CYBEX Autósülés Aton B2 i-Size (0-13 kg) Steel Grey Silver

Termékkód: F169227 Beszállítói kód: 521003593
  • Szín:

Készleten

Ár

65 895 Ft
Ár és elérhetőség figyelése

Márka:

CYBEX Autósülés Aton B2 i-Size (0-13 kg) Steel Grey Silver

Márka:

45 cm-től 87 cm-ig; maximum 13 kg; születéstől kb. 24 hónapos korig.

A cybex bemutatja az új Aton B2 i-Size gyermekhordozót. Az új R129/03 biztonsági szabvány szerint fejlesztették ki, és oldalirányú ütközésvédelmi rendszerrel rendelkezik, amely megbízhatóan védi gyermekét az utazás során. A kivehető újszülött betét és a magasságban állítható fejtámla további kényelmet biztosítanak az első két évben. Az Aton B2 i-Size súlya 3,9 kg, könnyű és könnyen kezelhető. A gyermekülés kompatibilis a cybex babakocsikkal és más kiválasztott márkákkal, és összecsukható XXL napellenzője (USF50+) védelmet nyújt a nap és a szél ellen az autón kívül is. Így Ön és gyermeke már az első naptól kezdve biztonságosan eljuthatnak A pontból B pontba.

Csökkenti az oldalirányú ütközések során fellépő erőket Az oldalirányú ütközésvédelem növeli a biztonságot oldalirányú ütközés esetén. Az energiát elnyelő héjjal kombinálva képes csökkenteni az oldalirányú ütközés erejét körülbelül 25%-kal.

Megbízható védelem a nap és a szél ellen Az XXL napellenző USF50+ védelmi faktorral rendelkezik, amely megvédi a gyermek érzékeny bőrét a napfénytől. Ezenkívül megbízható védelmet nyújt a szél ellen, amikor az út az autón kívül folytatódik.

Az első 24 hónapban növekszik gyermekével A 11 pozícióban állítható magasságú fejtámla révén a hordozó az első 24 hónapban növekszik gyermekével. A fej, a nyak és a vállak alátámasztottak, miközben a heveder automatikusan és kényelmesen igazodik minden növekedési lökéthez.

Könnyű kezelhetőség Az Aton B2 i-Size mindössze 3,9 kg súlyú, és egyszerűen, komplikációk nélkül helyezhető be az autóba vagy vihető az út előtt és után.

Kompatibilis babakocsikkal Az Aton B2 i-Size-t mint utazási rendszert bármely cybex, gb vagy más kiválasztott márkájú babakocsira felhelyezheti. A gyermekhordozó egyszerű és intuitív felszerelése lehetővé teszi, hogy zökkenőmentesen folytassa az utat gyalog.

Védi gyermekét az első utazástól kezdve A kivehető újszülött betét ergonomikusan helyes pozíciót biztosít a gyermeknek 60 cm-ig. Így biztos lehet benne, hogy a legnagyobb védelemben részesül.

Műszaki részletek:

  • Méretek (hosszúság x szélesség x magasság): 66 × 44 × 39 cm.
  • Súly: 3,9 kg
  • Ápolás: a huzat 30 °C-on mosható
  • Huzat anyaga: 100% poliészter
  • Németországban fejlesztették és tervezték. M alapzattal kompatibilis
Márka:
Cybex
Isofix
igen, nem
Ülés
menetiránnyal szemben