CYBEX Autósülés Sirona G i-Size Plus (61-105 cm) Beach Blue Gold

Termékkód: F180822 Beszállítói kód: 523001213
 • Szín:

Készleten

Ár

119 470 Ft
Ár és elérhetőség figyelése

Márka:

CYBEX Autósülés Sirona G i-Size Plus (61-105 cm) Beach Blue Gold

Márka:

Menetiránynak ellentében orientált autósülés, amely úgy van kialakítva, hogy 50%-kal magasabb szintű biztonságot nyújt¹. A Sirona G i-Size autósülés 360°-ban forgatható, így annak elhelyezése nagyon egyszerű. Az integrált oldalirányú ütközés elleni lineáris védelem és a teljes felületű szellőzés biztosítja gyermekének nagyobb biztonságot és hűvöset.

360° kényelem és biztonság Üdvözölje az ellenkező irányba történő utazást a CYBEX Sirona G i-Size autósüléssel, amely akár 50%-kal magasabb szintű biztonságot nyújt¹ gyermekének. Az innovatív 360°-os forgatás megkönnyíti a szülőknek a beszállást és a kiszállást, mivel a gyermek sokkal könnyebben kezelhető helyzetben van. A jármű belsejében a gyerekek hűvösek és kényelmesek maradnak az időjárástól függetlenül, mivel a teljes felületű szellőzés rendszere speciális hálós anyaggal hatszorosára növeli a légáteresztő képességet². Az intelligensen integrált oldalirányú ütközés elleni lineáris védelmi rendszer egyszerűsített és megerősített védelmet nyújt oldalirányú ütközés esetén. A Modular G család részeként a Cloud G i-Size autósüléshez használt alap tökéletesen illeszkedik ehhez az autósüléshez: folyamatos biztonság az első négy évben.

Hivatkozások ¹ Az azonos irányba orientált autósüléssel szembeni összehasonlításban az ütközés esetén. Az ADAC 2022-es frontális baleseti teszt kritériumainak felhasználásával végzett belső tesztelés eredményei. ² A hagyományos autósülés anyagokkal összehasonlítva.

Akár 50%-kal magasabb szintű biztonság A menetiránynak ellentétesen történő utazás kötelező a gyermek 15 hónapos koráig. A Sirona G i-Size autósülés akár 50%-kal magasabb szintű biztonságot nyújt a menetiránynak ellentétesen¹. Frontális ütközés esetén a gyermek testét a párnázott ülés felé nyomja, ami minimalizálja a mozgást és csökkenti a nyakra ható erőket. Biztonságos helyzet, amelyre számíthat egészen a gyermek 4 éves koráig.

Egyszerűbb beszállás és kiszállás Az innovatív 360°-os forgatási mechanizmusnak köszönhetően könnyű a gyermeket a megfelelő helyzetbe hozni a beszálláshoz és kiszálláshoz, még akkor is, ha az ülés döntött. Forgassa az ülést egy kézzel: ez sokkal gyorsabb és sokkal jobb a hátának.

Egy alap – két ülés: az első 4 évre szól (külön megvásárolható) A Cloud G i-Size és a Sirona G i-Size autósülések a Modular G család tagjai. Amint a gyermek kinő a csecsemő autósülésből, a Sirona G i-Size egyetlen kattintással telepíthető az alapra. Az ISOFIX telepítésének köszönhetően ez praktikus és biztonságos alap az első négy évhez.

Optimális légáteresztő képesség A sokoldalú szellőzőrendszer kiváló utazási környezetet teremt a gyermekének. A Plus Line sorozatunk különlegesen kifejlesztett hálós anyaga hatszor légáteresztőbb a hagyományos anyagoknál, így megszabadítja Önt a forró, izzadtsággal teli utazások feszültségétől.

Oldalvédelem Az egyszerűsített oldalirányú ütközés elleni lineáris védelem kombinációja az ütközést csillapító héjjal és különlegesen tervezett fejtámlával fokozott védelmet nyújt a gyermeknek oldalirányú ütközés esetén, így minden úton biztonságban van.

Mindig kényelmes helyzetben Az Ön gyermekének öt különálló dőlésszög beállításával mindig megtalálja a megfelelő helyzetet, akár a menetiránynak megfelelően, akár ellentétesen. Különösen úgy tervezték, hogy könnyen beállítható legyen a megfelelő szögbe.

Növekszik a gyermekével 4 éves korig Lépést tartani a növekvő gyermekkel sokkal egyszerűbb ezzel a magasságban állítható fejtámlával. Biztosan megtalálja a megfelelő helyzetet, amely biztonságot és maximális kényelmet biztosít számukra.

Egyszerű telepítés és rögzítés A járműben rendkívüli stabilitás és biztonság a támogató lábnak köszönhetően, amely megakadályozza az autósülés előrefordulását baleset esetén, és a felhasználóbarát ISOFIX rögzítőknek köszönhetően, amelyek közvetlenül a jármű alvázához csatlakoztatják az alapot.

Könnyű beszállás Az okosan tervezett öv tartók távol tartják a biztonsági öveket és hevedereket, hogy a gyermek véletlenül ne üljön rájuk az autósülésbe való beüléskor – így a folyamat a szülők számára sokkal simább és egyszerűbb.

Műszaki paraméterek:

 • méretek: h x sz x m: 710 mm x 440 mm x 750 mm
 • súly G alappal: 13 kg
 • életkor tartomány: körülbelül 3 hónapos kortól 4 éves korig (újszülött betéttel már születéstől kezdve)
 • gyermek magassága: 61–105 cm (40 cm-től újszülött betéttel)
 • gyermek súlya: legfeljebb 19 kg
 • jóváhagyási szabályzat: UN R129/03

Karbantartási útmutató: A textil huzatokat 30 °C-on mosógépben lehet mosni

Kompatibilis a következőkkel (külön megvásárolható):

 • G alap
 • italtartó az autósüléshez
 • újszülött betét Sirona G Line
 • nyári huzat Sirona G Line
 • SensorSafe 4-in-1 Kit Toddler
 • ISOFIX útmutató műanyagok
Márka:
Cybex
Isofix
nem
Ülés
menetiránnyal szemben