaktust. A teljes testet védő légzsák, amely egy kompakt ütközéscsillapító pajzsban helyezkedik el állítható mélységgel, biztonságban tartja gyermekét és szabadságot biztosít a mozgáshoz.

A legjobb döntés az életük hátralévő részére. Az Anoris T2 i-Size a menetiránynak megfelelően elhelyezett autósülések világvezető technológiája. A kis ütközéscsillapító pajzsban, amely most mélységállítási lehetőséggel lett kibővítve a kényelmes használat és a mozgásszabadság érdekében, egy teljes testet védő légzsák található. Az ülés menetiránynak megfelelő elhelyezése több lábteret biztosít, és lehetővé teszi a könnyű interakciót és szemkontaktust a gyermekkel a visszapillantó tükörön keresztül. A meleg időben jól jön a sokoldalú szellőztető rendszer, amelyet egy innovatív hálós anyaggal fejlesztettek tovább, ami hatszor lélegzőképesebb, mint az autósülések szokásos anyaga, és egy napellenző, amely árnyékot biztosít. A Cloud T i-Size után az Anoris T2 i-Size az ideális utód egészen a gyermek hét éves koráig.

A biztonság szintje akár 50%-kal magasabb Az Anoris T2 i-Size a teljes testet védő légzsákkal rendelkező autósülések között világelső, amely a biztonsági pultba van beépítve. Frontális ütközés esetén a C betű alakú légzsák millisekundumok alatt felfújódik, így gyakorlatilag azonnal védi a gyermek fejét, nyakát és testét. Ennek eredményeként akár 50%-kal nagyobb biztonságot nyújt, mint a menetiránynak megfelelően elhelyezett más autósülések¹. Az ADAC tesztekben díjazott autósülések sorozatának legújabb tagja a holnap autósülése, amely már ma elérhető.

Közvetlen szemkontaktus Szembenézni a világgal együtt, biztonsági kompromisszumok nélkül. Sok szülő előnyben részesíti, ha a gyermek a menetiránynak megfelelően ül². Ez lehetővé teszi az interakciót és a szemkontaktust a visszapillantó tükörön keresztül. Minden közös pillanat hozzájárul a gyermek fejlődéséhez és segít kialakítani a kapcsolatot a szülőkkel.

Mozgásszabadság A kompakt, párnázott légzsákos pult rengeteg mozgásteret biztosít a gyermeknek. A menetiránynak megfelelő elhelyezés további lábteret biztosít. Így a gyermek képes kinyújtózkodni és elkerülni a görcsöket. Tanulmányaink azt mutatják, hogy a legtöbb gyermek számára a pult kényelmesebbnek tűnik, mint a biztonsági öv. Szükség esetén a teljes testet védő légzsák készen áll a cselekvésre, így a gyermek biztonságban marad az autósülésben.

Pontos bekötés, könnyedség érzete Az autóba való beszállás egyszerűbb, mint valaha az innovatív légzsákos pultnak köszönhetően, amelyet egyetlen kattintással rögzíthet. Tanulmányok azt mutatják, hogy a légzsákos pultot sokkal nagyobb valószínűséggel lehet helyesen bekötni, mint az övet². Az Anoris T2 i-Size légzsákos pultjának nyolc mélységbeállítása van a pontos bekötés és rögzítés érdekében. A gyermek biztonságban van, de szabadon mozoghat anélkül, hogy a pult súlya nyomná.

Akár hatszor lélegzőképesebb Minden út olyan, mint egy szellő a sokoldalú szellőztető rendszer és az innovatív hálós anyag köszönhetően, amely hatszor lélegzőképesebb, mint a hasonló anyagok. A pontosan elhelyezett szellőzőnyílásoknak köszönhetően a levegő nem csak kering, hanem teljesen elhagyja az ülést - és elvezeti a hőt.

Hosszú távú használhatóság Biztonság, amely tovább tart. A tágas ülés teret biztosít a gyermek növekedéséhez egészen hét éves korig - ez három évvel több, mint a hasonló autósülések. A légzsákos pult és a fejtámla teljesen állítható, hogy tökéletesen illeszkedjen a gyermekhez minden korban. A hosszabb használhatóság azt jelenti, hogy a gyermek tovább élvezheti az első osztályú védelmet. Az integrált légzsák védi a különböző testméreteket - így éveken át biztosít versenyképes biztonságot.

Az oldalirányú ütközés erejét 20%-kal csökkenti A közlekedési balesetek 25%-át oldalirányú ütközés okozza³. A fejlett lineáris oldalirányú ütközés elleni védelem akár 20%-kal csökkenti az ütközési erőket, és átviszi azokat az autósülés héjába és fejtámlájába, amelyek elnyelik az energiát. Amikor kicsomagolja az autósülést, a védőszárnyak automatikusan kinyílnak. Így egy gond kevesebb az installáció során.

Integrált biztonsági asszisztens Az autósülés csak akkor véd, ha helyesen van beállítva. Az integrált biztonsági asszisztens segít az ülés telepítésében és minden alkalommal, amikor beköti gyermekét. A LED kontrollámpák megmutatják az ISOFIX rögzítés állapotát, a támaszlábét, a légzsákos pultét és az akkumulátorét. Könnyen ellenőrizheti, hogy gyermek biztonságban van-e, és a legnagyobb biztonságérzettel kezdheti meg a vezetést.

Tökéletes alvási pozíció Döntse le az ülést, hogy gyermek élvezhesse a nyugodt alvást útközben. A három dőlésszög beállításából választhatja ki a tökéletesen kényelmes pozíciót. Ha gyermek ülve alszik el, az könnyen hozzáférhető állítókar segítségével le tudja dönteni az ülést anélkül, hogy felébresztené.

Biztonságos és egyszerű telepítés Az Anoris T i-Size ülést az ISOFIX és a támaszláb stabilizálja, ami szilárd kapcsolatot biztosít a járművel. A telepítés intuitív. Az integrált biztonsági asszisztens segít ellenőrizni, hogy az ülés helyesen van-e beállítva és készen áll a védelemre.

Optimális védelem a napfény ellen A felhajtható UPF50+ napellenző, amely a Plus sorozat része, kiváló védelmet nyújt a napfény ellen és praktikus rejtekhelyként szolgál a zajos környezet ellen. A hálós ablak javítja a légáramlást, így gyermek mozgás közben is kellemesen érzi magát (a hálós ablak nem UPF50+).

Műszaki paraméterek:

 • életkor tartomány: >15 hónaptól kb. 7 éves korig
 • gyermek magassága: 76–125 cm
 • gyermek súlya: legfeljebb 21 kg
 • jóváhagyási előírás: UN R129/03
 • textil huzat mosható 30 °C-on
 • méretek: 71 × 44 × 75 cm (H x Sz x M)
 • súly: 12 kg

Kompatibilis:

 • italtartó az autósüléshez
 • ISOFIX vezető műanyagok

Autósülés telepítése: Az Anoris T2 i-Size modellt bármely i-Size autósülésre telepítheti az ISOFIX rögzítők segítségével. A támaszláb is nagyobb stabilitást biztosít azáltal, hogy az autósülést a jármű padlójára támasztja. Az integrált biztonsági asszisztens segítségével könnyen beállíthatja mindkét funkciót, így kiküszöbölve a telepítési találgatásokat.

Mi van az árban?

 • Anoris T2 i-Size autósülés
 • integrált ISOFIX alap
 • ütközéscsillapító pajzs integrált légzsákkal
 • napellenző (csak a Plus sorozat része)
 • felhasználói kézikönyv (gyorsindítási útmutató és hozzáférés a digitális kézikönyvhöz)
Márka:
Cybex
Isofix
igen
Ülés
menetirányban