CYBEX Autósülés Sirona Gi i-Size Lava Grey Gold

Termékkód: F176953 Beszállítói kód: 522001653
 • Szín:

Készleten

Ár

142 990 Ft
Ár és elérhetőség figyelése

Márka:

CYBEX Autósülés Sirona Gi i-Size Lava Grey Gold

Márka:

Maximális kényelem és biztonság az első négy évben. A menetiránnyal ellentétesen helyezhető Sirona Gi i-Size autósülés 360°-ban forgatható funkcióval rendelkezik a könnyű beszállás érdekében. Minden irányból szellőző rendszer a hűvös utazásért.

Akár 50%-kal magasabb biztonsági szint A menetiránnyal ellentétesen történő utazás az egyik legbiztonságosabb utazási mód. Az első kritikus pillanatokban, frontális ütközés esetén a gyermek teste a kárpitozott üléshéjhoz nyomódik, ami minimalizálja a mozgást és csökkenti a gyermek nyakára ható erőt. Kötelező 15 hónapos korig (76 cm); ajánljuk, hogy a gyermek minél hosszabb ideig maradjon a menetiránnyal ellentétesen. A Sirona Gi i-Size autósülés úgy van kialakítva, hogy kényelmesen utazhasson a menetiránnyal ellentétesen, amíg a gyermek súlya el nem éri a 20 kg-ot.​(* Összehasonlítva ugyanazzal az üléssel, amely a menetiránnyal megegyezően van beállítva frontális ütközés esetén. Az ADAC 2022-es frontális baleseti teszt kritériumainak felhasználásával végzett belső tesztelés eredményei.)

Gyors és könnyű beszállás Gondtalan utazás kezdete. Csak fordítsa az autósülést az autó ajtaja felé és helyezze be a gyermeket. Nem kell megterhelnie a hátát, miközben a gyermek kényelmesen marad bármely részben lehajtott pozícióban.

Optimális légáteresztő képesség Kényelem minden évszakban. A teljes szellőzés lehetővé teszi a levegő áramlását az autósülés csatornáin keresztül, elvezeti a hőt és segít megelőzni a gyermek izzadását vezetés közben. A Plus verzió továbbá hálós anyagot is tartalmaz, amely akár hatszorosára növeli a légáteresztő képességet a hagyományos anyagokhoz képest.

Növekszik a gyermekével 4 éves korig Ahogy a gyermek nő, állítsa be a Sirona Gi i-Size autósülés fejtámláját, hogy minden szakaszban kényelmesen illeszkedjen. A 12 pozíció lehetővé teszi, hogy a gyermekéhez igazítsa, miközben a hevederek automatikusan hosszabbodnak minden beállítással – és ehhez csak egy kézre van szükség.

Mindig kényelmes pozícióban Találja meg az ideális dőlésszöget, akár újszülött, akár nagyobb gyermek esetén. Mindkét menetirányban öt pozíció áll rendelkezésre – és a beszállási pozícióban is. És amikor a gyermek elalszik, egy kézzel lehajthatja az ülést, hogy még tovább álmodhasson.

Oldalvédelem Az integrált lineáris oldalütközés elleni védelem megóvja a gyermeket az oldalirányú ütközés erejétől. Az L.S.P rendszer az ütközést csillapító héjjal együtt jelentősen csökkenti az ütközési erő hatását a gyermekre.

Könnyű beszállás Amikor a gyermeket az autósüléshez köti, minden segítségre szüksége van. A Sirona Gi i-Size autósülés ravasz hevederekkel van felszerelve, amelyek távol tartják a pántokat, miközben a gyermeket helyezkedik. Az ülés menetiránnyal ellentétes és menetiránnyal megegyező irányba történő orientációja egyaránt egyszerű.

Egyszerű telepítés és rögzítés A Sirona Gi i-Size autósülés beállítása csak egy pillanatot vesz igénybe. Az ergonomikus fogantyú segítségével kattintsa be az ISOFIX rögzítőket a jármű üléséhez és húzza ki a támasztólábat. Mindkettő stabilitást és megnövelt biztonságot nyújt. A vizuális indikátorok segítenek meggyőződni arról, hogy az ülés készen áll a védelemre.

360°-os biztonság és kényelem Legújabb autósülésünk a sikeres Sirona sorozatban a legkényelmesebb: a Sirona Gi i-Size. A menetiránnyal ellentétes orientáción túl, a biztonságosabb utazás érdekében, ez az autósülés integrált lineáris oldalütközés elleni védelemmel is rendelkezik a minden irányból érkező biztonság érdekében. Növelje gyermekének kényelmét 360°-ban a sima beszállás és kiszállás érdekében. A minden irányból szellőző rendszer hűvösen tart vezetés közben – válassza a Plus verziót a további hálós anyagért és még nagyobb légáteresztő képességért. Az öt dőlésszögű ülés a gyermeknek szabott kényelmet nyújt mindkét irányban, akár kis újszülötteknek, akár nagy, négyéves gyermekeknek. 360°-os kényelem és biztonság az első négy évben: a Sirona Gi i-Size.

Műszaki paraméterek:

 • méretek: 71 × 44 × 75 cm (HxSzxM)
 • súly: 13 kg
 • textil huzat mosható 30 °C-on
 • életkor tartomány: körülbelül 3 hónaptól 4 éves korig (újszülött betéttel már születéstől)
 • gyermek magassága: 61–105 cm (40 cm-től újszülött betéttel)

Mi van az árban?

 • Sirona Gi i-Size kisgyermek autósülés
 • integrált alap
 • felhasználói kézikönyv

Kompatibilis (külön megvásárolható):

 • italtartó az autósüléshez
 • Sirona Gi i-Size nyári huzat
 • Sirona Gi i-Size újszülött betét
 • SensorSafe 4-in-1 Kit Toddler
 • ISOFIX útmutatók
Márka:
Cybex
Isofix
igen
Ülés
menetirányban, menetiránnyal szemben, mindkét irányban