CYBEX Základna Baze G Black Gold

Termékkód: F180816 Beszállítói kód: 523001172

Márka:

CYBEX Základna Baze G Black Gold

Márka:

A gyermek autóba történő beszállása és kiszállása soha nem volt egyszerűbb a G alap forgó mechanizmusának és a Driving Direction Control rendszernek köszönhetően, amely a megfelelő pozícióba helyezi. Kompatibilis a Cloud G i-Size és Sirona G i-Size autósülésekkel.

A gyermek autóba történő beszállása és kiszállása soha nem volt ilyen egyszerű, mint a Base G alappal! Egyetlen húzással a forgó karra az ülés az autó ajtaja felé fordul és egyidejűleg kioldódik. A Base G alap a Cloud G i-Size gyermeküléshez és a Sirona G i-Size csecsemőüléshez is illik, amelyek rugalmasságot és hosszú élettartamot biztosítanak a növekvő gyermek számára. A Driving Direction Control (D.D.C.) biztonsági beállítása garantálja, hogy a Cloud G i-Size ülés csak menetiránnyal ellentétes pozícióban csatlakoztatható és használható. Két további beállítás lehetővé teszi, hogy eldöntsük, a Sirona G i-Size ülés menetiránnyal megegyező vagy ellentétes irányban legyen-e használva. Az ISOFIX kioldó gombok praktikusak az installáláshoz és további stabilitást biztosít az intelligensen tervezett támasztóláb.

Egyszerűbb beszállás és kiszállás Most már sokkal egyszerűbb a gyermeket az autóba helyezni. A G alap lehetővé teszi az ülés tökéletes pozícióba állítását. Fordítsa a Cloud G i-Size vagy Sirona G i-Size ülést az autó ajtaja felé. Az intelligens kialakítás lehetővé teszi az ülések egyidejű kiemelését a könnyű kiszálláshoz.

Egy alap – két ülés A kompatibilitás a Cloud G i-Size gyermeküléssel és a Sirona G i-Size csecsemőüléssel a Base G ülést tökéletes választássá teszi a szülők számára, akik rugalmasságot és hosszú távú megoldást keresnek folyamatosan növekvő gyermekeik számára.

Innovatív zárszerkezet A Driving Direction Control (D.D.C.) egy innovatív eszköz, amely garantálja, hogy a Cloud G i-Size gyermekülés csak a legnagyobb biztonság érdekében menetiránnyal ellentétes pozícióban csatlakoztatható. További két beállítás lehetővé teszi, hogy a gyermek a Sirona G i-Size csecsemőülésben menetiránnyal ellentétes vagy megegyező irányban utazhasson, amikor eljön az ideje.

Egyszerű és intuitív installáció A Base G alap installálása egyszerű és biztonságos az ISOFIX kioldó gomboknak köszönhetően, amelyek a szülők számára kényelmesek. Az intelligens, magasságban állítható támasztóláb technológia is nagyobb stabilitást biztosít.

Kompatibilis:

  • Cloud G i-Size
  • Sirona G i-Size

Műszaki paraméterek:

  • életkor tartomány (a Cloud G i-Size modellel kombinálva): születéstől körülbelül 24 hónapos korig
  • életkor tartomány (a Sirona G i-Size modellel kombinálva): születéstől körülbelül 4 éves korig
  • jóváhagyási előírás: UN R129/03 i-Size
Márka:
Cybex