CYBEX Autósülés Solution X I-FIX (100-150 cm) Rumba Red

Termékkód: F180408 Beszállítói kód: 522003959
  • Szín:

Készleten

Ár

82 990 Ft
Ár és elérhetőség figyelése

Márka:

CYBEX Autósülés Solution X I-FIX (100-150 cm) Rumba Red

Márka:

A CYBEX Solution X i-Fix autósülés megfelel az ENSZ legújabb R129 szabályozásának. Ez az egyik eredeti autósülésünk, amely bizonyítja, hogy már a kezdetektől fogva kiváló minőséget biztosítunk.

The original Solution A világhírű, szabadalmaztatott CYBEX dönthető fejtámlával rendelkező autósülés, amely a gyermek fejét a sülés védett zónájában tartja. Ez a megoldás akár hétszer biztonságosabb a gyermek fejére és nyakára¹ nézve, és kényelemben tartja szeretett kis utasát, amikor elalszik. Ez az autósülés, amely megfelel az ENSZ legújabb R129 szabályozásának, akár 12 éves korig kíséri gyermekét. ¹Összehasonlítva a fejet a biztonsági zónán kívül tartó ugyanazon termékkel (HIC 36), az ADAC oldalirányú ütközés tesztjén (27 km/h)

Akár 7× biztonságosabb a fej számára¹ A szabadalmaztatott hárompozíciós dönthető fejtámlának köszönhetően a Solution X i-Fix autósülés támogatja a gyermek fejét, amikor szundít egyet, és akár hétszer biztonságosabbá teszi azt. Ez az autósülés gyakorlatilag garantálja a pihentető alvást, miközben a gyermek nyaka és feje jól védett marad a sülés biztonsági zónájában.

Növekszik a gyermekkel Használja a 11 pozíciós magasságban állítható fejtámlát a Solution X i-Fix autósülés fej- és vállvédőinek beállításához, hogy lépést tarthasson gyermekének minden növekedési ugrásával egészen 150 cm magasságig vagy 12 éves korig.

Egyszerű telepítés Az ISOFIX rendszerű autósülés javított biztonságot és stabilitást kínál, valamint egyszerűen telepíthető egy kattintással. A sülés csatlakozói egyszerűen bepattinthatók az ISOFIX rendszer rögzítési pontjaiba. A csatlakozók könnyen összecsukhatók is, így az autósülés kompatibilis azokkal a járművekkel is, amelyek nem rendelkeznek ISOFIX-szel.

Optimális védelem a nyugodt elme érdekében A Solution X i-Fix autósülés az ENSZ legújabb UN R129/03 biztonsági szabványának megfelelően van jóváhagyva, és szigorú biztonsági teszteken esett át, hogy megbízható legyen.

Csökkenti az oldalirányú ütközés erejét Az oldalirányú ütközés elleni lineáris védelem, amely a sülés oldalsó szárnyaiba van integrálva, fokozott védelmet nyújt oldalirányú ütközés esetén.

Tökéletesen illeszkedik a jármű minden üléséhez. Az állítható háttámla segít tökéletesen elhelyezni a Solution X i-Fix autósülést a jármű ülésében, és a lehető legkényelmesebb pozíciót biztosítani gyermekének.

Műszaki paraméterek:

  • életkor tartomány: körülbelül 3-tól 12 éves korig
  • gyermek magassága: 100 – 150 cm
  • gyermek súlya: körülbelül 15-től 50 kg-ig
  • jóváhagyási szabvány: UN R129/03
  • a textil huzat mosógépben 30 °C-on mosható
  • hosszúság: 380 mm
  • szélesség: 470 mm
  • magasság: 640 mm
  • súly: 7 kg
Márka:
Cybex
Isofix
igen
Ülés
menetirányban