CYBEX Autósülés Solution S2 i-Fix (100-150 cm) Hibiscus Red Gold

Termékkód: F173195 Beszállítói kód: 522002272
  • Szín:

Készleten

Ár

64 775 Ft

Kedvezményes ár

55 060 Ft
A cselekvés érvényes erre: 22.7.2024
Ár és elérhetőség figyelése

Márka:

CYBEX Autósülés Solution S2 i-Fix (100-150 cm) Hibiscus Red Gold

Márka:

Autósülés, amely olyan rugalmas, mint amire a szülőknek szükségük van. Az autósülés Solution S2 i-Fix a gyermekkel nő háromtól tizenkét éves korig, és minden lépésben tökéletesen alkalmazkodik hozzá.

Beállítás a hosszú élettartam és a biztonságosabb utazás érdekében A dönthető fejtámla biztosítja az alvó gyermek fejének védelmét egy védett helyzetben, a fej- és vállvédők által körülvéve. Oldalirányú ütközés esetén a fej és a nyak védett, míg az oldalirányú ütközés elleni lineáris védelmi rendszer segít elvezetni az ütközési erőket a gyermektől. A magasság egykezes állítása 12 pozícióban azt jelenti, hogy függetlenül attól, milyen gyorsan nő a gyermek, a Solution S2 i-Fix konstrukciója mindig gyorsabban nő.

Szabadalmaztatott dönthető fejtámla A szabadalmaztatott dönthető fejtámla segít megakadályozni a gyermek fejének előre esését alvás közben. A fej ebben a helyzetben tartása azt jelenti, hogy oldalirányú ütközés esetén a gyermek védve lesz a fej- és vállvédők által.

Fejlett oldalirányú ütközés elleni lineáris védelmi rendszer A fejlett oldalirányú ütközés elleni lineáris védelmi rendszer már az elejétől készen áll a használatra, további telepítés nélkül. Az ütközéselnyelő héjjal kombinálva körülbelül 25%-kal csökkentheti az oldalirányú ütközés erejét.

12 pozíciós magasságban állítható fejtámla A 12 pozíciós magasságban állítható fejtámla lehetővé teszi, hogy az ülés növekedjen a gyermekkel háromtól tizenkét éves korig. Ebben a korban a gyerekek sokat nőnek. Az egyszerű egykezes beállítás lehetővé teszi az ülés igényekhez való alkalmazkodását.

Integrált szellőzőrendszer Az integrált szellőzőrendszer lehetővé teszi a hűtő levegő áramlását az autósülésen keresztül. Ez megakadályozza a hő felhalmozódását és biztosítja az ülés kényelmes hőmérsékletét a forró napokon is.

ISOFIX Az ISOFIX rögzítés segít helyesen telepíteni az autósülést a járműbe. Az állítás egyszerű egy kattintással történő rögzítéssel. A könnyen ellenőrizhető indikátorok megerősítik, hogy az ülés helyesen van felszerelve, így folytathatja és biztonságosan rögzítheti gyermekét a hárompontos biztonsági övvel.

Extra széles és mély ülésbetét Az extra széles és mély ülésbetét a jármű legkényelmesebb helyét biztosítja – bőven helyet hagyva a növekvő gyermek számára.

Állítható háttámla Az állítható háttámlának köszönhetően az autósülés tökéletesen illeszkedik a jármű bármely ülésébe. Egyszerűen állítsa be a háttámlát, hogy kényelmesen illeszkedjen a járműbe.

Ütközéselnyelő héj Az ütközéselnyelő héj úgy van kialakítva, hogy az ütközés során meghajoljon és elvezesse a veszélyes erőket a gyermektől.

Műszaki paraméterek:

  • UN R129/03
  • magasság: 100–150 cm
  • súly: körülbelül 15-től 50 kg-ig
  • életkor: körülbelül 3-tól 12 éves korig
  • hossz: 405 mm
  • szélesség: 500 mm
  • magasság: 610 – 810 mm
  • súly: 6.2 kg
  • karbantartási utasítások: a textil huzatokat 30 °C-on mosógépben lehet mosni

A jármű biztonsági övével történő telepítés: A gyermekülést az ISOFIX rendszer becsatolt biztonsági vállpántjaival minden olyan járműben használhatja, amely rendelkezik automatikus hárompontos biztonsági övvel.

Márka:
Cybex
Isofix
igen
Ülés
menetirányban