CYBEX Autósülés Aton S2 i-Size (0-13 kg) Hibiscus Red Gold

Termékkód: F170109 Beszállítói kód: 522001961
  • Szín:

Készleten

Ár

81 110 Ft
Ár és elérhetőség figyelése

Márka:

CYBEX Autósülés Aton S2 i-Size (0-13 kg) Hibiscus Red Gold

Márka:

Újszülött autósülés Aton S2 i-Size. Minden, amire a gyermekének szüksége van az első hazautazáshoz.

Elegáns tervezésének és a tesztelt biztonsági elemeknek köszönhetően az Aton S2 i-Size gyermekülés megbízható védelmet és stílusos kényelmet nyújt már az elejétől fogva. Az Aton S2 i-Size, amelyet az UNECE R129/03 legújabb biztonsági szabványa szerint hagytak jóvá, integrált és kibővíthető oldalirányú ütközés elleni védelemmel (L.S.P.) van ellátva a maximális biztonság érdekében oldalirányú ütközés esetén.

A 11 pozícióban állítható fejtámlának köszönhetően az ülés lépést tart a gyermek fejlődésével egészen 24 hónapos korig. Az integrált és összecsukható XXL napellenző továbbá árnyékot biztosít az autóban és védi a gyermeket a nap és a szél ellen, amikor kiviszik.

Igazolt biztonság a nyugodt utazásokhoz Az Aton S2 i-Size és a Base One az R129/03 legújabb biztonsági szabványai szerint lettek kifejlesztve és jóváhagyva, beleértve az i-Size kompatibilitást és a fejlett oldalirányú ütközés tesztelést.

Csökkenti az ütközés erejét oldalirányú karambol esetén Az oldalirányú ütközés elleni védelmi rendszer (L. S. P.), amely az ajtó felőli oldalon kihajtható, akár 25%-kal csökkenti az oldalirányú ütközés erejét az energiaelnyelő héjba, ezáltal segítve a maximális biztonság biztosítását az úton.

Növekszik a gyermekével A 11 pozícióban magasságban állítható fejtámlának köszönhetően az autósülés növekszik a gyermekével egészen 24 hónapos korig. A fej, a nyak és a vállak ergonomikusan vannak alátámasztva minden fejlődési szakaszban, miközben a biztonsági öv automatikusan alkalmazkodik minden növekedési fázishoz.

Védi a gyermeket a nap és a szél ellen Az integrált összecsukható XXL napellenző megbízhatóan védi a napfény ellen és UPF50+ anyaggal van ellátva, amely védi a gyermek érzékeny bőrét. Az autón kívül a napellenző a szél ellen is védelmet nyújt.

Egyszerű és könnyű kezelhetőség Az Aton S2 i-Size, amely mindössze 4,2 kg-ot nyom, könnyen hordozható és helyezhető az autóba vagy a babakocsira. Ez csökkenti a hát terhelését és lehetővé teszi, hogy a gyermeket fáradság nélkül vigye, még a második életévben is.

Folytassa az utazást az autón kívül is Az Aton S2 i-Size könnyen rögzíthető bármely CYBEX vagy gb babakocsira vagy sportbabakocsira. Az autóban történő utazásról a városi sétára való átállás egyszerű és zökkenőmentes.

Ergonomikus kényelem a kisbabáknak Tökéletesen illeszkedik már az első naptól kezdve. Az újszülött betét a 60 cm-nél kisebb babáknak szükséges ergonomikus támogatást nyújt. Amikor a gyermek megnő, a betét könnyen eltávolítható. Így biztos lehet benne, hogy a babája már az első naptól kezdve az optimális kényelmet élvezi.

Kompatibilis a Base One alappal

Jellemzők:

  • UN R129/03 i-Size
  • magasság: 45 cm – 87 cm
  • súly: max. 13 kg
Márka:
Cybex
Isofix
igen, nem
Ülés
menetiránnyal szemben