CYBEX Autósülés Sirona Gi i-Size Plus Lava Grey Gold

Termékkód: F176958 Beszállítói kód: 522004859
 • Szín:

Készleten

Ár

142 990 Ft
Ár és elérhetőség figyelése

Márka:

CYBEX Autósülés Sirona Gi i-Size Plus Lava Grey Gold

Márka:

Maximális kényelem és biztonság az első négy évben. A menetiránnyal ellentétesen helyezhető Sirona Gi i-Size autósülés 360°-ban forgatható funkcióval rendelkezik a könnyű beszálláshoz. Minden irányból szellőző rendszer a hűvös utazáshoz.

Akár 50%-kal magasabb biztonsági szint A menetiránnyal ellentétesen történő utazás az egyik legbiztonságosabb utazási mód. Az első kritikus pillanatokban, frontális ütközéskor a gyermek teste a kárpitozott üléshéjhoz nyomódik, ami minimalizálja a mozgást és csökkenti a gyermek nyakára ható erőt. Kötelező 15 hónapos korig (76 cm); javasoljuk, hogy gyermekét a lehető leghosszabb ideig menetiránnyal ellentétesen utaztassa. A Sirona Gi i-Size autósülés úgy van kialakítva, hogy kényelmesen utazhasson menetiránnyal ellentétesen, amíg a gyermek súlya el nem éri a 20 kg-ot.​(* Összehasonlítva ugyanazzal az üléssel, amely menetiránnyal megegyezően van beállítva frontális ütközéskor. Az ADAC 2022 frontális baleseti tesztjének kritériumai alapján végzett belső tesztelés eredményei.)

Gyors és egyszerű beszállás Gondtalan kezdet az útra. Csak fordítsa az autósülést az autó ajtaja felé és helyezze be a gyermeket. Nem kell megterhelnie a hátát, miközben gyermeke kényelmesen marad bármely részben lehajtott pozícióban.

Optimális légáteresztő képesség Kényelem minden évszakban. A teljes szellőzés lehetővé teszi a levegő áramlását az autósülés csatornáin keresztül, elvezeti a hőt és segít megelőzni a gyermek izzadását vezetés közben. A Plus verzió továbbá hálós anyagot is tartalmaz, amely akár hatszorosára növeli a légáteresztő képességet a hagyományos anyagokhoz képest.

Növekszik gyermekével 4 éves korig Ahogy gyermeked nő, állítsa be a Sirona Gi i-Size autósülés fejtámláját, hogy minden szakaszban kényelmesen illeszkedjen. 12 pozíció lehetővé teszi, hogy a gyermekéhez igazítsa, miközben a hevederek automatikusan meghosszabbodnak minden beállítással – és ehhez csak egy kézre van szükség.

Mindig kényelmes pozícióban Találja meg az ideális dőlésszöget, legyen gyermeked újszülött vagy nagyobb gyermek. Mindkét menetirányban öt pozíció áll rendelkezésre – valamint a beszállási pozícióban is. És amikor gyermeked elalszik, egy kézzel lehajthatja az ülést, hogy álmai még hosszabb ideig tartson.

Oldalsó védelem Az integrált lineáris oldalirányú ütközés elleni védelem óvja gyermekét az oldalirányú ütközés erejétől. Az L.S.P rendszer együtt az ütközést csillapító héjjal jelentősen csökkenti az ütközési erő hatását a gyermekre.

Könnyű beszállás Amikor gyermekét az autósüléshez köti, minden segítségre szüksége van. A Sirona Gi i-Size autósülés okos hevederekkel van felszerelve, amelyek félretartják a pántokat, amikor gyermekét helyezi be. Az ülés menetiránnyal ellentétes és menetiránnyal megegyező irányba történő orientációjának megváltoztatása éppolyan egyszerű.

Egyszerű telepítés és rögzítés A Sirona Gi i-Size autósülés beállítása csak egy pillanatot vesz igénybe. Az ergonomikus fogantyú segítségével kattintsa be az ISOFIX rögzítőket a jármű üléséhez és húzza ki a támasztólábat. Mindkettő stabilitást és megnövelt biztonságot nyújt. A vizuális indikátorok segítenek meggyőződni arról, hogy az ülés készen áll a védelemre.

360°-os biztonság és kényelem A legújabb autósülés a sikeres Sirona sorozatunkban a legkényelmesebb: Sirona Gi i-Size. A menetiránnyal ellentétesen történő biztonságosabb utazáson túl, ez az autósülés integrált lineáris oldalirányú ütközés elleni védelemmel is rendelkezik a minden irányból érkező biztonság érdekében. Növelje gyermekének kényelmét 360°-ban a sima beszállás és kiszállás érdekében. A minden irányból szellőző rendszer hűvösen tart vezetés közben – válassza a Plus verziót a további hálós anyagért és még nagyobb légáteresztő képességért. Az öt dőlésszögű ülés a gyermeknek szabott kényelmet nyújt mindkét irányban, újszülötteknek és nagyobb, négyéves gyermekeknek egyaránt. 360°-os kényelem és biztonság az első négy évben: Sirona Gi i-Size.

Műszaki paraméterek:

 • méretek: 71 × 44 × 75 cm (HxSzxM)
 • súly: 13 kg
 • a textil huzat mosógépben 30 °C-on mosható
 • életkor tartomány: körülbelül 3 hónaptól 4 éves korig (újszülött betéttel már születéstől)
 • gyermek magassága: 61–105 cm (40 cm-től újszülött betéttel)

Mi van az árban?

 • Sirona Gi i-Size kisgyermek autósülés
 • integrált alap
 • felhasználói kézikönyv

Kompatibilis a (külön megvásárolható):

 • italtartó az autósüléshez
 • Sirona Gi i-Size nyári huzat
 • Sirona Gi i-Size újszülött betét
 • SensorSafe 4-in-1 Kit Toddler
 • ISOFIX útmutatók
Márka:
Cybex
Isofix
igen
Ülés
menetirányban, menetiránnyal szemben, mindkét irányban