CYBEX Autósülés Cloud G i-Size Plus (0-13 kg) Lava Grey Gold

Termékkód: F180812 Beszállítói kód: 523001156
 • Szín:

Készleten

Ár

96 740 Ft
Ár és elérhetőség figyelése

Márka:

CYBEX Autósülés Cloud G i-Size Plus (0-13 kg) Lava Grey Gold

Márka:

Gyermekülés Cloud G i-Size biztonságot és kényelmet nyújt az első 24 hónapban. Ergonomikus teljesen fekvő és döntött pozíció és a gyermekülés teljes kerületén biztosított szellőzés kényelmet biztosít gyermekének, miközben a 180°-os forgás és az egy kattintással történő kioldó rendszer megkönnyíti a beszállást és a kiszállást.

Kényelem és biztonság döntött pozícióban A CYBEX Cloud G i-Size rugalmasságot, kényelmet és biztonságot kódol a DNS-ébe. A különlegesen tervezett döntött pozíció támogatja gyermekét az autóban és azon kívül is, és segíti a testtartását a növekedés során. A beszállás és a kiszállás sokkal egyszerűbb az innovatív 180°-os forgásnak és az egy kattintással történő kioldó rendszernek köszönhetően. Univerzális szellőzés, beleértve a speciális hálós anyagot, amely hűvösen tartja gyermekét minden út során. A Cloud G i-Size gyermekülés nagyobb nyugalmat nyújt a szülőknek a lineáris oldalirányú ütközésvédelem Plus rendszerrel, amely 15%-kal nagyobb védelmet biztosít oldalirányú ütközés esetén. A repülőgépen való használatra való tanúsítvány azt jelenti, hogy biztonságban tarthatja gyermekét a családi kirándulások során.

A Modular G családon belül a G alap kompatibilis a Cloud G i-Size gyermeküléssel és a Sirona G i-Size kisgyermeküléssel, és támogatja gyermekét a 4 éves korig.

Biztonságos és ergonomikus körülbelül 24 hónapig A Cloud G i-Size gyermekülés ergonomikus teljesen fekvő pozíciót biztosít gyermekének, amikor autóval utazik, sétál vagy csak figyeli a környező világot. Az egyszerű döntésnek köszönhetően egy kézmozdulattal megtalálhatja gyermekének ideális pozícióját, és így előkészítheti az utat egy nagyszerű alváshoz. A gyermek minél inkább fekvő pozícióban tartása előnyös a növekedéséhez és utánozza azt a pozíciót, amikor az ágyban fekszik.

Kényelmes és problémamentes beszállás A gyermek beszállása és kiszállása az autóból soha nem volt ilyen egyszerű. Az egy kattintással történő kioldó rendszernek és a 180°-os forgás lehetőségének köszönhetően ez az ülés egy pillanat alatt kint vagy az autóban van. Kifejezetten úgy tervezték, hogy megkönnyítse a szülők dolgát, és még egy kézzel is kezelhető!

Optimális légáteresztő képesség Hagyja, hogy a levegő áramoljon gyermekének körül a teljes felületű szellőzésnek köszönhetően. A Plus Line sorozat extra hálós anyaggal van felszerelve, amely hat alkalommal légáteresztőbb, mint a hasonló anyagok. A pontosan elhelyezett szellőzőnyílásoknak köszönhetően a levegő nem csak kering, hanem teljesen elhagyja az ülést, így minden út olyan, mint egy szellő.

15%-kal nagyobb védelem oldalirányú ütközés esetén Az integrált és hatékony oldalirányú ütközésvédelem körülbelül 15%-kal csökkenti az oldalirányú ütközés intenzitását, ami nagyobb nyugalmat és biztonságot ad a szülőknek, hogy gyermekük minden út során még jobban védett.

Egy alap – két ülés: Az első 4 év A G alap kompatibilis a Cloud G i-Size és a Sirona G i-Size gyermekülésekkel a G Line moduláris rendszerből. Az innovatív záró funkcióval, amely biztosítja a Cloud G i-Size gyermekülés helyes becsukódását, biztonságosan támogatja gyermekének útját a születéstől körülbelül 24 hónapos korig, és a Sirona G i-Size kisgyermeküléssel a születéstől a kisgyermekkorig. (Az alap külön megvásárolható)

Egyszerű átmenet az autóból a babakocsiba A mozgás szabadsága kedve szerint. Az okos adaptereknek köszönhetően könnyen csatlakoztathatja a Cloud G i-Size ülést a különböző CYBEX babakocsikhoz. Az egyetlen gyors forgatás a kioldó vagy a döntő kar kezeléséhez olyan egyszerű és sima, hogy alvó gyermekének még észre sem veszi.

Indulásra kész Az új utazótársa kényelmesen elfér a repülőgép ülésén, és magával viheti a családi kirándulásokra. Az ülést csak a biztonsági övvel is rögzítheti, így otthon hagyhatja a G alapot. Lehetővé teszi, hogy szabadon mozogjon, miközben gyermekének biztonságban marad.

Teljes védelem a napfény ellen Az XXL napellenzővel gyermekének biztonságban lesz a saját kis világában. Úgy tervezték, hogy UPF50+ napfény elleni védelmet nyújtsanak és biztonságosan védjék a széltől – mit kívánhat még?

Növekszik gyermekével Kifejezetten újszülöttek számára tervezték 40 cm-től, így a legkisebbeket is védi. A fejtámlát könnyen beállíthatja a gyermek növekedésének megfelelően 14 egyéni pozícióba, amelyek biztosítják biztonságát és kényelmét hosszú éveken át.

Biztonságos utazás a legkisebb gyerekekkel Az újszülött betét kényelmes és védett hordozást biztosít a gyerekeknek már 40 cm-től, és könnyen eltávolítható, amikor kinőtték és több helyre van szükségük.

Műszaki paraméterek:

 • életkor tartomány: születéstől körülbelül 24 hónapos korig
 • gyermek magassága: 40–87 cm
 • gyermek súlya: legfeljebb 13 kg
 • jóváhagyási szabályzat: UN R129/03
 • méretek: h x sz x m: 680 – 720 mm x 435 mm x 355 – 595 mm
 • súly: 3.9 kg

Mi van a csomagban:

 • Cloud G i-Size gyermekülés
 • újszülött betét
 • felhasználói kézikönyv (gyorsindító útmutató és hozzáférés a digitális kézikönyvhöz)

Karbantartási utasítások:

 • a textil huzatokat 30 °C-on mosógépben lehet mosni

Kompatibilis (külön megvásárolható):

 • G alap
 • nyári huzat
 • esővédő huzat
 • szúnyogháló
Márka:
Cybex
Isofix
nem
Ülés
menetiránnyal szemben