CYBEX Autósülés Pallas G i-Size Plus (76-150 cm) Moon Black Gold

Termékkód: F179888 Beszállítói kód: 523001089
 • Szín:

Készleten

Ár

103 425 Ft
Ár és elérhetőség figyelése

Márka:

CYBEX Autósülés Pallas G i-Size Plus (76-150 cm) Moon Black Gold

Márka:

Ismerje meg a menetiránynak megfelelően orientált, díjnyertes Pallas G i-Size autósülést. A továbbfejlesztett ütközéselnyelő pajzs még nagyobb biztonságot nyújt, mivel 40%-kal csökkenti a nyaksérülés kockázatát¹. A Plus változat innovatív, teljes felületű szellőzési technológiával van felszerelve.

Biztonság, ami növekszik a gyermekével együtt A Pallas G i-Size autósülés a továbbfejlesztett ütközéselnyelő pajzs technológiáját egy magasabb szintre emeli, így még biztonságosabbá és könnyebben használhatóvá válik, és 40%-kal csökkenti a nyaksérülés kockázatát¹. A szülők évek óta bíznak a CYBEX Pallas autósülésekben, hogy biztonságban tartsák gyermekeiket, és a Pallas G i-Size a díjnyertes sorozat legújabb generációja, amelyet 2021-ben az ADAC és a Stiftung Warentest a kategóriájában a legjobbként díjazott.

Ez egy olyan autósülés, amely növekszik a gyermekével, és kényelmet garantál az innovatív, teljes felületű szellőzési rendszernek és az integrált 3D hálónak köszönhetően, amely hatszorosára növeli a légáteresztő képességet². Pallas G i-Size: Egy autósülés, amely több mint 10 éven át lesz az Ön társa.

40%-kal kevesebb nyaksérülés¹ A díjnyertes továbbfejlesztett ütközéselnyelő pajzs csökkenti a nyaksérülés kockázatát frontális ütközés esetén, és sokkal jobb védelmet nyújt, mint a hagyományos biztonsági övek. Frontális ütközés esetén a gyermek előre gurul az ütközéselnyelő pajzson keresztül, amely hasonló funkciót tölt be, mint az airbag. Az ütközés ereje eloszlik a nagy felületen, ezzel csökkentve a sérülékeny nyak terhelését, miközben a fej is védett marad.

Több mint 10 évig használható Egy 2 az 1-ben autósülés, amely növekszik a gyermekével gyermekkorának teljes időtartama alatt – a kisgyermek kortól a serdülőkorig. A gyermeket az ütközéselnyelő pajzs védi, amíg el nem éri a 21 kg-os súlyt. Ezután eltávolítják az ütközéselnyelő pajzsot, és az autósülést a jármű biztonsági övével rögzítik, amely megbízható védelmet nyújt, amíg a gyermek el nem éri a 150 cm-es magasságot (körülbelül 12 éves korig).

Néhány másodperc alatt biztosítja a gyermeket Az integrált állítható ütközéselnyelő pajzs gyorsan, egyszerűen és megbízhatóan védi a gyermeket. A sérülések leggyakoribb oka a helytelen rögzítés, és a tanulmányok azt mutatják, hogy az ütközéselnyelő pajzsoknál a kudarc aránya jelentősen alacsonyabb, mint a biztonsági öveknél³. A kényelmes csatolórendszernek köszönhetően nem kell a gyermek fölé hajolnia vagy a biztonsági övekkel birkóznia. Az állítható kialakítás elegendő teret biztosít a növekedéshez.

Optimális légáteresztő képesség A Plus változat innovatív 3D hálójának köszönhetően, amely hatszor légáteresztőbb, mint a hasonló autósülés anyagok, a levegő keringhet az autósülés teljes felületű szellőzési rendszerén keresztül. Ez hűvösséget és kényelmet biztosít a gyermeknek még a legmelegebb napokon is.

20%-kal nagyobb védelem oldalirányú ütközés esetén Az oldalirányú ütközések elleni lineáris védelmi rendszer Plus (L.S.P.) és az energiát elnyelő váz több mint 20%-kal csökkenti az oldalirányú ütközés erejét egy olyan autósüléssel összehasonlítva, amely nem rendelkezik L.S.P. rendszerrel.

Tökéletes alvási pozíció Az autósülés egykezes döntési lehetősége segít kényelmes és elégedett állapotban tartani a gyermeket. A gyermek korától függetlenül könnyű lehajtani az ülést, hogy nyugodtan aludjon, amikor együtt utaznak.

Intuitív és problémamentes biztonságos telepítés Az ISOFIX rendszer és a felső heveder egyszerű és biztonságos telepítést biztosít az autósülésnek, amely az új, ergonomikusan kialakított ISOFIX fogantyúnak köszönhetően még egyszerűbb. Az ISOFIX rögzítés segít helyesen felszerelni az ülést, míg a Top Tether egy további rögzítési pontot biztosít a biztonság és stabilitás növeléséhez. Mindkét elem könnyen ellenőrizhető indikátorokkal van ellátva, amelyek megerősítik, hogy az autósülés helyesen van felszerelve és használatra kész.

A fejvédelem akár 7-szer biztonságosabb⁴ A szabadalmaztatott dönthető fejtámla segít megakadályozni, hogy a gyermek feje alvás közben előre billenjen, és a biztonsági zónában tartsa azt az autósülésben. Ez jobb védelmet garantál oldalirányú ütközés esetén, akár hétszer jobbat, mint amikor a fej előre billen. A három döntési beállítás segít megtalálni a gyermek alvási pozíciójának optimális helyzetét.

Műszaki adatok:

 • életkor: körülbelül 15 hónapos kortól 12 éves korig
 • a gyermek magassága: 76–150 cm
 • a gyermek súlya: körülbelül 9 kg-tól 50 kg-ig
 • méretek: 40,5 × 59,5 × 59–81 cm (H x Sz x M)
 • súly: 8,9 kg
 • jóváhagyási előírás: UN R129/03
 • a textilhuzat mosógépben 30 °C-on mosható

A csomag tartalma:

 • Pallas G i-Size autósülés
 • ütközéselnyelő pajzs
 • felhasználói kézikönyv

Hivatkozások ¹ Egy hagyományos biztonsági övvel rendelkező autósüléssel összehasonlítva frontális ütközés esetén ² Más autósülés anyagokhoz képest ³ Müller G.; Kühn M.; Karakus B.; Bende J. 2019. „A gyermekbiztonsági rendszerek helytelen használata: További szempontok a GDV 2017-es terepi tanulmányához.‘ Gesamtverband der Deutschen Versicherungswirtschaft e. V., Forschungsbericht Nr. 55. ⁴ Egy azonos termékkel (HIC 36) összehasonlítva az ADAC oldalirányú ütközési tesztjében (27 km/h)

Márka:
Cybex
Isofix
igen
Ülés
menetirányban