CYBEX Autósülés Aton B2 i-Size (0-13 kg) Dynamic Red Silver

Termékkód: F169226 Beszállítói kód: 521003591
  • Szín:

Készleten

Ár

64 750 Ft
Ár és elérhetőség figyelése

Márka:

CYBEX Autósülés Aton B2 i-Size (0-13 kg) Dynamic Red Silver

Márka:

45 és 87 cm között; maximum 13 kg; születéstől kb. 24 hónapos korig.

A cybex társaság bemutatja az új Aton B2 i-Size gyermekhordozót. Az új R129/03 biztonsági szabvány szerint fejlesztették ki, és rendelkezik oldalirányú ütközésvédelemmel, amely megbízhatóan védi gyermekét utazás közben. A kivehető újszülött betét és a magasságban állítható fejtámla további kényelmet biztosítanak az első két évben. A 3,9 kg-os Aton B2 i-Size könnyű és könnyen kezelhető. A gyermekülés kompatibilis a cybex babakocsikkal és más válogatott márkákkal, és az összecsukható XXL napellenzője (USF50+) védelmet nyújt a nap és a szél ellen az autón kívül is. Így Ön és gyermeke már az első naptól kezdve biztonságosan eljuthatnak az A pontból a B pontba.

Csökkenti az oldalirányú ütközéskor fellépő erőket Az oldalirányú ütközésvédelem növeli a biztonságot oldalirányú ütközés esetén. Az energiát elnyelő héjjal kombinálva képes csökkenteni az oldalirányú ütközés erejét körülbelül 25%-kal.

Megbízható védelem a nap és a szél ellen Az XXL napellenző USF50+ védelmi faktorral rendelkezik, amely megvédi a gyermek érzékeny bőrét a nap sugaraitól. Ezenkívül megbízhatóan védi a szeles időben, amikor az út az autón kívül folytatódik.

Az első 24 hónapban növekszik gyermekével A 11 pozíciós magasságban állítható fejtámla révén a hordozó az első 24 hónapban növekszik gyermekével. A fej, a nyak és a vállak alátámasztottak, miközben a heveder automatikusan és kényelmesen igazodik minden növekedési lökéthez.

Könnyű kezelhetőség Az Aton B2 i-Size mindössze 3,9 kg-ot nyom, és egyszerűen, komplikációmentesen helyezhető be az autóba vagy hordozható az utazás előtt és után.

Kompatibilis babakocsikkal Mint utazási rendszer, az Aton B2 i-Size felszerelhető bármely cybex, gb vagy más válogatott márkájú babakocsira. A gyermekhordozó egyszerű és intuitív felszerelése lehetővé teszi, hogy zökkenőmentesen folytassa az utat gyalog.

Védi gyermekét az első utazástól kezdve A levehető újszülött betét ergonomikusan helyes pozíciót biztosít a gyermeknek 60 cm-ig. Így biztos lehet benne, hogy a lehető legnagyobb védelemben részesül.

Műszaki részletek:

  • Méretek (hosszúság x szélesség x magasság): 66 × 44 × 39 cm.
  • Súly: 3,9 kg
  • Gondozás: a huzat mosógépben 30 °C-on mosható
  • Huzat anyaga: 100% poliészter
  • Németországban fejlesztett és tervezett. Kompatibilis az M alappal
Márka:
Cybex
Isofix
igen, nem
Ülés
menetiránnyal szemben