CYBEX Autósülés Solution G I-FIX Plus (100-150 cm) Ocean Blue Gold

Termékkód: F179895 Beszállítói kód: 523001103

Márka:

CYBEX Autósülés Solution G I-FIX Plus (100-150 cm) Ocean Blue Gold

Márka:

Autósülés Solution G i-Fix magas háttámlával biztosítja gyermekének a maximális kényelmet és a legjobb védelmet a csúcskategóriás biztonsági funkcióknak köszönhetően. Az ADAC teszt győztese 5.23 – kategória: Gyermek (100–150 cm)¹.

Kényelem, amely készen áll a védelemre A magas háttámlás Solution G i-Fix autósülés a biztonság és gyermekének kényelmének csúcsminőségű megoldása. A szabadalmaztatott lehajtható fejtámla a gyermek fejét az autósülés védett zónájában tartja, így a gyermek minden utazás során biztonságban lesz, akár alszik, akár ébren van.

A Plus változat lehetővé teszi gyermekének, hogy kényelmesen érezze magát bármely évszakban a légáteresztő technológiának köszönhetően az innovatív 3D hálós anyaggal. Oldalvédelmi rendszerünk növeli a gyermek biztonságát, és az autósülés úgy állítható be, hogy tökéletesen illeszkedjen a gyermek növekedéséhez. A döntési funkció éveken át tartó kényelmet biztosít. Ennek a kiváló biztonsági és kényelmi kombinációnak köszönhetően a legjobb értékelést kapta osztályában az ADAC európai fogyasztói tesztjén².

Akár 7× biztonságosabb a fej számára Ez a típusú autósülés rendkívül kényelmes a szabadalmaztatott hárompozíciós lehajtható fejtámlának köszönhetően, amely alátámasztja a gyermek fejét, amikor elalszik, és közben akár hétszer biztonságosabb³. Gyakorlatilag garantálhatjuk, hogy a gyermek nyugodt alvásban lesz része, és a nyaka és feje védett zónában lesz az autósülésben.

Tökéletes alvási pozíció Maximális kényelem az utazás során – a Solution G i-Fix az első autósülésünk magas háttámlás üléspárnával és egykezes döntési funkcióval, így könnyű megtalálni az ideális alvási pozíciót.

Optimális légáteresztő képesség Kényelem minden évszakban az egyedülálló légáteresztő rendszernek köszönhetően. A Plus változat 3D hálós anyaga akár hatszor légáteresztőbb, mint a hasonló autósülések anyagai. A folyamatos légáramlás csökkenti az autósülés hőmérsékletét és hűvösen, kényelmesen tartja a gyermeket.

20% -kal jobb oldalirányú ütközésvédelem Az oldalirányú ütközésvédelem Plus lineáris rendszere (L.S.P.) és az energiaelnyelő váz több mint 20%-kal csökkenti az oldalirányú ütközés erejét az L.S.P. rendszer nélküli ugyanazon autósüléssel összehasonlítva.

Ideális minden korosztálynak A beállítható fejtámla és a rugalmas külső szárnyak segítségével növelheti az autósülés magasságát a gyermek magasságának megfelelően, így csökkentheti a növekedési fájdalmakat.

Biztonságos és egyszerű telepítés Az új ergonomikus ISOFIX fogantyúnk lehetővé teszi a gyorsabb, egyszerűbb és biztonságosabb telepítést. Az autósülést egyszerűen becsattintja az ISOFIX rögzítőpontokba a járműben.

Műszaki paraméterek:

  • életkor: körülbelül 3-tól 12 éves korig
  • gyermek magassága: 100–150 cm
  • gyermek súlya: körülbelül 15 kg-tól 50 kg-ig
  • méretek: 40,5 × 59,5 × 59–81 cm (H x Sz x M)
  • súly: 7,45 kg
  • jóváhagyási előírás: UN R129/03
  • a textil huzatokat 30 °C-on mosógépben lehet mosni

Hivatkozások ¹ Ugyanaz az eredmény, mint egy másik kategóriában lévő ülésnél. ² Az utolsó tesztprotokoll-változás óta ³ Összehasonlítva ugyanazzal a termékkel (HIC 36) az ADAC oldalirányú ütközés tesztjében (27 km/h) ⁴ Összehasonlítva ugyanazzal az autósüléssel az L.S.P. rendszer nélkül.

Márka:
Cybex
Isofix
igen
Ülés
menetirányban