Himalájai bot M

Termékkód: F166094 Beszállítói kód: HYC_M

Készleten

Ár

3 140 Ft
Ár és elérhetőség figyelése

Márka:

Himalájai bot M

Márka:

Himalájai sajtos rúdok kutyáknak kemények, egészségesek és természetesek. Segítenek gondoskodni a kutya fogainak higiéniájáról és eltávolítják a felesleges fogkövet. Egészséges csemege minden kutya számára. Könnyen emészthető laktóz nélkül.

A himalájai sajtokat a himalájai tehenek tejéből állítják elő, és hosszú és alapos feldolgozáson esnek át.

A tejet először egy órán át forralják, hogy eltávolítsák belőle az összes zsírt és pasztőrözzék. Ezután hozzáadnak egy kevés sót és lime levét (összesen csak 0,01%) a kiválás érdekében. A következő lépés a préselés 2– 3 napig, hogy a sajt megszabaduljon a nedvességtől. Ezeket a sajtblokkokat megfelelő méretű darabokra vágják és 20–30 napig szárítják a füstölőben, hogy megkeményedjenek és finom, füstös ízt kapjanak.

A himalájai rúdok rágásának előnyei:

  • Természetes! Készült tej (99,99%) sóval és lime levével. A termelés során használt tej a szabadon tartott himalájai tehenektől származik.
  • Egészséges! Tartósítószerek, glutén és laktóz nélkül. Tartalmaz D és D2 vitamint, E vitamint, A vitamint és foszfort, kalciumot, nátriumot, káliumot, cinket és vasat!
  • Könnyen emészthető! A természetes fehérjék tartalma miatt a kutyák rágó rúdjai nagyon könnyen emészthetőek.
  • Fogak egészsége! A rágó rudak keménysége segít megtisztítani a fogakat rágás közben, amivel csökkenti a plakk és a kő mennyiségét.
  • Kiskutyáktól a nagy kutyákig! Alkalmas minden kutya számára függetlenül a kortól, mérettől vagy fajtától.